Κατασκευή καταστήματος με γιαούρτι
07
Αυγ

Κατασκευή καταστήματος με παγωμένο γιαούρτι

Κατασκευή καταστήματος με παγωμένο γιαούρτι

Ένα χαρούμενο, παιχνιδιάρικο και φωτεινό κατάστημα με παγωμένο γιαούρτι έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο Αιγάλεω. Οι ποιοτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την φιλική ατμόσφαιρα αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης.

Το νέο κατάστημα με το παγωμένο γιαούρτι εισάγει μια πρωτότυπη ιδέα στην αγορά, το Choco Kebab! Ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες γύρος μεταμορφώνεται σε έναν γύρο σοκολάτας που κόβεται σε νιφάδες, οι οποίες τοποθετούνται στην αφράτη Choco. Στη συνέχεια προστίθεται λιωμένη πραλίνα, μια κρέμα ή οτιδήποτε άλλο ζαχαρωτό ή γλυκό επιθυμεί ο πελάτης και το καταπληκτικό Choco Kebab είναι έτοιμο προς κατανάλωση!

Η θέση, το μέγεθος και η ιδιότητα του καταστήματος ήταν οι βασικοί άξονες που οδήγησαν στην εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης. Η βασική ιδέα ήταν η δημιουργία ενός candy (=ζαχαρωτού) καταστήματος. Ο λιτός καμβάς του χώρου συμπληρώθηκε από τις πολύχρωμες πινελιές που θυμίζουν ζαχαρωτά.

Αρχικά έγινε αποξήλωση των παλιών επενδύσεων, των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων. Στη συνέχεια τέθηκε σε εφαρμογή η μελέτη των ηλεκτρολογικών, των υδραυλικών, της αποχέτευσης και του κλιματισμού. Έμφαση δόθηκε στον φωτισμό, στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων και στις επιλογές των χρωμάτων. Ο εξοπλισμός του καταστήματος έγινε με μηχανήματα και κατασκευές αρίστης ποιότητας. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και στην εργονομία των inox ώστε να επιτυγχάνεται άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Πολλές γευστικές απολαύσεις σε ένα ζεστό χώρο έτοιμες να καταναλωθούν από μικρούς και μεγάλους, σε όλες τις εποχές του χρόνου!