fbpx

Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

  • Home
  • /
  • Projects
  • /
  • Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

  • Home
  • /
  • Projects
  • /
  • Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

Η υψηλή κατάρτιση του ιατρού σε συνδυασμό με έναν τεχνολογικά εξοπλισμένο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα σύγχρονο ιατρείο. Για τον λόγω αυτό ο επιστήμονας απευθύνθηκε στην Innovo Constructions  για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου του. Οι μελετητές λαμβάνοντας υπόψη την προσωπικότητα του ιατρού, τις απαιτήσεις του επαγγέλματός του και τις ανάγκες του χώρου προχώρησαν σε ιδιαίτερες προτάσεις που αντανακλούν το ύφος της εποχής μας.

Η ξεχωριστή επαγγελματική ταυτότητα του ιατρείου δίνει υψηλή αξία στο εσωτερικό περιβάλλον. Ο επισκέπτης με την είσοδό του στον χώρο συναντάει την κομψή ρεσεψιόν για την άμεση εξυπηρέτησή του. Έτσι διευκολύνεται η ροή της κυκλοφορίας αποφεύγοντας την σύγχυση του αποπροσανατολισμού για κάποιον που έρχεται πρώτη φόρα. Ο χώρος υποδοχής είναι ενιαίος με τον χώρο αναμονής και τους άνετους καναπέδες. Η άνεση του χώρου αναμονής προδιαθέτει θετικά τον ασθενή για τις μετέπειτα διαδικασίες. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μελέτης αποτελεί ο σχεδιασμός μιας γωνιάς εξοπλισμένης με παιχνίδια απασχόλησης για παιδιά ώστε η αναμονή τους να είναι όσο το δυνατός πιο ανώδυνη χωρίς γκρίνια, ίσως και διασκεδαστική. Οι πρωτότυπες ξύλινες κατασκευές με τους κρυφούς φωτισμούς που καλύπτουν τους τοίχους δίνουν μια εξωτική διάσταση στον χώρο, ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες επίπεδες επιφάνειες τοίχων. Στον χώρο του γραφείου οι ξύλινες επενδύσεις τοίχων συνεχίζονται. Με αυτόν τον τρόπο αλλά και με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργείται το ιδανικό περιβάλλον για την ζεστή φιλοξενία των ατόμων.

Ο τεχνητός φωτισμός εφαρμόζεται σύμφωνα με την μελέτη φωτισμού και αναδεικνύει την κατασκευή του ιατρείου διευκολύνοντας την οπτική άνεση των ασθενών αλλά και του ιατρού. Επιστέγασμα όλων αποτελεί η κάλυψη της οροφής με γυαλιστερή ελαστική μεμβράνη. Ο αντικατοπτρισμός όλων των συνθέσεων στην οροφή δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου ύψους και συμβάλει στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Συνοψίζοντας γίνεται αντιληπτό ότι η τελική πρόταση για την κατασκευή του ιατρείου απαντάει στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς για την δημιουργία ενός ελκυστικού και ευχάριστου ιατρείου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες