Ανακαίνιση οδοντιατρείου, Χολαργός
03
Νοέ

3 συμβουλές για τη βελτίωση του ιατρείου σας Τι θέλουν οι ασθενείς από εσάς;

Στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλό. Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με συμβουλές για τη βελτίωση της κλινικής ή του οδοντιατρείου σας. Για τον επαγγελματία υγείας, ορισμένες απαιτήσεις είναι αρκετά απλές. Οι περισσότεροι ασθενείς θα θέλουν την κατάλληλη υπηρεσία που παρέχεται από έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία υγείας. Τι κάνεις όμως αν θέλεις να ξεπεράσεις το προφανές και να είσαι πραγματικά εξαιρετικός; Ακολουθεί μια σύνοψη 3 πραγμάτων που θέλουν οι νέοι ασθενείς από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Μελετη κατασκευης ορθοδοντικου ιατρειου
 

1. Καλή επικοινωνία

Μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία ενός ζεστού και φιλικού προσωπικού. Οι περισσότεροι άνθρωποι, τουλάχιστον, ελαφρώς δυσάρεστα πηγαίνουν στο γιατρό. Μια γρήγορη εξέταση νέου ασθενούς, μετεγχειρητικές τηλεφωνικές κλήσεις και οδηγίες, μια σαφής εξήγηση όλων των διαδικασιών και ένα ευχάριστο προσωπικό μπορεί να προχωρήσει πολύ στην ανακούφιση αυτής της δυσφορίας και να κάνει τους ασθενείς να επιλέξουν το ιατρείο σας ξανά και ξανά.

2. Μια ενημερωμένη εγκατάσταση

Πολλοί πιστεύουν ότι η ύπαρξη μιας ενημερωμένης εγκατάστασης σημαίνει την κατασκευή ενός εντελώς νέου κτηρίου, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Το κτίριό σας είναι βρώμικο ή όχι στην καλύτερη κατάσταση; Έχετε παλιό χρώμα, χαλί παλιακό, ή μια γενική παλιά μυρωδιά του κτιρίου; Εάν απαντήσατε ναι, ίσως να είναι ώρα για μια αλλαγή γραφείου. Μπορεί να εκπλαγείτε τι μπορεί να συμβεί με μια ανανεωμένη, φρέσκια εμφάνιση.

3. Ευκολία

Βολικές ώρες, βολικοί τρόποι πληρωμής και πρακτικές και μια βολική τοποθεσία είναι όλα κρίσιμα για πολλούς ασθενείς. Εάν οι ασθενείς σας θα πρέπει να λείψουν από τη δουλειά ή να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο για να σας δουν, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να αφιερώσουν χρόνο για οποιοδήποτε ιατρικό ραντεβού που δεν είναι έκτακτη ανάγκη. Εάν ένας ασθενής πρέπει να περάσει από δώδεκα στεφάνες για να πληρώσει τις υπηρεσίες σας, πιθανότατα θα βρει έναν διαφορετικό γιατρό. Η τοποθεσία δεν είναι πάντα προαιρετική, αλλά, αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να τοποθετήσετε το γραφείο σας σε κεντρική τοποθεσία και εύκολο στο να το βρει κάποιος. Η επένδυση στην εσωτερική σας απόδοση και αισθητική μπορεί να αποφέρει τεράστια μερίσματα. Εάν η επένδυση στους ασθενείς σας σημαίνει επένδυση σε μια αλλαγή γραφείου, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα θέλαμε να βοηθήσουμε να κάνουμε το γραφείο σας όσο το δυνατόν καλύτερο.