Εξοπλισμός φαρμακείου, Πέραμα
07
Αυγ

Εξοπλισμός και κατασκευή φαρμακείου στο Πέραμα

Εξοπλισμός και κατασκευή φαρμακείου στο Πέραμα

Ένα νέο φαρμακείο έκανε την εμφάνισή του πριν λίγους μήνες στην περιοχή του Περάματος. Για να επιβίωσει είναι αναγκαίο να αποκτήσει το κοινό του. Πιο συγκεκριμένα είναι απαραίτητο να αποκτήσει ένα πιστό πελατολόγιο. Για τον λόγω αυτό οι επιλογές της φαρμακοποιού στην κατασκευή του φαρμακείου πρέπει να έπρεπε να εκφράζουν την ίδια και ως επακόλουθο και το κοινό της.

Ο τρισδιάστατος σταυρός φαρμακείου ειδικής κατασκευής κάνει αισθητή την παρουσία του καταστήματος από μεγάλη απόσταση. Στον εσωτερικό χώρο η πρωτότυπη οροφή διαμορφώνει την ατμόσφαιρα του χώρου ανάλογα με τη χρωματική της απόδοση. Τα έπιπλα και ο εξοπλισμός φαρμακείου αποτελούν ειδική παραγγελία ώστε να επιτευχθεί η πρωτοτυπία του καταστήματος. Η ευρύχωρη ρεσεψιόν υπόσχεται στους πελάτες άριστη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα μπορεί να τους παρέχει μια στάση ανάπαυσης με τα ενσωματωμένα σκαμπό. Λειτουργικές βιτρίνες δύο όψεων κοσμούν τις τζαμαρίες δίνοντας την δυνατότητα στον πελάτη να αυτοεξυπηρετηθεί.

Βέβαια η ψυχή του φαρμακείου είναι η φαρμακοποιός. Οι αληθινές σχέσεις με τους πελάτες, η άμεση εξυπηρέτηση και η προθυμία για συζήτηση και συμβουλές πάνω στο πρόβλημα του καθενός είναι ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία του φαρμακείου.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε: κατασκευη φαρμακειου – foto