Τα πλεονεκτήματα της Γόνδολας
18
Φεβ

Τα πλεονεκτήματα της Γόνδολας – Ραφιέρας

Τα πλεονεκτήματα της Γόνδολας – Ραφιέρας

Τα τελευταία χρόνια, μέχρι κι αυτή τη στιγμή, οι γόνδολες-ραφιέρες χρησιμοποιούνται συνεχώς, κυρίως σε παντοπωλεία, καταστήματα ψιλικών, και ειδικότερα σε καταστήματα με φαρμακευτικά είδη και φαρμακεία, όπου είναι απαραίτητη η μέγιστη αποθήκευση μέσα σε έναν περιορισμένο χώρο. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού σήμερα έχουν συνειδητοποιήσει το όφελος από την ευελιξία της μέσω της εγκατάστασης μιας γόνδολας ραφιέρας. Οι γόνδολες ραφιέρες έχουν αποδειχθεί ότι είναι σημαντική βοήθεια για τα φαρμακεία, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χώρων σε κάθετη κλίμακα. Η σωστή τοποθέτηση των ραφιών είναι το κύριο συστατικό για τη μεγιστοποίηση του χώρου πώλησης και έχει περισσότερη αξία για όλους τους καταναλωτές.

Ευελιξία βελτίωσης στα ράφια

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μπορούσαν απλά να προσαρμόσουν τρία ράφια ή και περισσότερα σε μια ραφιέρα, ούτως ώστε να μεγιστοποιηθεί ο χώρος αποθήκευσης. Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα συναρμολογούμενα χωρίσματα των ραφιών, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων μπορούν να αναδιοργανώσουν τη ραφιέρα όταν χρειάζεται και αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, έτσι ώστε οι παρουσιάσεις των φαρμάκων, ή οποιωνδήποτε άλλων αντικειμένων πωλούνται σε ένα φαρμακείο, να παραμένουν συναρπαστικές και επίκαιρες.

Η ευελιξία που έχει η γόνδολα – ραφιέρα θα σας δώσει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε κάθε ράφι σε διαφορετικό επίπεδο βάθους, ώστε να αποφεύγεται η παρεμπόδιση του φωτός που περνά και πηγαίνει στο κάτω ράφι. Κάθε ράφι μπορεί να υποστηρίξει πραγματικά ένα φορτίο που ζυγίζει μέχρι και τριακόσιες πενήντα λίβρες. Η ευελιξία αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στην αύξηση των κερδών ενός καταστήματος με φαρμακευτικά είδη ή ενός φαρμακείου με την τοποθέτηση προσοδοφόρων βαρέων αντικειμένων στο ανώτερο επίπεδο. Να θυμάστε πάντα ότι τα πιο ελαφριά και μικρά εμπορεύματα δεν μπορεί ποτέ να είναι τα πιο προσοδοφόρα και ότι υπάρχουν πολλά κερδοφόρα, βαριά αντικείμενα προς πώληση.

Αυξήστε τα κέρδη με τη στρατηγική τοποθέτηση των εμπορευμάτων

Με τις γόνδολες ραφιέρες, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων διαθέτουν την ευελιξία να ταξινομήσουν τα ακριβά αντικείμενα στο ανώτατο ύψος, ανεξάρτητα από τη ζώνη στην οποία βάζουν τα αντικείμενα. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τα προϊόντα να είναι πιο εύκολα να εντοπιστούν, να επιλεγούν και να συγκριθούν. Μέσω της στρατηγικής τοποθέτησης των εμπορευμάτων σε συγκεκριμένες θέσεις, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα μπορούσε να σημάνει ορισμένα προϊόντα σε ειδική προσφορά για να προσελκύσει τους πελάτες.

Το ανθεκτικό πλαίσιο, καθώς και το σταθερό στυλ του ραφιού παρέχει στον ιδιοκτήτη ευελιξία να αναδιοργανώσει τα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν με τις διαφορετικές εορταστικές περιόδους. Οι γόνδολες ραφιέρες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως διπλής όψης ή ανεξάρτητες γόνδολες ραφιέρες πλάι-πλάι. Αυτό είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με επιπλέον αξεσουάρ, όπως διαχωριστικά ραφιών, καλάθια, συμπεριλαμβανομένου πλέγματος στη ράχη για επιπρόσθετη πολυχρηστικότητα που επιτρέπει διαφορετικούς σχηματισμούς ραφιών με βάση την προσβασιμότητα του χώρου αποθήκευσης στο εσωτερικό ενός φαρμακείου.

Εκτός από αυτό, η διαθεσιμότητά τους σε διαφορετικά χρώματα μπορεί εύκολα να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να προσφέρει επιπλέον εισόδημα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων ή τους εμπόρους. Οι γόνδολες έπιπλα στα καταστήματα παρέχουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αποδοτική σε κόστος αποθήκευση και επίσης δεν απαιτείται συντήρηση. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι σαν ένα αεράκι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μπορούσαν να τις φτιάξουν μόνοι τους, αβίαστα, με ελάχιστη προσπάθεια, χρόνο και οδηγίες. Αν θέλετε μια καινούργια, μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο για να βρείτε τον καλύτερο προμηθευτή της νέας γόνδολας για το φαρμακείο σας. Είτε θέλετε μια καινούργια είτε μια μεταχειρισμένη, τα πλεονεκτήματα της ραφιέρας-γόνδολας θα είναι ατελείωτα. Ένα φαρμακείο ποτέ δε θα λειτουργήσει άψογα αν δεν έχει ένα ευέλικτο σύστημα. Αφήστε την Κατασκευαστική INNOVO να σας βοηθήσει σε αυτό.