Μελέτη εταιρείας εμπορίου σαπουνιών στο Περιστέρι
29
Σεπ

Χρειάζεται να αγοράσω έπιπλα επαγγελματικής ποιότητας για το γραφείο;

Αλήθεια υπάρχει διαφορά μεταξύ επίπλων γραφείου και επίπλων οικιακής χρήσης για το εμπορικό σας γραφείο; Μάθετε περισσότερα πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση νέων επίπλων για το γραφείο. Ανακαινίζετε το γραφείο σας ή κοιτάζετε ένα κενό χώρο με εξαιρετικές σχεδιαστικές ιδέες. Ένας προϋπολογισμός δεν χρειάζεται να περιορίσει τις επιλογές σας, απλώς σας κάνει συνειδητά να γνωρίζετε την ανάγκη λήψης μιας «έξυπνης» απόφασης. Έχετε εκατοντάδες ιδέες επίπλων εμπορικής ποιότητας, αλλά ο προϋπολογισμός σας αντιστοιχεί στα έπιπλα κατοικιών. Ύστερα ρωτάτε τον εαυτό σας. «Υπάρχει κοινό έδαφος μεταξύ των δύο;» Ο φιλικός προς τον χρήστη οδηγός μας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε μεταξύ εμπορικών επίπλων γραφείου ή σπιτιού (έχουμε κάνει την εργασία για εσάς). Έπιπλα γραφείου εναντίον έπιπλα κατοικίας Θέλετε ένα γραφείο που προσκαλεί τους πελάτες σας να κάνουν επιχειρήσεις, να χρησιμεύσουν ως ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον και να είναι ένας τόπος παραγωγικότητας, σωστά; Οι περισσότεροι πελάτες βασίζουν την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν μια αγορά στα εξής:

  • Ποιότητα
  • Ποσότητα
  • Τιμολόγηση
  • Μάρκα
  • Σχέδιο

Μελέτη διακόσμησης εταιρείας εμπορίου

Η απόφασή σας μεταξύ της εμπορικής και οικιακής επίπλωσης θα έχει μελλοντικό αντίκτυπο στις ιδέες και τον προϋπολογισμό του εσωτερικού σας εμπορικού σχεδιασμού. Έπιπλα επαγγελματικού επιπέδου Τα εμπορικά έπιπλα συχνά πωλούνται χύμα (για να φιλοξενήσουν ένα ολόκληρο γραφείο). Οι μαζικές επιλογές επίπλων είναι αποτέλεσμα της αντίληψης ότι αγοράζετε γραφεία, καρέκλες, ράφια, εξαρτήματα αποθήκευσης κ.λπ. για ολόκληρο το πλήρωμα. Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά εμπορικών επίπλων; Μπορούν να υποστούν σταθερή χρήση σε καθημερινή βάση (αναμενόμενη διάρκεια ζωής: 10-15 χρόνια). Αναβαθμισμένο υλικό (δηλαδή καρέκλες, ταπετσαρίες, γραφεία, τραπέζια κ.λπ.). Εύκολη συντήρηση & καθαρισμός Στην πραγματικότητα, τα εμπορικά έπιπλα προορίζονται να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από μια δεκαετία που αφήνει άφθονο χώρο για πολλές τάσεις επίπλων γραφείου να έρχονται και να πηγαίνουν. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να συνυπολογίζουν το κόστος του μελλοντικού γραφείου (κατανοητό) σε σύγκριση με τα έπιπλα κατοικιών. Με εμπορικά έπιπλα, το αποτέλεσμα είναι λιγότερες αναβαθμίσεις επίπλων ή αγορές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνολικά, τα ανθεκτικά έπιπλα θα σας δώσουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, παρά την επίμονη χρήση. Τα εμπορικά έπιπλα έρχονται με σκόπιμο σχεδιασμό, επειδή η διαδικασία κατασκευής επίπλων βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία των εμπορικών σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι προσφέρουν τα έπιπλα κατοικιών όταν εφοδιάζετε ή ανακαινίζετε τον εμπορικό σας χώρο γραφείου και προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Οικιακά έπιπλα Τα έπιπλα κατοικιών πωλούνται ξεχωριστά, γεγονός που αποτελεί την ευκαιρία να βρείτε πολλά μοντέρνα κομμάτια. Οι συχνές τάσεις στα εμπορικά έπιπλα θα μπορούσαν να αφήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προσπαθούν να συμβαδίσουν με εποχιακά ή ετήσια σχέδια. Μια οικογένεια δεν θα χρειαστεί 20 καρέκλες για να περιπλανηθεί στο τραπεζάκι του καφέ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης χρειάζεται να έχει στο τραπέζι του συνεδρίου. Εάν αναποδογυρίσετε το εμπορικό νόμισμα επίπλων, η οικιακή επίπλωση είναι κατασκευασμένη με λιγότερη ανθεκτικότητα που συμβάλλει στο χαμηλότερο κόστος. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν δύο αποφάσεις: «αγοράστε έπιπλα κάθε 2-3 χρόνια για να συμβαδίζετε με τις τάσεις» ή «κολλήστε σε ξεπερασμένα έπιπλα που προορίζονται να κρατήσουν 25-100 από τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας».

Εμπορικά και οικιακά έπιπλα έχουν κάτι να προσφέρουν, αλλά η απόφασή σας θα βασίζεται στον προϋπολογισμό σας, στην προβλεπόμενη χρήση και στην ανάγκη να εφοδιάσετε τον εμπορικό σας χώρο. Επενδύστε σε οικιακά έπιπλα εάν το χρησιμοποιείτε για πινελιές ή για προσωρινή χρήση. Για παράδειγμα, τα έπιπλα κατοικιών θα ήταν ιδανικά για το φουαγιέ ή την αίθουσα διαλογισμού του γραφείου σας. Αν ψάχνετε για ισχυρά έπιπλα που θα αντέχουν τις επιπτώσεις ενός ακμάζοντος περιβάλλοντος γραφείου, ορισμένα εμπορικά έπιπλα θα κάνουν μια εξαιρετική επιλογή.

Εμπορικές ιδέες επίπλων γραφείου: τραπέζια συνεδρίων καρέκλες / καναπέδες καρέκλες γραφείου ράφια / αποθήκη Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε το χώρο του γραφείου σας; Με εμπειρία άνω των 15 ετών, η Innovo Constructions είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το χώρο του γραφείου σας με βάση τον προϋπολογισμό σας. Από γενικές συμβάσεις, έργα κατασκευής σχεδιασμού και οτιδήποτε άλλο, είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε. Η τεχνογνωσία μας στον εμπορικό σχεδιασμό μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τις εμπορικές σας ανάγκες. Κατανοούμε ότι κάθε σχέδιο σχεδιασμού είναι μια επένδυση. Η Innovo Constructions έχει διαχειριστεί επιτυχώς έργα για πολλούς πελάτες υψηλού επιπέδου που συμβάλλουν συνεχώς στην επιτυχία μας. Εάν είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τον εμπορικό σας χώρο γραφείου ή έχετε απορίες, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην Innovo Constructions για περισσότερες λεπτομέρειες.