Φωτισμός ξενοδοχείων
16
Φεβ

Φωτισμός Ξενοδοχείων

Φωτισμός Ξενοδοχείων

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως για τους πελάτες σας

Ο φωτισμός μας δραστηριοποιεί, μας κάνει να αισθανόμαστε ευχάριστα και μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε την συναναστροφή και την επικοινωνία με τους άλλους. Η Philips παρέχει ευέλικτες λύσεις φωτισμού που δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες σας «να βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα» στους χώρους φιλοξενίας , να προσαρμόζουν την ατμόσφαιρα ανάλογα με τη διάθεση ή τη δραστηριότητά τους και να δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Είτε εργάζονται, διαβάζουν ή χαλαρώνουν, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, έστω και αν βρίσκονται μακριά από αυτό. Με την Philips μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση στο φωτισμό LED πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι θα φανταζόσασταν, βελτιώνοντας τη διαμονή στο ξενοδοχείο, το μπαρ ή το εστιατόριό σας με τη δύναμη του φωτός.

• Αίσθηση σπιτικής θαλπωρής στο ξενοδοχείο σας

Οι πελάτες θέλουν να χαλαρώνουν σε έναν χώρο με προσωπικό χαρακτήρα που τους κάνει να αισθάνονται άνετα, σχεδόν όπως στο σπίτι τους.

Η πρώτη εντύπωση

Είναι ζωτικής σημασίας να κάνετε το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίζει, να έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και να χαρίζει στους πελάτες αξέχαστες εμπειρίες έτσι ώστε αφενός να το επιλέγουν για τα επόμενα ταξίδια τους, αφετέρου να το προτείνουν και σε άλλους. Όταν οι πελάτες μπαίνουν για πρώτη φορά σ’ ένα ξενοδοχείο, ρίχνουν μια γρήγορη ματιά στο χώρο, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στη ρεσεψιόν και σε ενδιαφέροντα αντικείμενα που υπάρχουν γύρω από την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο καλός φωτισμός βοηθά στη δημιουργία μιας θετικής πρώτης εντύπωσης, έτσι ώστε οι πελάτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Επιπλέον ο φωτισμός λειτουργεί ως ένας ουσιαστικός, πλην όμως σιωπηλός «οδηγός» για τους χώρους του ξενοδοχείου. Προσφέρετε στους πελάτες σας την αίσθηση του σωστού προσανατολισμού στους διαδρόμους που οδηγούν στο δωμάτιό τους, στα ασανσέρ, στα μπαρ ή τα εστιατόρια.

Εμπειρίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των πελατών

Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της φιλοξενίας. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός και επιθυμεί ο χώρος που επιλέγει να του προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για ταξίδι αναψυχής, είτε επιθυμούν την πολυτέλεια είτε την πρακτικότητα, οι πελάτες χαίρονται να μπορούν να προσδίδουν προσωπικό χαρακτήρα στην ατμόσφαιρα και να ελέγχουν το φωτισμό, για να ταιριάζει με τις ατομικές τους ανάγκες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα συστήματα ελέγχου φωτισμού της Philips παρέχουν στους πελάτες σας τη δυνατότητα να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να ελέγχουν όχι μόνο το φωτισμό, αλλά και τα συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, καθώς επίσης και τα στόρια και την τηλεόραση. Με τις ουσιαστικές λύσεις φωτισμού που προσφέρουμε, σας βοηθούμε να παρέχετε στους πελάτες σας την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας σε ένα άνετο περιβάλλον.

• Αίσθηση ευθύνης

Έχουμε πάθος με τις φωτεινές πηγές που δεν εξαντλούν τα περιορισμένα αποθέματα του πλανήτη μας. Έτσι για να έχετε αυτό που χρειάζεστε, δεν είναι αναγκαίο να σπαταλήσετε πολύτιμους πόρους.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Ο κλάδος της Φιλοξενίας είναι ένας από τους τομείς με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις αλλά παράλληλα και με δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Πλυντήρια, κλιματισμός, υπηρεσίες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα: όλα αυτά συμβάλλουν στο υψηλό αποτύπωμα CO2 . Ο φωτισμός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης των δαπανών, δεδομένου ότι το 42% της χρησιμοποιούμενης ενέργειας προέρχεται από το φωτισμό, από το οποίο μάλιστα, το 70% είναι μη αποδοτικό. Έχουμε αναπτύξει μια πλήρη σειρά λύσεων φωτισμού που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το κόστος και να βελτιώσετε τα έσοδά σας, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα του φωτισμού.

Ουσιαστικές λύσεις

Η τεχνολογία LED προσφέρει τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα. Οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά LED θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας watt/m2, ιδίως όταν συνδυάζονται με τα συστήματα ελέγχου φωτισμού της εταιρείας μας. Τα LED δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες κατά το πρότυπο RoHs και επειδή έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, συντελούν στην σημαντική μείωση δαπανών συντήρησης του φωτισμού. Επιπλέον χάρη στη χαμηλή απώλεια θερμότητας, το κτήριο χρειάζεται λιγότερη ψύξη, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των δαπανών σας. Οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται τόσο σε νεόδμητα κτίρια όσο και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις φωτισμού. Οι λύσεις LED, με τον ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο τους, απαιτούν αραιότερες αντικαταστάσεις και συνεπώς δημιουργούν λιγότερα απόβλητα.

Απόλυτος έλεγχος

Τα συστήματα ελέγχου φωτισμού που παρέχουμε διασφαλίζουν ότι τα φώτα χρησιμοποιούνται μόνον όταν είναι απαραίτητο, σε επίπεδο που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας, χωρίς να διακυβεύεται η άνεση των πελατών σας. Και με την ολοκληρωμένη τεχνολογία που προσφέρουμε δεν θα έχετε πρόβλημα συνεργασίας με τα υπόλοιπα συστήματα διαχείρισης του κτηρίου.

• Επισκόπηση χώρων φιλοξενίας

Τα προϊόντα μας για τον κλάδο της φιλοξενίας δίνουν πρόσθετη αξία με πολλούς τρόπους σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου σας. Στα δωμάτια των πελατών και στους κοινόχρηστους χώρους, μέσα και έξω. Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε παραδείγματα για επτά τυπικούς χώρους ενός ξενοδοχείου. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται αποτελούν μια μικρή μόνον επιλογή από την ευρεία γκάμα προϊόντων που διατίθενται για τους χώρους φιλοξενίας.

01. Αίσθηση καλωσορίσματος

Υποδοχή και λόμπι

φωτισμοί ξενοδοχείωνΗ πρώτη εντύπωση είναι το παν. Οι χώροι της υποδοχής και του λόμπι δίνουν την τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενθουσιασμό και διάχυτο επαγγελματισμό, από την πρώτη στιγμή. Ο φωτισμός μπορεί να αναδείξει αυτό το στρατηγικό και συχνά πολύβουο σημείο όπου οι πελάτες σας συναντιούνται, ενημερώνονται και επικοινωνούν. Καθώς η μέρα προχωρά και έρχεται η νύχτα, ο φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις εκάστοτε ανάγκες και προσδοκίες των πελατών σας.

Τα καλύτερα εφέ φωτισμού στο χώρο υποδοχής ή το λόμπι μπορούν να επιτευχθούν με λαμπτήρες & φωτιστικά LED, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συστήματα ελέγχου. Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ όμορφο στο Ξενοδοχείο Marriott, όπου μέσω των συστημάτων ελέγχου του φωτισμού, δημιουργείται ακριβώς η κατάλληλη ατμόσφαιρα που καλωσορίζει τους πελάτες. Ανάλογα με την περίσταση, μπορούν να προγραμματιστούν εκ των προτέρων μεμονωμένα σκηνικά τα οποία επιλέγονται με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Οι λύσεις μας συνεργάζονται άψογα με συστήματα διαχείρισης δωματίων προκειμένου να μεγιστοποιείται η άνεση και να μειώνονται τα κόστη λειτουργίας και συντήρησης.

Ρυθμίζοντας με αυτό τον τρόπο το σκηνικό, ο φωτισμός συνθέτει ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον που συγχρόνως βοηθά στον προσανατολισμό και στην καθοδήγηση των πελατών. Ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να διακρίνονται οι χώροι δραστηριοτήτων από τα σημεία συνάντησης και τους χώρους που προορίζονται για χαλάρωση. Επιπλέον, μια όμορφα φωτισμένη ρεσεψιόν μπορεί να προσελκύσει και την προσοχή των επισκεπτών που πιθανώς αναζητούν μέρος για να μείνουν.

02. Αίσθηση προσανατολισμού

Διάδρομοι και άλλα περάσματα

φωτισμένο ξενοδοχείοΟ φωτισμός λειτουργεί ως φιλικός » οδηγός » στα περάσματα του ξενοδοχείου και σας βοηθά να δημιουργήσετε ζωηρή ατμόσφαιρα στους χώρους του κτηρίου έχουν λίγο ή καθόλου φυσικό φως. Ο φωτισμός των τοίχων και των οροφών κατευθύνει τους πελάτες σας προς τα δωμάτιά τους και προάγει το αίσθημα της ασφάλειας, όταν οι πελάτες αναζητούν τις εξόδους κινδύνου ή τα κλιμακοστάσια. Ο ενεργειακά αποδοτικός και βιώσιμος φωτισμός – όπως τα έξυπνα συστήματα ελέγχου – αποτελεί βασικό παράγοντα για μια «πράσινη» και οικονομική λύση σε οποιοδήποτε περιβάλλον το οποίο πρέπει να είναι λειτουργικό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μερικοί πελάτες θεωρούν ότι οι μεγάλοι διάδρομοι τους αποπροσανατολίζουν και τους προκαλούν κλειστοφοβία. Ο φωτισμός αναστρέφει αυτή την αίσθηση, φωταγωγώντας τους τοίχους και τις οροφές και φωτίζοντας τους πίνακες και τα έργα τέχνης για να σπάσει η μονοτονία. Ο φωτισμός που δεν δημιουργεί θάμβωση αλλά τα σωστά εφέ σκίασης αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας στα κλιμακοστάσια και μειώνει τις πιθανότητες ατυχημάτων.

Στους διαδρόμους, το σύστημα ανίχνευσης παρουσίας είναι πραγματικά σημαντικό. Λύσεις όπως το OccuSwitch χρησιμοποιούνται σε όλα τα φωτιστικά ή τους λαμπτήρες για το αυτόματο σβήσιμο του φωτισμού όταν δεν βρίσκεται κανένας στο χώρο. Ένας καταπληκτικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας έως και 30%, χωρίς να διακυβεύεται η άνεση των πελατών κατά τη διαμονή τους.

03. Αίσθηση άνεσης

Δωμάτια και σουίτες πελατών

Φωτισμοί σε ξενοδοχείαΗ προσωπική άνεση και ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα. Οι πελάτες έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες και προσδοκίες σε σχέση με τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Είτε πρόκειται για ανθρώπους σε επαγγελματικά ταξίδια είτε για ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν την πόλη ή για πελάτες που επιθυμούν χαλάρωση και ευχαρίστηση, τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας πρέπει πάντα να τους προσφέρουν τη μέγιστη άνεση. Ο λειτουργικός φωτισμός κατά τη διάρκεια της ημέρας διευκολύνει επίσης το προσωπικό καθαρισμού στην αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας του. Ο φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με τις προσωπικές διαθέσεις και ανάγκες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οι καινοτομίες στο φωτισμό LED συντελέστηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε πλέον καλύπτουν μεγάλο εύρος εφαρμογών με αξιόπιστα προιόντα. Αν για παράδειγμα επιλέξετε θερμά χρώματα για τα υλικά στα δωμάτια – όπως στην περίπτωση του ξενοδοχείου Gran Melia Palacio de Isora – αυτά αναδεικνύονται ιδιαίτερα με τις σύγχρονες πηγές φωτισμού. Οι λύσεις μας παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για κάθε δραστηριότητα των πελατών, κι επιπλέον το σταθερό περιβάλλον χρήσης σημαίνει ότι ο έλεγχος των λειτουργιών περιβάλλοντος γίνεται χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια.

Αντικαθιστώντας τις πηγές φωτός με LED, μπορείτε να αναμένετε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για τον φωτισμό για διάστημα διάρκειας έως και 45.000 ωρών, περιορίζοντας έτσι το κόστος συντήρησης και λειτουργίας. Κι επειδή ο φωτισμός LED εκπέμπει ελάχιστη θερμότητα, μπορείτε επίσης να αναμένετε μείωση της δαπάνης για τον κλιματισμό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα απολαμβάνετε μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να διακυβεύεται η εμπειρία φιλοξενίας των πελατών σας.

04. Αίσθηση επαφής

Μπαρ, εστιατόρια και σαλόνια

φωτισμός μπαρ ξενοδοχείουΤο ξενοδοχείο σας είναι ένας χώρος όπου οι πελάτες συναντιούνται, χαλαρώνουν, κάνουν κοινωνικές επαφές και απλά απολαμβάνουν την όλη εμπειρία. Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε διαφορετικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Δώστε στο χώρο μια ατμόσφαιρα επαγγελματισμού και ενεργητικότητας την ημέρα, και πιο φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα το βράδυ. Διαμορφώστε ένα περιβάλλον ηρεμίας τη νύχτα ή δημιουργήστε συναρπαστικό και δυναμικό φωτισμό για τα πάρτι. Ο φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα που βελτιώνει την εμπειρία των πελατών.

Χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση και τα βελτιστοποιημένα συστήματα ελέγχου φωτισμού LED, μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτισμό σας για οποιοδήποτε σκοπό, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή ποτό. Ενσωματώνοντας LED στις υπάρχουσες επιφάνειες και δομές, μπορείτε με το φως να δημιουργήσετε κάθε είδους ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν είτε με δυναμικά σκηνικά για τη δημιουργία ζωντανής ατμόσφαιρας, είτε με αποχρώσεις λευκού φωτός που ταιριάζουν στο ύφος της περίστασης.

Εκτός από την διαμόρφωση της κατάλληλης ατμόσφαιρας υπάρχουν και πρακτικά θέματα που πρέπει να λαμβάνετε υπ’ όψιν. Οι πελάτες χρειάζονται αρκετό φως για να διαβάζουν τα μενού και να βλέπουν τα ποτά πίσω από το μπαρ. Κεντρικά σημεία όπως οι μπουφέδες χρειάζονται εντονότερο φωτισμό για να προσελκύουν τους πελάτες. Αλλά και η σωστή απόδοση των χρωμάτων είναι απαραίτητη κάθε φορά που σερβίρετε φαγητό, καθώς βοηθά στο να δελεάσετε τους πελάτες σας και να κάνετε τα πάντα να φαίνονται πολύ πιο λαχταριστά.

05. Αίσθηση χαλάρωσης

Χώροι ευεξίας

φωτισμός πισίνας ξενοδοχείουΣτους πελάτες αρέσει πολύ να χαλαρώνουν και να ηρεμούν στη σάουνα ή στην πισίνα. Ένα απαλό μασάζ ή μια περιποίηση ομορφιάς σε ήρεμο περιβάλλον βελτιώνει την αίσθηση ευεξίας.

Οι άριστες λύσεις φωτισμού θα βοηθήσουν τους πελάτες σας να αισθάνονται απόλυτα άνετα σε όλους τους χώρους ευεξίας του ξενοδοχείου σας. Διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε, φωτισμό μέσα στο νερό, σποτ με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, ώστε να τους βοηθήσετε να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους». Και με το κομψό χειριστήριο της σειράς ToBeTouched, μπορούν να ρυθμίσουν την φωτεινότητα, το χρώμα και τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός, ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Σε χώρους ευεξίας και αθλητικές εγκαταστάσεις είναι σημαντικό να δίνεται η αίσθηση της καθαριότητας και της υγιεινής. Σε αυτή την αίσθηση μπορεί να συμβάλλει και ο φωτισμός, βελτιώνοντας την εμπειρία που αποκομίζει κανείς από τους συγκεκριμένους χώρους. Το προσωπικό σας διαθέτει πάντα τον απαραίτητο φωτισμό για να πραγματοποιήσει εργασίες καθαριότητας και συντήρησης. Υπάρχουν επίσης ειδικές λύσεις φωτισμού που αναδεικνύουν τις πισίνες και τα δωμάτια για σάουνα, όπου τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά.

06. Αίσθηση παραγωγικότητας

Συνεδριακοί χώροι και αίθουσες συσκέψεων

φωτισμός χωρων ξενοδοχείωνΟ λειτουργικός και αποδοτικός φωτισμός είναι απαραίτητος όταν οι πελάτες θέλουν να αξιοποιήσουν το χρόνο τους όσο πιο παραγωγικά μπορούν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι πηγές φωτός και τα φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης προσφέρουν τον καλύτερο φωτισμό με το χαμηλότερο κόστος. Τη νύχτα, μπορούν να μετατρέψουν την αίθουσα συσκέψεων ή συνεδρίων του ξενοδοχείου σας σε μια εκπληκτική αίθουσα χορού ή δεξιώσεων. Όταν ο φωτισμός προσαρμόζεται τόσο όμορφα σε κάθε περίσταση ή δραστηριότητα, αυτός αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας.

Ο φωτισμός επηρεάζει σημαντικά τη διάθεση των ανθρώπων. Εάν τον ρυθμίζετε ώστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα σύμφωνα με την εργασία που εκτελείται, θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε την αίθουσα συσκέψεων ή συνεδρίων του ξενοδοχείου σας σε έναν πολύ πιο αποδοτικό χώρο, ο οποίος ενισχύει την αίσθηση ευεξίας, και δημιουργεί μια αίσθηση εγρήγορσης ή ηρεμίας.

Οι πρωτοποριακές λύσεις μας LED χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο τεχνολογίας. Προσαρμόζονται σύμφωνα με τον διαχωρισμό των αιθουσών και συνεργάζονται τέλεια με οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά τους αναδεικνύουν στο έπακρο τις εγκαταστάσεις σας, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για συσκέψεις, παρουσιάσεις και δημιουργικές δραστηριότητες. Οι πίνακες χρήσης ταιριάζουν απόλυτα στην όψη των χώρων συσκέψεων, χάρη στον κομψό τους σχεδιασμό και στο φινίρισμα.

07. Αίσθηση ταυτότητας
Εξωτερικοί χώροι

φωτισμός εξωτερικού χώρουΜετατρέψτε το ξενοδοχείο σας σε σημείο αναφοράς που όλοι θα το θυμούνται και θα το αναγνωρίζουν. Η πρόσοψη του κτηρίου αποτελεί το πιο ισχυρό κάλεσμα για τους πελάτες σας. Μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή πρόσοψη μπορεί ακόμη και να σας αποφέρει σημαντικά επιπλέον έσοδα. Αναδείξτε το μοναδικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου σας με λευκό ή δυναμικό φωτισμό ή απαλές αποχρώσεις. Οτιδήποτε χρειάζεται για να προκαλέσετε μεγαλύτερη εντύπωση και να ξεχωρίσετε στον τομέα σας.

Οι νέες τεχνολογίες σας επιτρέπουν να δημιουργείτε δυναμικά εφέ και σκηνικά με το φως. Η ρύθμιση της έντασης του φωτισμού γίνεται με στόχο τη δημιουργία απαλής ατμόσφαιρας, και άλλα ποικίλα προγράμματα ρύθμισης του φωτισμού χρησιμοποιούνται για διάφορες περιστάσεις όπως και για την μετάδοση μηνυμάτων, ανάλογα με την εποχή. Χάρη στα ειδικά συστήματα διαχείρισης του φωτισμού της εταιρείας μας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το φως με τον πλέον βιώσιμο τρόπο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και παράλληλα τη διάχυση του φωτός.

Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι φωτισμοί εξωτερικών χώρων βοηθούν τους ανθρώπους να προσαρμόζονται τη νύχτα ομαλά από τους έντονα φωτισμένους χώρους στο σκοτεινό εξωτερικό περιβάλλον. Εκτός από τον προσανατολισμό και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρουν, δημιουργούν ένα γοητευτικό θέαμα το οποίο μπορούν να απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ακόμα και από τα δωμάτιά τους. Επιπλέον ο φωτισμός μεταμορφώνει τους κήπους και τις βεράντες σας σε φιλόξενους χώρους που μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες σας μετά το ηλιοβασίλεμα, χωρίς να προκαλείται διάχυση φωτός η οποία μπορεί να τους ενοχλεί στον ύπνο τη νύχτα.

«Ο κλάδος της φιλοξενίας επικεντρώνεται ολοένα περισσότερο στην εξατομίκευση της εμπειρίας της φιλοξενίας του κάθε πελάτη. Μπορούμε να σας υποδείξουμε πρωτοποριακές λύσεις φωτισμού που δημιουργούν ζεστό κλίμα υποδοχής και μοναδική ατμόσφαιρα, και που κατά συνέπεια καθιστούν το ξενοδοχείο σας πιο ελκυστικό. Βιώσιμες λύσεις φωτισμού που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας του ξενοδοχείου σας και παράλληλα, βελτιώνουν στο έπακρο την εμπειρία των πελατών».