Σχεδιασμός ανακαίνισης δερματολογικού ιατρείου, Πειραιάς
10
Αυγ

Τα 5 πιο συχνά παράπονα σχετικά με το σχεδιασμό γραφείου

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση γραφείου, είτε ως μέρος των βελτιώσεων είτε απλώς και μόνο επειδή είναι ώρα για ανανέωση, λάβετε υπόψη αυτά τα 5 κοινά παράπονα σχετικά με το σχεδιασμό γραφείου προτού κάποιος σας τα πει ευθέως. Ως κατασκευαστική εταιρεία βλέπουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας συνεχώς. Θα δούμε τις 5 κορυφαίες συμβουλές που, στην πραγματικότητα πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τη φάση της προ-κατασκευή για να αποφευχθούν μελλοντικοί πονοκέφαλοι. Βεβαιωθείτε ότι όταν ανακαινίζετε, αυτά τα πιθανά προβλήματα υπάρχει λύση!

γραφεία innovo
Τα γραφεία της εταιρείας Innovo Construction

Παράπονο # 1: Εσωτερική θερμοκρασία

Υπάρχουν λίγα πράγματα που αποσπούν πιο πολύ την προσοχή όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και βεβαιώνοντας ότι το γραφείο είναι σε μια σταθερή, ανεκτή θερμοκρασία θα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας. Είτε είναι πολύ ζεστό είτε πολύ κρύο, οι εργαζόμενοι δεν θα μπορούν να επικεντρωθούν στις εργασίες τους υπό αυτές τις συνθήκες. Έτσι ξεκινώντας από την μόνωση, έως τον προγραμματιζόμενο θερμοστάτη, έως τυχόν ενημερώσεις στο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού σας πρέπει σίγουρα να είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας όταν καταλαβαίνετε τι πρόκειται να αλλάξετε σχετικά με τον χώρο εργασίας σας.

Παράπονο # 2: Υγρασία

Η υγρασία είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στην άνεση του γραφείου, αλλά έχει και πιο εκτεταμένες, πιο πρακτικές ανησυχίες. Εάν ο χώρος γραφείου σας είναι πολύ υγρός, θα οδηγήσει σε προβλήματα νωρίτερα και όχι αργότερα. Για παράδειγμα, οι πόρτες και τα κουφώματα στο γραφείο σας μπορούν να απορροφήσουν την επιπλέον υγρασία, να φουσκώσουν, να κολλάνε και να υπάρχει δυσκολία ανοίγματος ή κλεισίματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα πίσω από τους τοίχους και κάτω από το χαλί, και τα ελάσματα συχνά να ξεφλουδίζουν με την πάροδο του χρόνου, εάν εκτίθενται σε υγρό αέρα. Επειδή δεν θέλετε το γραφείο σας να είναι τόσο στεγνό που να απορροφά την υγρασία από όλους όσο εργάζονται (που μπορεί να οδηγήσει σε ένα ολόκληρο ξεχωριστό σύνολο προβλημάτων), είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την υγρασία υπό έλεγχο προσεκτικά .

Παράπονο # 3: Ποιότητα αέρα

Εκτός από τη θερμοκρασία και την υγρασία, πρέπει να ρωτήσετε ποια είναι η συνολική ποιότητα του αέρα στο γραφείο σας. Η ροή του αέρα είναι απαραίτητη, καθώς διασφαλίζετε ότι παίρνετε συνεχώς καθαρό αέρα αντί για την ίδια, παλιά ατμόσφαιρα. Από τη σχεδίαση των φίλτρων σας, από όπου τραβάτε τον αέρα σας, οι λεπτομέρειες πραγματικά κάνουν τη διαφορά εδώ. Επειδή ενώ μπορείτε να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα με μερικά φυτά σε γλάστρες και άλλα τεχνάσματα σχεδίασης, είναι καλύτερο να μην χρειάζεται να βασίζεστε σε αυτά τα πράγματα όταν η αναδιαμόρφωση θα έπρεπε να χειριστεί το ζήτημα.

Παράπονο # 4: Ακουστική

Υπάρχουν μερικά πράγματα χειρότερα από το να μην μπορείς να κάνεις ιδιωτική συνομιλία στο γραφείο. Είτε οφείλεται στη γωνία των διαδρόμων, είτε στο πόσο λεπτοί είναι οι τοίχοι, είναι σημαντικό να μπορείτε να πραγματοποιείτε συναντήσεις, τηλεφωνήματα κ.λπ. χωρίς να χρειάζεται να χαμηλώσετε τη φωνή σας, ώστε οι λογιστές να μην μπορούν να ακούσουν κάθε λέξη από ό,τι ειπώθηκε. Οτιδήποτε από το σημείο όπου υπάρχουν οι τοίχοι, σε αυτό που είναι κατασκευασμένο μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ακουστική του γραφείου σας, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να εντοπίσετε προβλήματα με ήχο που πρέπει να επιδιορθωθούν, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζετε ότι δεν δημιουργούνται νέα προβλήματα.

Παράπονο # 5: Μυρωδιές

Εάν είχατε ποτέ να μοιραστείτε μια κουζίνα γραφείου όπου ένας από τους συναδέλφους σας έφτιαχνε ψάρια στο φούρνο μικροκυμάτων, τότε ξέρετε πόσο δυσάρεστες είναι οι μυρωδιές όταν πρόκειται για το χώρο εργασίας. Είτε η τρέχουσα ρύθμιση του γραφείου σας επιτρέπει να μυρίζετε οσμές και να γεμίζει το μέρος (όπως μια γωνιά κουζίνας που δεν διαθέτει κατάλληλο εξαερισμό) ή υπάρχουν παλιές μυρωδιές που έχουν απομείνει από χρόνια πριν που απλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε, μια προσπάθεια αναδιαμόρφωσης μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα και κάνουν το γραφείο σας πολύ πιο ευχάριστο για να δουλεύετε όλη την ημέρα. Θέλετε να αποφύγετε αυτά τα κοινά παράπονα σχετικά με το σχεδιασμό γραφείου όταν κάνετε την ανακαίνιση σας; Εάν ψάχνετε μια κορυφαία εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει με την επόμενη ανακαίνισή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.