Εξοπλισμός φαρμακείου, Αχαρνές
07
Αυγ

Εξοπλισμός και κατασκευή φαρμακείου στις Αχαρνές

Εξοπλισμός και κατασκευή φαρμακείου στις Αχαρνές

Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση του νέου φαρμακείου είναι η επιλογή του σημείου εγκατάστασης. Λάβετε υπ’ όψιν ότι οι μεγάλες εταιρείες λιανικού εμπορίου διενεργούν τη λεγόμενη «ανάλυση κινητικότητας των καταναλωτών» στην υποψήφια περιοχή όπου πρόκειται να επεκτείνουν το δίκτυο καταστημάτων τους. Η έδρα είναι αναγκαίο να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από ισχυρούς ανταγωνιστές, επιδιώκοντας το μονοπώλιο. Σε αντίθετη περίπτωση η μοναδικότητα μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα καταστήματα του ίδιου είδους.

Το φαρμακείο της κας Λυβίζου στις Αχαρνές βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο, καθημερινό πέρασμα των ανθρώπων, λόγω του σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται πλησίον του. Η παρουσία του γίνεται αντιληπτή από μεγάλη απόσταση καθώς το κατάστημα βρίσκεται δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο. Η εμπορικότητα της περιοχής και η εύκολη πρόσβαση των διερχόμενων καταναλωτών καθιστούν ιδανική την συγκεκριμένη τοποθεσία για την κατασκευή καταστήματος.

Η μεγάλη βιτρίνα με καινοτόμα ή σε προσφορά προϊόντα τακτοποιημένα σε πρωτότυπες βιτρίνες κεντρίζουν το ενδιαφέρον του περαστικού να εισέλθει στο κατάστημα. Μπαίνοντας στο φαρμακείο συναντάει μια στάση ξεκούρασης στο κέντρο του χώρου, από όπου μπορεί να παρατηρήσει τα προϊόντα περιμετρικά ανά κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δειγματισμό ο πελάτης μπορεί να απευθυνθεί στα καταρτισμένα άτομα στους πάγκους εξυπηρέτησης. Ο εξοπλισμός φαρμακείου είναι πλήρης, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η φωτεινή σύνθεση φύλλων περιμετρικά του φαρμακοπωλείου παραπέμπει νοητά στα φυσικά προϊόντα δίνοντας παράλληλα την αίσθηση της ενότητας. Η εντυπωσιακή οροφή καταλήγει στην μοναδική σύνθεση πάνω από τις συρταριέρες φαρμακείου και την ρεσεψιόν τονίζοντάς τα.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η μελέτη, η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και η κατασκευή φαρμακείου αποτελεί συνιστώσα πολλών παραγόντων, τους οποίους πρέπει υπολογίζει ο φαρμακοποιός ώστε να έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε: κατασκευη φαρμακειου foto