γραφεια-google-στο δουβλινο
30
Δεκ

Γιατί πρέπει να ανακαινίσετε το γραφείο σας – Ποια τα οφέλη

Το γραφείο είναι ένα από τα μέρη όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ζωής σας. Είναι ένα περιβάλλον όπου εργάζεστε σκληρά, αλλά και καλλιεργείτε νέες σχέσεις, ενώ οι παλιές είναι παγιωμένες και, προφανώς, δημιουργούνται πάντα νέες συνεργασίες. Κάθε γραφείο, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, φθείρεται στα έπιπλα, στους τοίχους, γίνεται όλο και πιο ακριβό από οικονομική άποψη, επομένως, χρειάζεται μια πλήρη αναμόρφωση. Η αναδιάρθρωση, όπως όλοι γνωρίζουμε, μπορεί να γίνει πραγματική πηγή άγχους και εάν πρόκειται για εργασιακό περιβάλλον, η κατάσταση μπορεί να βγάλει πολλά προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι δυνατόν να ανακαινίσετε ένα γραφείο χωρίς άγχος; Σίγουρα, ωστόσο, είναι καλό να παρακολουθείτε τον σκοπό της εργασίας. Εάν αυτό αποσκοπεί μόνο στην ανανέωση του περιβάλλοντος και στο να είναι πιο ελκυστικό για τους πελάτες, τότε είναι καλό να προγραμματίζετε τέτοιες εργασίες.Τα άνετα και φιλόξενα περιβάλλοντα είναι γνωστό ότι βοηθούν στην ανάπτυξη της περιέργειας σε πιθανούς πελάτες, παρέχουν στους εργαζομένους περισσότερα κίνητρα και τους κάνουν πιο παραγωγικούς με την πάροδο του χρόνου. Γιατί να ανακαινίσετε ένα γραφείο; Μερικές φορές το εργασιακό περιβάλλον είναι υποτιμημένο και όλα επικεντρώνονται στο σπίτι κάποιου και υποτιμάται οτιδήποτε άλλο.

Αυτό είναι μεγάλο λάθος.Όταν το γραφείο γίνεται ένα καλά επιπλωμένο μέρος, με δημιουργία χαλάρωσης και ένα ευχάριστο χώρο σε χρώματα, δημιουργεί έναν πραγματικό μαγνήτη για νέες ευκαιρίες κέρδους και όχι μόνο, στην πραγματικότητα, διεγείρει ολόκληρη την εσωτερική ατμόσφαιρα. Σε αυτήν την περίπτωση, η ανακαίνιση μπορεί να είναι μια επένδυση που πρέπει να γίνει. Τι συμβαίνει, ωστόσο, εάν ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος; Σίγουρα δεν πρέπει να αποθαρρυνόμαστε. Είναι δυνατόν, στην πραγματικότητα, να ανανεωθεί το περιβάλλον ακόμη και με ένα μικρό χρηματικό ποσό και να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο και καλά επιπλωμένο μέρος. Επιπλέον, η ανακαίνιση παράγει πάντα μια αλλαγή τόσο στη διάταξη των επίπλων όσο και στις ιδέες. Ένα νέο εργασιακό περιβάλλον σημαίνει μεγαλύτερο δυναμισμό για όλους, υπαλλήλους και μη εργαζόμενους. Εάν όλοι αυτοί οι λόγοι δεν είναι αρκετοί, ας δούμε μερικές συμβουλές πριν προχωρήσετε στην ανακαίνιση του γραφείου σας.

Τα οφέλη από την ανακαίνιση γραφείου

Πρέπει να ειπωθεί ότι η αναδιάρθρωση, σε κάποιο σημείο της επαγγελματικής ζωής, καθίσταται υποχρεωτικό βήμα ακόμα κι αν συμβαίνει πολύ συχνά να αναβληθεί. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για το ποσό της γραφειοκρατίας που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η αναδιάρθρωση ενός γραφείου, ωστόσο, καθίσταται σημαντική για τους πελάτες αλλά και για την κατανάλωση που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Σε μια εποχή που μιλάμε για σεβασμό στο περιβάλλον και μείωση των εκπομπών, ένα γραφείο που καταναλώνει σε υπερβολικό βαθμό ηλεκτρισμό σίγουρα δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι όσοι ανανεώνουν το γραφείο τους μπορούν να επωφεληθούν από τις φορολογικές μειώσεις που σχετίζονται με εργασίες ανακαίνισης. Αυτά αντιστοιχούν στο 65% εάν μιλάμε για το ενεργειακό μπόνους, υπάρχει επίσης το 50% για όλες τις υπόλοιπες εργασίες ανακαίνισης, για παράδειγμα, τοιχοποιία και έπιπλα. Αυτά τα κίνητρα προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη στον ιδιοκτήτη του χώρου. Ένα ανακαινισμένο γραφείο πρέπει να είναι βιώσιμο και υγιές, επομένως, τα περιβάλλοντα πρέπει να είναι καλά ισορροπημένα από την άποψη της τεχνολογίας φωτισμού αλλά και των υδραυλικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να προσαρμοστούμε στις νέες ανακαλύψεις στον τομέα αυτό, προμηθεύοντας τον χώρο σας με ηλιακούς συλλέκτες, φωτοβολταϊκά ή συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας, προφανώς, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες και το χώρο που έχει στη διάθεσή του ο ιδιοκτήτης.

Έχετε κίνητρο να ανακαινίσετε το γραφείο σας;

Κάθε χώρος αφιερωμένος στην εργασία πρέπει να χαρακτηρίζεται από το αποτύπωμα της εταιρείας, επομένως, να έχει ένα στυλ που να είναι πάντα κατάλληλο για τη δραστηριότητα αναφοράς. Κάθε νέα ιδέα πρέπει να γίνει λειτουργική για τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα και να δίνει στους υπαλλήλους όλο και περισσότερα κίνητρα. Ένα συνολικό λευκό και χωρίς χαρακτήρες, πολλές φορές, δεν είναι ακριβώς διεγερτικό. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να αλλάξετε στυλ και, μερικές φορές, να τολμήσετε παραπάνω. Μια δημιουργική, πρακτική και ευέλικτη διάταξη παρέχει πάντα νέες ιδέες, μοναδικές εμπνεύσεις και μετατρέπει το περιβάλλον σε έναν πραγματικό σύμμαχο δημιουργικού και παραγωγικότητας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές καλές ιδέες και επαρκής προϋπολογισμός. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

Καινοτόμος ζωγραφική

Οι δημιουργικές διακοσμήσεις και η τέχνη του τοίχου είναι ένας καλός συμβιβασμός για την τόνωση των πελατών και των εργαζομένων. Οι τοίχοι του γραφείου μπορούν να γίνουν πραγματικοί πόροι εάν αξιοποιηθούν στο έπακρο. Οι τοίχοι δεν είναι απλώς χώροι στους οποίους κρέμονται αποκόμματα εφημερίδων, αλλά μπορούν να φιλοξενήσουν εντελώς μοναδικές διακοσμήσεις. Για να δώσετε έναν τόνο χαρακτήρα, χρώμα, διάκριση και αρμονίας, μπορείτε να προχωρήσετε σε καλά σχεδιασμένες και εκτελεσμένες διακοσμήσεις τοίχων. Τοιχογραφίες που αναπαράγουν το λογότυπο της εταιρείας, φράσεις κίνησης και γραφικά που κερδίζουν είναι επίσης αρκετά για να κάνουν τους χώρους που προορίζονται για εργασία πιο ευχάριστους και φωτεινούς.

Ανοιχτός χώρος: ένας αλάθητος δημιουργικός πόρος

Ο ανοιχτός χώρος, τα τελευταία χρόνια, αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη επιλογή. Αυτό πραγματοποιείται με ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον ικανό να ενθαρρύνει την ανταλλαγή, την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων. Χάρη σε αυτό το μοντέλο είναι δυνατό να αναπτυχθεί μια εταιρική κουλτούρα που βγαίνει από τη δουλειά όλων. Είναι αλήθεια ότι ένα ανοιχτό περιβάλλον μπορεί επίσης να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα από την άποψη της παραγωγικότητας, στην πραγματικότητα, οι διακοπές, οι θόρυβοι και οι συνεντεύξεις, μπορεί να γίνουν ενοχλητικά όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε κάτι που απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση. Εδώ, λοιπόν, μπορούμενα δημιουργήσουμε χώρους με ησυχία που πρέπει να ληφθούν εάν είναι απαραίτητο. Πρόκειται για γυάλινες πόρτες που δίνουν την ψευδαίσθηση της εργασίας σε κοινόχρηστο χώρο χωρίς να είναι πραγματικά. Είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε διαχωριστικά ηχοαπορρόφησης, εξοπλισμένους τοίχους κατάλληλους για το σκοπό αυτό, κινητούς τοίχους, απομονωμένες καμπίνες κατάλληλες για μεγάλες τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά άλλα. Ένα γραφείο σαν αυτό χαλαρώνει το μυαλό και το τονώνει περισσότερο.

Φως: διακοσμητικό στοιχείο

Το φως είναι καλός σύμμαχος για μια εξαιρετική ανακαίνιση. Από τη μία είναι γνωστό ότι ένα καλό σύστημα προκαλεί μείωση της κατανάλωσης στο λογαριασμό, αλλά μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Τα φώτα είναι σημαντικά στον χώρο εργασίας, για παράδειγμα, το φυσικό παίζει θεμελιώδη ρόλο, χαλαρώνει το μυαλό και βοηθά στην παραγωγή. Επιπλέον, τα ξεχωριστά φώτα σε design σε αντίθεση με τους λαμπτήρες τοίχου παράγουν ένα πραγματικά συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

Πράσινο: ένα ερέθισμα για τη δημιουργικότητα

Κάθε γραφείο χρειάζεται φυτά, χώρους πρασίνου και διακοσμητικά στοιχεία “στη ζωή”. Πολλές μελέτες αναφέρουν ότι η επαφή με τη φύση βελτιώνει τη δημιουργικότητα αλλά και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Επιπλέον, υπάρχουν φυτά που μπορούν να καθαρίσουν το περιβάλλον από βακτήρια, αναθυμιάσεις και άλλους ρύπους που, όπως γνωρίζουμε, φωλιάζουν μέσα σε έναν κλειστό χώρο. Κάθε φυτό, εάν τοποθετηθεί στους σωστούς χώρους, είναι σε θέση να παρέχει το περιβάλλον και να αποφέρει οφέλη. Μην επιλέξετε είδη που χρειάζονται πολύ νερό και φως, αλλά, φυσικά, υπάρχουν έγκυρες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά που δεν χρειάζονται εξαιρετική φροντίδα. Ακόμη και πίνακες με φυσικά μοτίβα, ή πίνακες με σταθεροποιημένα φυτά, μπορούν να διεγείρουν όποιον σταματά στο περιβάλλον και δίνει μεγαλύτερη ηρεμία κατά τις ώρες εργασίας.

γραφεια-google-στο δουβλινο

Τα έπιπλα

Τα έπιπλα γραφείου μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά είναι καλό να πούμε ότι κάτι έχει αλλάξει με τα χρόνια. Υπάρχουν κατάλληλες προμήθειες για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη άνεση για τον υπάλληλο που ξοδεύει πολύ χρόνο στο γραφείο. Στην πραγματικότητα, στην αγορά είναι δυνατό να βρείτε καινοτόμες εργονομικές καρέκλες, ρυθμιζόμενα γραφεία και πολλά άλλα. Εάν δεν έχετε την επιθυμία ή την ικανότητα να πραγματοποιήσετε μια τέτοια αγορά, τότε, μπορείτε να ανακαινίσετε τα παλιά σας έπιπλα, δίνοντάς του μια εντελώς νέα εμφάνιση.