κατασκευη στεγης ξενοδοχειου
01
Δεκ

Σημαντικές συμβουλές για την κατασκευή στέγης ξενοδοχείου

Ενώ οι επιλογές στέγης διαφέρουν ήδη από το ένα κτίριο στο άλλο, τα ξενοδοχεία, ιδιαίτερα, ξεχωρίζουν για τις πολύ μοναδικές απαιτήσεις τους. Τα ξενοδοχεία μπορούν να ποικίλλουν από μεγάλες εθνικές αλυσίδες έως μικρές μονάδες σε όλη την χώρα. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές μας δίνουν μεγάλη προσοχή στη στέγη του ξενοδοχείου και με τον αριθμό των νέων και επιπρόσθετων χρήσεων που βλέπουμε σε όλα τα κτίρια, δείχνει ότι αυτές οι εμπορικές στέγες είναι πιο ευέλικτες από ό, τι κάποτε. Η κατασκευή ξενοδοχείου είναι μια διαδικασία όπου χρειάζεται την σωστή μελέτη, για να ληφθούν όλα τα μέτρα και παράμετροι.

κατασκευη στεγης ξενοδοχειου

Επιπλέον χώρος διαβίωσης

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε μια περίεργη θέση μεταξύ εμπορικών και οικιστικών στεγών. Από τη μία πλευρά, τα επίπεδα εμπορικά συστήματα στέγης ταιριάζουν καλύτερα σε αυτές τις κατασκευές, αλλά από την άλλη, οι εργολάβοι στέγης θα πρέπει επίσης να θεωρούν την οροφή ως πρόσθετο χώρο διαβίωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες λειτουργίες. Αυτές τις μέρες, σοφίτες και άλλα πολυώροφα κτίρια χρησιμοποιούν μετατρεπόμενες επίπεδες στέγες ως επιπλέον παροχές για την πιο εύπορη πελατεία τους.

Εμπορικά εστιατόρια

Χρειάζεται εξειδικευμένη και τεχνική τεχνογνωσία για να σχεδιάσετε ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο. Εκτός από την επιλογή των σωστών υλικών στέγης που μπορούν να χειριστούν τον μεγάλο όγκο ανθρώπων (ακόμη και με προστατευτικά καλύμματα), θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την εφοδιαστική μιας πλήρως λειτουργικής επιχείρησης για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.