Σχεδιασμός μελέτης δερματολογικού ιατρείου, Πειραιάς
03
Σεπ

Ιδέες Εσωτερικού Σχεδιασμού για το Χώρο Γραφείου

Όταν σκέφτεστε να ανακαινίσετε και να επανασχεδιάσετε το γραφείο ή τον τόπο της επιχείρησής σας, γιατί να κολλήσετε με το “Χμμ πως θα το κάνω, κόστος κτλ”; Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε μερικές νέες έννοιες εσωτερικού σχεδιασμού που θα δώσουν στον χώρο σας τον παράγοντα WOW, θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους σας και θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας με ένα σχέδιο επικεντρωμένο στην προσωπικότητα της εταιρείας σας.

Έχουμε ήδη ρίξει μια ματιά σε 4 επερχόμενες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού για το γραφείο, όπως η προσθήκη vegan ή οργανικών στοιχείων στο χώρο του γραφείου σας, χρησιμοποιώντας μια έντονη χρωματική παλέτα και συμπεριλαμβανομένης της ποικιλομορφίας και της ισορροπίας εργασίας / ζωής στους χώρους εργασίας μας. Τώρα, ας δούμε 3 ακόμη έννοιες εσωτερικής διακόσμησης για το γραφείο που μπορούν να εμπνεύσουν έναν νέο τρόπο για να δούμε τα εργασιακά μας περιβάλλοντα.

Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security
Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security στον Άγιο Δημήτριο από την Innovo

1. Ρετρό σχέδιο

Υπάρχουν 2 τρόποι με τους οποίους οι επιχειρήσεις φέρνουν στοιχεία ρετρό σχεδιασμού στο εσωτερικό τους. Το ένα είναι ότι το ίδιο το κτίριο είναι το ρετρό στοιχείο του σχεδιασμού τους. Η ανακαίνιση παλαιών χώρων δίνει στο χώρο μια άμεση προσωπικότητα και συνδέει την επιχείρησή σας με το παρελθόν. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να φέρετε μια vintage αίσθηση στο χώρο εργασίας σας είναι να χρησιμοποιήσετε αντίκες και έπιπλα που έχουν νόημα για την επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία ηχογράφησης θα μπορούσε να έχει μια τέλεια ανακαινισμένη, vintage βικρόλα που θα εμφανιστεί στο λόμπι. Μια εταιρεία τεχνολογίας θα μπορούσε να έχει μια σειρά από παιχνίδια ρετρό arcade, ή ένα περιοδικό θα μπορούσε να έχει ένα παλιό τυπογραφικό πιεστήριο στη βιτρίνα. Επιστρέψτε στην ιστορία της επιχείρησης ή του προϊόντος σας και σίγουρα θα βρείτε ένα εκπληκτικό στοιχείο που θα δώσει στον εσωτερικό σχεδιασμό σας μια ρετρό αίσθηση.

2. Επανεξέταση της αίθουσας συνεδριάσεων

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε πραγματικά την αίθουσα συνεδριάσεών σας αυτές τις μέρες; Με την ψηφιακή επικοινωνία, την τηλεργασία και τη διάσκεψη βίντεο που αποτελούν πλέον ρουτίνα της καθημερινής επιχείρησης, η παραδοσιακή αίθουσα συνεδριάσεων δεν είναι η αναγκαιότητα που κάποτε ήταν. Τουλάχιστον, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτούμε την αίθουσα συνεδριάσεων και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ακίνητο γραφείου στην καλύτερη δυνατή χρήση. Αυτό που χρησιμοποιείται τώρα ως ειδική αίθουσα συνεδριάσεων θα μπορούσε να γίνει ένας χώρος πολλαπλών λειτουργιών που προορίζεται για διαφορετικές δραστηριότητες. Η αίθουσα συνεδριάσεων θα μπορούσε να διπλασιαστεί ως το δωμάτιο εκτύπωσης, ή να εγκαταστήσετε έναν τοίχο από ντουλάπια αποθήκευσης για να επεκτείνετε τον εύχρηστο χώρο του γραφείου σας. Μια άλλη νέα τάση είναι η διάσπαση του χώρου σε μικρότερους χώρους χρησιμοποιώντας αναδιπλούμενους τοίχους που μπορούν εύκολα να γυρίσουν πίσω για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο χώρο στην αίθουσα συνεδριάσεων όταν είναι απαραίτητο.

3. Ο μη συμβατικός χώρος

Η λέξη αντισυμβατικός καλύπτει πολλά, αλλά στην περίπτωση των επερχόμενων τάσεων σχεδιασμού στο γραφείο, αναφέρεται σε χώρους που δεν θα μπορούσατε να σκεφτείτε παραδοσιακά ως χώρους εργασίας. Στη βιομηχανία σχεδιασμού, αυτό αναφέρεται επίσης ως «τρίτος χώρος». Αυτά είναι μέρη όπως γωνίες κάτω από τις σκάλες, τους διαδρόμους και ακόμη και τα παράθυρα. Η σύγχρονη τεχνολογία μείωσε σημαντικά το μέγεθος του εξοπλισμού που χρειάζονται οι εργαζόμενοι στα γραφεία τους. Πολύ συχνά, δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο εκτός από ένα σημείο για φορητό υπολογιστή και άνετο καθιστικό. Αυτό ανοίγει το τετράγωνικό σας σε μια σειρά δυνατοτήτων που ίσως δεν έχετε σκεφτεί στο παρελθόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να στήσουμε το σχέδιο και την μελέτη του της ανακαίνισης του γραφείου σας. Δείτε στη σελίδα μας έργα και μελέτες που έχουμε σχεδιάσει.