Κατασκευή φαρμακείου
11
Αυγ

Kατασκευή φαρμακείου

Άρτια κατασκευή φαρμακείου

Η κατασκευή φαρμακείου έχει όλες εκείνες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού εμπορικού καταστήματος, και ακόμα περισσότερες, καθώς θα πρέπει να έχει μια αποστειρωμένη εμφάνιση που να εμπνέει και να διευκολύνει την καθαριότητα, τον επαγγελματισμό και να έχει ως προτεραιότητα την υγεία. Επιπλέον θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη ειδικές λειτουργικές ανάγκες και την ύπαρξη αποθηκευτικών χώρων για καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η δυνατότητα τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης, μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να δει την τελική μελέτη ένα βήμα πριν γίνει η κατασκευή. Μια εικόνα – χίλιες λέξεις! Ο πελάτης αντιλαμβάνεται ευκολότερα και πληρέστερα την αισθητική του χώρου κάνοντας τις επισημάνσεις και τις διορθώσεις στον σχεδιασμό πριν την εφαρμογή.

Οι προτεραιότητες στη μελέτη είναι η υγιεινή, η βιοασφάλεια, η λειτουργικότητα και η αισθητική. Τα έπιπλα και ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι ανθεκτικά και με επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα. Θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη

για τις ανάγκες του φαρμακοποιού ώστε να διασφαλίζεται η προπαρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων και να διευκολύνεται η διανομή.

Εκτός από τη βιοασφάλεια, η κατασκευή θα πρέπει να εξασφαλίζει – στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό – και την ασφάλεια από κλοπή. Ειδικά τα φαρμακεία είναι πολύ σημαντικό να έχουν όσο το δυνατόν πιο ασφαλή κατασκευή, ώστε το προσωπικό (αλλά και τα ακριβά φαρμακευτικά προϊόντα) να μην κινδυνεύουν, ιδιαίτερα με τις αυξημένες απαιτήσεις που έχουν οι νυχτερινές εφημερίες. Η σωστή κατασκευή πρέπει να προβλέπει την βέλτιστη διαρρύθμιση του χώρου μειώνοντας τους εξωτερικούς κινδύνους και περιλαμβάνοντας τις υποδομές που θα είναι απαραίτητες ώστε μελλοντικά να εγκατασταθεί σύστημα ασφαλείας ή παρακολούθησης χώρου.

Από άποψη αισθητικής, ο χώρος και ο φωτισμός θα πρέπει να δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον για τον πελάτη και να εμπνέουν εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.

Μπορεί οι απαιτήσεις σας σήμερα να είναι απλές. Ίσως σας αρκεί για παράδειγμα να εκτελείται μια ιατρική συνταγή με όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις μέσα στον χώρο. Όμως μήπως χρειαστεί η εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού στο μέλλον; Ο σχεδιασμός από έμπειρους μελετητές προβλέπει τις μελλοντικές σας ανάγκες ώστε οποιαδήποτε αναβάθμιση ή ανακαίνιση χρειαστείτε, να μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Η innovo έχει απαράμιλλη γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία στην κατασκευή και επίπλωση φαρμακείων. Για αυτό μπορεί να σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό επαγγελματικό αποτέλεσμα τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.