Κατασκευή ιατρείου πλαστικού χειρούργου
07
Αυγ

Κατασκευή ιατρείου πλαστικού χειρούργου στην Τρίπολη

Κατασκευή ιατρείου πλαστικού χειρούργου στην Τρίπολη

Η ανακαίνιση και ο εξοπλισμός καταστήματος είναι αναγκαίο να προκαλεί τον περαστικό να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο. Η βιτρίνα παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Σε αντίθεση βρίσκεται η κατασκευή ιατρείου, όπου δεν υπάρχει βιτρίνα, αλλά ο πελάτης εισέρχεται απευθείας στον χώρο αναμονής.

Για τον λόγο αυτό ο σχεδιασμός των ιατρείων διέπεται από διαφορετικούς κανόνες διακόσμησης. Πιο συγκεκριμένα, το ιατρείο του πλαστικού χειρούργου διαθέτει έναν εντυπωσιακό χώρο αναμονής, με ανθρώπινες μορφές και ιδιαίτερα έπιπλα. Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του ιατρείου είναι ξύλο και ελαστική μεμβράνη. Οι πελάτες που αποσκοπούν στην αισθητική χειρουργική ζητούν διακριτικότητα και ιδιωτικότητα. Το ενυδρείο αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο αλλά συγχρόνως λειτουργεί ως διαχωριστικό παραπέτασμα όταν δημιουργούνται οι φουσκάλες. Τα οπτικά ερεθίσματα κρατούν το ενδιαφέρον των ασθενών κάνοντας ευχάριστη την αναμονή τους. Η συζήτηση με τον γιατρό γίνεται στο γραφείο του με την εντυπωσιακή οροφή και το πρωτότυπο γραφείο.

Ο πλαστικός χειρούργος σχετίζεται με το κάλος της ανθρώπινης μορφής, επομένως και οι χώροι του ιατρείου έπρεπε να είναι καλαίσθητοι και σύγχρονοι. Η κατασκευή υλοποιήθηκε με σύγχρονες μεθόδους δόμησης και δοκιμασμένα υλικά πραγματοποιώντας αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.