συμβουλες για ανακαινιση ξενοδοχειου
19
Νοέ

3 συμβουλές για να κερδίσετε χρόνο στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας

Γνωρίζουμε ότι η σημασία της παράδοσης εγκαίρως είναι σημαντική. Όσο πιο γρήγορα τα δωμάτια επιστραφούν για λειτουργία, τόσο πιο γρήγορα οι ιδιοκτήτες μπορούν να κάνουν εκ των προτέρων κρατήσεις και να αρχίσουν να αναγνωρίζουν ξανά τα έσοδα!

Είναι σχεδόν ίδιο με τον χώρο συσκέψεων. Και οι δύο αίθουσες και ο χώρος συσκέψεων δημιουργούν έσοδα. Οι περιορισμένες διακοπές και το πρόγραμμα είναι το κλειδί για επιτυχημένες ανακαινίσεις και για τα δύο.

Αν σκέφτεστε ένα έργο ανακαίνισης για το ξενοδοχείο ή το θέρετρό σας, εδώ είναι μερικά πράγματα που εμείς, ως εταιρεία που πραγματοποιεί ανακαίνιση σε ξενοδοχεία, θα σας πούμε να σχεδιάσετε πριν προχωρήσετε στη διαδικασία.

Η ανοιχτή και τακτική επικοινωνία μεταξύ της κατασκευαστικής μας ομάδας και του προσωπικού του ξενοδοχείου σας είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσετε ότι και οι δύο πλευρές έχουν πλήρη κατανόηση του πώς οι κατασκευαστικές δραστηριότητες θα επηρεάσουν τις τρέχουσες ξενοδοχειακές δραστηριότητες και την εμπειρία των επισκεπτών. Προτείνουμε μια συνάντηση μεταξύ όλων των μερών στην αρχή της φάσης προκατασκευής και στη συνέχεια τακτικές συναντήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι οι προσδοκίες είναι σαφείς και ικανοποιούνται.

Δεύτερον, πρόκειται να υπάρξουν εκπλήξεις. Ανάλογα με την έκταση της ανακαίνισης, αυτές οι εκπλήξεις ενδέχεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο έργο. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι όταν αντικαθιστούμε τη γυψοσανίδα υπάρχει μια διαρροή στη  ντουζιέρα που δημιούργησε ζημιά. Υπάρχει μια διαδικασία για τον χειρισμό αυτών των καταστάσεων, αλλά χρειάζεται χρόνος. Είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να συμβεί και να έχει κάποιο χρόνο ενσωματωμένο σε ένα πρόγραμμα για καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε ή να προβλέψουμε.

Τέλος, θα αποκτήσετε πολύτιμη αξία από το να έχετε έναν έμπειρο εργολάβο νωρίς. Μπορούμε να βοηθήσουμε με σχόλια σχεδιασμού και κατασκευαστικότητας, οι οποίες μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό. Με ένα επώνυμο ξενοδοχείο, ο σχεδιασμός, τα υλικά, τα έπιπλα, τα φωτιστικά και ο εξοπλισμός μπορεί να υπαγορεύονται από πρότυπα σχεδίασης, αλλά μπορεί να υπάρχει ευελιξία με τα οικοδομικά υλικά και εναλλακτικά στα φινιρίσματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν το πρόγραμμα να καθυστερήσει.

Η πρώιμη δέσμευση, η ανοιχτή επικοινωνία και η προετοιμασία για το άγνωστο αποτελούν μέρος των έργων ανακαίνισης. Όσο περισσότερα γνωρίζετε εκ των προτέρων, τόσο πιο προετοιμασμένοι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες να έχετε ένα επιτυχημένο ξενοδοχειακό έργο που παραδίδει τα δωμάτιά σας σύμφωνα με το πρόγραμμα.