Κατασκευή φαρμακείου, Κιάτο
07
Αυγ

Κατασκευή φαρμακείου στο Κιάτο

Κατασκευή φαρμακείου στο Κιάτο

Πηγή έμπνευσης για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και κατασκευή φαρμακείου του κ. Τομαρά αποτέλεσε η κυλινδρική κάτοψη του κτιρίου. Το κεντρικό στοιχείο τραβάει τα βλέμματα στη βάση του με την έκθεση προϊόντων και στη συνέχεια στο εντυπωσιακό γλυπτό από αυτόφωτη ελαστική μεμβράνη η οποία διαπερνά τον όροφο και καταλήγει στην οροφή. Στο εσωτερικό ο πελάτης εξυπηρετείται από την πρωτότυπη σε σχεδιασμό reception με όψη από φωτεινό υλικό. Το σύστημα αποθήκευσης πίσω από την reception αποτελείται από τις συρταριέρες φαρμακείου της tecnyfarma. Με υλικό κατασκευής τους το αλουμίνιο, είναι πολύ ελαφριές και ανθεκτικές. Ο εξοπλισμός φαρμακείου γίνεται από την Innovo Cοnstructions με υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα.

Η γυάλινη σκάλα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για αυτό το φαρμακείο, ενώ ο ανοξείδωτος ανελκυστήρας, που αποτελεί ευρεσιτεχνία της Innovo, έχει τη δυνατότητα να ανελκύει τον θάλαμο κατά 1,20m το δευτερόλεπτο. Για να δημιουργηθεί η αίσθηση της ενότητας στα διαφορετικά στοιχεία του χώρου και να καθοδηγείται ο πελάτης, σχεδιάστηκαν τα ευρηματικά κυματοειδή γραφικά.

Ο ίδιος ο κ. Τομαράς αναφέρει:

«Ψάχνοντας στη αγορά για μια εταιρεία που να κατανοεί και να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου βρήκα την Innovo Constructions. Είναι αλήθεια πως είχα διαπραγματευτεί με διάφορες εταιρείες αλλά από την πρώτη εβδομάδα επαφής μου με την Innovo οι προσδοκίες μου για πρωτότυπο σχεδιασμό, το κόστος και τις παροχές ξεπεράστηκαν πλήρως. Η Innovo, ως κατασκευαστική εταιρεία, μου παρείχε ολοκληρωμένη κάλυψη σε σχεδιασμό, συνεργεία, ξυλουργικές κατασκευές.

Είναι γεγονός πως πρώτη προτεραιότητά της είναι η κατανόηση των επιθυμιών και η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Η τεχνική εταιρεία παρέχει στον κάθε πελάτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή του χώρου εξαρχής. Τα προβλήματα και όλα τα ζητήματα που προέκυπταν λύνονταν χωρίς τη δική μου ενασχόληση. Παρακολουθούσα την κατασκευή φαρμακείου να ξεκινά, να εξελίσσεται και να ολοκληρώνεται μόνη της, χωρίς να με κουράζει. Η επικοινωνία μου περιορίστηκε στη συνεννόηση με τον επικεφαλής της ομάδας, καθώς όλοι έδιναν αναφορά σε αυτόν.

Τα σχέδια και οι φωτορεαλιστικές εικόνες έγιναν πραγματικότητα. Από την αρχή οι σχεδιαστές αντιλήφθηκαν το όραμά μου και η ολοκλήρωση του έργου με κάλυψε πλήρως. Έχω να επισημάνω ότι, ακόμη και μετά το πέρας των εργασιών, η Innovo μου παρείχε τεχνική υποστήριξη για οποιεσδήποτε διορθώσεις χρειάστηκαν. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, παρόλο που η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και οι τεχνικοί ήταν εκτός της περιοχής του Κιάτου.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος· όλη η αντιμετώπιση ήταν πολύ επαγγελματική. Ευχαριστώ που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. (Πειραϊκό Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Σ.Π.Ε.) για την στήριξή του σε όλη την διαδικασία της κατασκευής».

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε: κατασκευη φαρμακειου – φωτο