Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου, Πειραιάς
20
Ιούλ

Μελέτη και διακόσμηση φαρμακείου στον Πειραιά

Μελέτη και διακόσμηση φαρμακείου στον Πειραιά

Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, η στασιμότητα της οικονομικής κατάστασης, η συνεχής μετάλλαξη της αγοράς προτρέπουν τον φαρμακοποιό να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να δώσει το δικό του στίγμα στον χώρο του και να ξεχωρίσει μέσα από τον ανταγωνισμό.

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη παίζει καθοριστικό ρόλο για την άψογη ανάδειξη του φαρμακείου, τόσο αισθητικά όσο λειτουργικά και εμπορικά.

H Innovo Constructions βρίσκεται δίπλα στο δύσκολο έργο του σύγχρονου φαρμακοποιού στον Πειραιά, αναζητώντας την ελκυστικότητα του χώρου που να εκφράζει τον ίδιο τον επιστήμονα. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του φαρμακοποιού φιλτράρονται από τους μελετητές και προσαρμόζονται στις ιδέα της πρότασης. Οι σύγχρονοι πελάτες αναζητούν ευκολία πρόσβασης, άνεση, ευχάριστη ατμόσφαιρα, ποικιλία προϊόντων. Η μελέτη υιοθετεί όλες τις προσδοκίες στοχεύοντας στην ικανοποίηση του πελάτη – ασθενή.

Σύμφωνα με την μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου, οι πελάτες κυκλοφορούν με άνεση στο χώρο και κοντά στα σημεία με τις κατηγορίες των προϊόντων που θέλει ο φαρμακοποιός να αναδείξει μέσα στο φαρμακοπωλείο. Η διάταξη των εργονομικά σχεδιασμένων επίπλων βελτιώνουν την ροή της κίνησης και ενισχύουν την εμπορικότητα της επιχείρησης. Η ιδιαίτερη μέριμνα του φαρμακοποιού για την ψυχολογική αλλά και την σωματική κατάσταση του αγοραστικού κοινού αντικατοπτρίζεται και στο διθέσιο καθιστικό που έχει ενταχθεί από την αρχή του σχεδιασμού στην σύνθεση των επίπλων.

Όλη η ατμόσφαιρα του φαρμακείου εσωτερικά και εξωτερικά του καταστήματος, αποπνέει έναν σύγχρονο αέρα αισιοδοξίας, θετικότητα και ευθυμίας. Κατά τον σχεδιασμό ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην στενή πρόσοψη του ακινήτου. Ένα πέρασμα δημιουργείται ανάμεσα σε έναν γιγάντιο σταυρό που διαχωρίζεται στη μέση. Η σύνθεση αυτή μοιάζει σα να σχηματίζεται ένα χωνί που να ρουφάει τον περαστικό να εισέρθει μέσα.

Η ταυτότητα του φαρμακείου και το μοναδικό του ύφος γίνονται ορατά με το πρώτο βλέμμα του περαστικού στο φαρμακείο. H Innovo Constructions με την συνεχή κατάρτιση του εργατικού δυναμικού της πάνω στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου καταφέρνει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων ολοκληρώνοντας πρωτότυπους χώρους αντάξιους των προσδοκιών.