Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου, Μοσχάτο
20
Ιούλ

Μελέτη και διακόσμηση φαρμακείου στο Μοσχάτο

Μελέτη και διακόσμηση φαρμακείου στο Μοσχάτο

Η διαφοροποίηση μέσω της καινοτομίας και της ελκυστικότητας είναι ο τελικός στόχος της κατασκευής φαρμακείου την σύγχρονη εποχή. Η μελέτη για την κατασκευή φαρμακείου στο Μοσχάτο από την Innovo Constructions είναι η εγγύηση για ένα λειτουργικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του χώρου σε πράσινες, λευκές και γκρι αποχρώσεις αποπνέουν την απαραίτητη θετικότητα για μια ήρεμη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Η μελέτη του χώρου ξεκίνησε από την πρόσοψη του φαρμακείου ώστε να αποτελεί πόλο έλξης για τα βλέμματα των περαστικών. Οι βαθμιδωτές βιτρίνες – κύβοι προβάλουν τα προϊόντα στην τζαμαρία του καταστήματος δίνοντας έμφαση στο προϊόν που βρίσκεται στον κορυφαίο κύβο – βαθμίδα. Ο λεπτομερής σχεδιασμός της πρόσοψης με τα πρωτότυπα στοιχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής παραπέμπουν σε ένα εκσυγχρονισμένο κατάστημα και προβάλουν την μέριμνα του φαρμακοποιού για τον χώρο που περιβάλλει τους πελάτες του.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του φαρμακείου ως χώρος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας γίνεται αντιληπτός μέσα στο φαρμακοπωλείο. Οι συρταριέρες κρύβονται σε μια εσοχή, ενώ την θέση τους πίσω από τον πάγκο παίρνει μια βιτρίνα προβολής προϊόντων. Τεχνικές merchandising εφαρμόζονται σε όλο το φαρμακείο για την βέλτιστη ανάδειξη του εμπορεύματος. Το κατάστημα γίνεται πιο εμπορικό με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Ο φωτισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην ελκυστικότητα του χώρου. Η επιλογή της τοποθέτησης ραγών με προβολάκια στην οροφή επιτελεί δυο ρόλους. Αρχικά επιτρέπεται ο επαρκής βασικός φωτισμός του χώρου με την κατάλληλη διάχυση, ομοιομορφία και ισοκατανομή ώστε να εξασφαλίζεται η οπτική άνεση. Παράλληλα όμως δίνεται έμφαση στις επίτοιχες βιτρίνες τονίζοντας τα προϊόντα και τις λεπτομέρειες των συσκευασιών τους.

Η πρωτότυπη πρόταση για την κατασκευή του χώρου εισάγει το φαρμακείο δυναμικά στον ανταγωνισμό και στην απαιτητική αγορά. H Innovo Constructions με φαντασία και μεράκι εκπονεί μοναδικές μελέτες ενώ με συνέπεια και μεθοδικότητα ολοκληρώνει την κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου επιτυγχάνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στο ελάχιστο δυνατόν κόστος και στον ελάχιστο χρόνο