Σταυρός φαρμακείου
17
Φεβ

Σταυρός φαρμακείου

Σταυρός φαρμακείου

Ο ρόλος του σταυρού για ένα σύγχρονο φαρμακείο μέσα στο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον της πόλης είναι πολύ σημαντικός. Ένας σταυρός φαρμακείου θα πρέπει να κάνει το φαρμακείο σας να ξεχωρίζει από πολύ μακριά, κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί συνδυάζοντας πολλούς παράγοντες. Ένας βασικός παράγοντας είναι η φωτεινότητα ενός σταυρού. Ένας άλλος παράγοντας είναι ο τρόπος κατασκευής καθώς και ο τρόπος και το σημείο τοποθέτησης του. Θα αναπτύξουμε όλους αυτούς τους παράγοντες παρακάτω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο σταυρός σας είναι το «σήμα κατατεθέν» του φαρμακείου σας, και γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να μην αδιαφορήσετε και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες σταυρών φαρμακείων αλλά οι ηλεκτρονικοί σταυροί τεχνολογίας LED τείνουν πλέον να αποτελούν μονόδρομο στην επιλογή κάθε νεόδμητου αλλά και ανακαινιζόμενου φαρμακείου, αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς νέον σταυρούς. Κι όχι άδικα.

Ένας σταυρός τύπου LED – λόγω της ισχυρής φωτεινότητας που διαθέτει – «αιχμαλωτίζει» την προσοχή μέσα στο πολύβουο και χαοτικό περιβάλλον της πόλης και είναι ένα πολύ αποτελεσματικό οπτικό μήνυμα για ένα υποψήφιο επισκέπτη του φαρμακείου σας. Είναι πολύ σημαντικό για τον υποψήφιο πελάτη σας να είναι σε θέση να δει που βρίσκεται η επιχείρησή σας και ένα τέτοιο σημάδι θα βοηθήσει σίγουρα την προβολή σας. Αλλά δεν θα σταθούμε μόνο εκεί.

Ένας σταυρός φαρμακείου χρειάζεται να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ανθεκτικός και να διαθέτει υψηλών προδιαγραφών κατασκευαστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά σε πολλούς τομείς. Οι ηλεκτρονικοί σταυροί φαρμακείων τύπου LED διαθέτουν όλα τ’ απαραίτητα στοιχεία αφού είναι ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που αφορούν στεγανότητα, ανθεκτικότητα, ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και φιλικότητα στο περιβάλλον.

Και δεν σταματούν εδώ. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό κομμάτι στην επιβίωση μιας μοντέρνας επιχείρησης και ειδικά στις μέρες που ζούμε. Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλη πηγή εξόδων για τον επιχειρηματία φαρμακοποιό αποτελεί ένας σταυρός που πρέπει να λειτουργεί μέρα νύκτα. Όχι πιά! Αντικαθιστώντας τον παλιό neon σταυρό σας με έναν σταυρό LED τελευταίας τεχνολογίας, κάνετε απόσβεση των εξόδων της αναβάθμισης μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και πολύ γρήγορα θα δείτε την διαφορά κατανάλωσης στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι σταυροί φαρμακείων αν τοποθετηθούν σωστά σε ευδιάκριτη θέση και αρμονικά σε σχέση με το περιβάλλοντα χώρο είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση, ενώ έχουν δυνατότητα να παρέχουν αποτελεσματική επικοινωνία μέσω του αλφαριθμητικού, ή / και τη γραφική απεικόνιση προβάλλοντας μηνύματα στο περαστικό – υποψήφιο πελάτη.

Περιττό να αναφέρουμε ότι εκτός από τα φαρμακεία είναι κατάλληλοι και για άλλες υπηρεσίες υγείας όπως τα νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές, τους οδοντιάτρους, ακόμα και τους κτηνιάτρους.

Οι σταυροί φαρμακείων τύπου LED αποτελούν ένα πρωτοποριακό μέσο προβολής και διαφήμισης απαραίτητο για κάθε σύγχρονο φαρμακείο. Κάνουν αισθητή την παρουσία του φαρμακείου σας σε ολόκληρη την πόλη, προκαλούν ευχάριστα τον πελάτη και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα επαγγελματισμού και εξέλιξης.

Η κατασκευαστική και τεχνική εταιρία Innovo Constructions διαθέτει όλη την τεχνογωσία, την εμπειρία αλλά και το προσωπικό που χρειάζεται για να σας βοηθήσει όχι μόνο στην επιλογή, την προμήθεια και την εγκατάσταση του νέου σας σταυρού αλλά και για την συνολική κατασκευή ή την ανακαίνιση του φαρμακείου σας. Μπορεί να γίνει ο συνεργάτης του επαγγελματία φαρμακοποιού και να συνδράμει ώστε αυτός να παρέχει ανταγωνιστικές και παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες σε ένα ολοένα και πιο απαιτητικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

Δείτε σταυρούς που θα κάνουν το φαρμακείο σας να ξεχωρίζει από μακρυά.