Εξοπλισμός οδοντιατρείου, Ζωγράφου
14
Σεπ

Oδηγός για την επιλογή των ιδανικών επίπλων γραφείου

Ως εμπορικοί εργολάβοι, συχνά ζητάνε τη γνώμη μας για το τι κάνει για την καλύτερη επίπλωση γραφείου. Εδώ είναι μερικά πράγματα που βοηθούν κατά την επιλογή των ιδανικών επίπλων γραφείου εταιρείας. Η αγορά επίπλων γραφείου μπορεί να είναι τρομακτική. Πρέπει να επιλέξετε έπιπλα που όχι μόνο ομορφαίνουν το γραφείο αλλά και βελτιώνουν την απόδοση των υπαλλήλων. Με τόσα πολλά σχέδια, μεγέθη και χρώματα επίπλων γραφείου που διατίθενται στην αγορά, η επιλογή ενός τέλειου σετ για το γραφείο σας μπορεί να είναι μια συντριπτική δέσμευση. Ας δούμε πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη κατά την επιλογή επίπλων για το γραφείο σας.

Ανακαίνιση οδοντιατρείου, Ζωγράφου

1. Εργονομία. Γνωρίζατε ότι το ένα τρίτο της απουσίας εργασίας που σχετίζεται με την υγεία προέρχεται από μυοσκελετικές παθήσεις; Τα προβλήματα πλάτης, λαιμού και μέσης αντιπροσωπεύουν σημαντικό μέρος αυτών των καταστάσεων. Γιατί οι μυοσκελετικές διαταραχές πρέπει να ανησυχούν στο χώρο εργασίας; Εάν οι υπάλληλοί σας κάθονται στο γραφείο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αυτό μπορεί να προκαλέσει πίεση στην πλάτη, το λαιμό και τις αρθρώσεις – με αποτέλεσμα μυοσκελετικά προβλήματα. Επομένως, πρέπει να παρέχετε στους υπαλλήλους έπιπλα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Εδώ έρχεται η εργονομία για να βελτιώσει την άνεση και την υγεία του προσωπικού σας. Κάθε έπιπλο που αγοράζετε πρέπει να εξετάζει πώς θα το χρησιμοποιήσουν οι εργαζόμενοι και το επίπεδο άνεσης που θα προσφέρει. Θα πρέπει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως υποπόδια, ρυθμιζόμενους βραχίονες οθόνης και πλάτη πλάτης για καρέκλες. Τέτοια έπιπλα πρέπει επίσης να είναι προσαρμόσιμα για να ικανοποιούν τις ανάγκες διακριτών υπαλλήλων. Τελικά, τα έπιπλα γραφείου που θεωρούν την εργονομία έχουν θετικά αποτελέσματα για την παραγωγικότητα, την ευημερία, την εμπλοκή και την ευτυχία των εργαζομένων. Επιπλέον, δημιουργεί επίσης μια κουλτούρα ασφάλειας και μειώνει τις δαπανηρές απουσίες.

2. Ύφασμα. Βασικά, αποφύγετε να επιλέξετε καρέκλες γραφείου και καναπέδες κυρίως επειδή έχουν ελκυστικό χρώμα. Ένας έμπειρος εμπορικός εργολάβος θα σας προτείνει να λάβετε υπόψη το ύφασμα των επίπλων. Το υλικό πρέπει να είναι κατάλληλο για χρήση στο γραφείο. Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα, σκεφτείτε τη χάραξη, την τριβή και την αντοχή στο χρώμα. Τα υφάσματα με τριβή 30.000 ρούβλια είναι ιδανικά για εταιρικά γραφεία. Επιλέξτε υλικά με αντοχή στο ελαφρύ ξεθώριασμα, το τρίψιμο και την αλλαγή χρώματος λόγω εφίδρωσης. Ομοίως, επιλέξτε ένα ύφασμα που δεν κολλά για τα έπιπλα γραφείου σας.

3. Πολυλειτουργικότητα. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας αγοράζοντας έπιπλα που μπορούν να ικανοποιήσουν διάφορες ανάγκες. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα σαλονιού που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για χώρους συσκέψεων. Ομοίως, μπορείτε να αγοράσετε γραφεία σχεδιασμένα για χρήση από έναν μόνο υπάλληλο. Αλλιώς, μπορείτε να μετατρέψετε σε συνεργατικούς κόμβους. Τα φορητά τραπέζια είναι εξαιρετικά πολυλειτουργικά έπιπλα γιατί μπορείτε να τα μετακινήσετε εύκολα στο γραφείο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα τραπέζια για σκοπούς όπως εσωτερικές παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και συναντήσεις στρατηγικής. Επίσης, σκεφτείτε να αγοράσετε γραφεία με άφθονο χώρο αποθήκευσης για αρχεία και έγγραφα αντί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε ντουλάπια.

4. Αισθητική. Επιλέξτε έπιπλα που θα βελτιώσουν την αισθητική του γραφείου σας. Ένα κομψό γραφείο έχει παροχές για υπαλλήλους που περιλαμβάνουν: Βελτίωση της διάθεσης Ανακούφιση από το άγχος Αυξανόμενη κατακράτηση Βελτίωση της παραγωγικότητας Οι παραπάνω λειτουργίες προσθέτουν στον ενθουσιασμό του χώρου εργασίας, ενώ βοηθούν επίσης στην αύξηση των ενεργειακών επιπέδων των εργαζομένων. Αναμφίβολα, οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε περιβάλλον που τους αρέσει είναι πιο αφοσιωμένοι, χαρούμενοι, υγιείς και παραγωγικοί. 5. Μέγεθος γραφείου Φανταστείτε την ταλαιπωρία που προκαλείται όταν αγοράζετε έπιπλα που είναι πολύ μεγάλα για το χώρο του γραφείου σας. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο γραφείο που δεν αφήνει περιθώριο για υπαλλήλους ή ένα μεγάλο τραπέζι που δεν θα αφήσει την πόρτα να κλείσει!

Κατά την αγορά επίπλων, οι εμπορικοί εργολάβοι συνιστούν να λάβετε υπόψη το μέγεθος του γραφείου σας. Αντίθετα, εάν έχετε σημαντικά μικρό χώρο γραφείου και αγοράζετε ογκώδη έπιπλα, το αποτέλεσμα είναι ένας περιορισμένος χώρος που θα περιορίσει εξίσου την κίνηση. Έτσι, προτού κατευθυνθείτε στο κατάστημα επίπλων, κατανοήστε τις διαστάσεις του γραφείου σας και εργαστείτε για τη μεγιστοποίηση του χώρου. Επιπλέον, τακτοποιήστε τα έπιπλα γραφείου σας με τρόπο που κάνει το χώρο εργασίας σας να φαίνεται ευρύχωρο και όμορφο. Έτσι, τα έπιπλα επηρεάζουν την άνεση των υπαλλήλων και των επισκεπτών σας – και στη συνέχεια, την παραγωγικότητα και την απόδοση του προσωπικού. Θέλετε να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε το γραφείο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε.