Κατασκευή /
Ανακαίνιση
Εστίαση

Κατασκευή /
Ανακαίνιση
Εστίαση

Πρωτότυπες κατασκευές, αντιληπτές από μεγάλη απόσταση, για να μετατρέψετε τους πελάτες σε θαμώνες του καταστήματος!

 Εστίαση

Μελέτη κατασκευής εστιατορίου στον Κορυδαλλό

Μελέτη κατασκευής εστιατορίου στον Κορυδαλλό

Ένας χώρος που να προδιαθέτει τους πελάτες, από το να πιουν τον καφέ ή το ποτό τους, μέχρι να απολαύσουν ένα λουκούλλειο γεύμα. Πρόκειται για ένα χώρο πολυμορφικό, που όμως πρέπει να διατηρεί την μοναδικότητα των τομέων του.
Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου

Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι

Η νέα ταυτότητα του χώρου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βιομηχανικού παρελθόντος του ακινήτου. Το στυλ καθορίζεται από τις πολύμορφες επενδύσεις των τοίχων, του μπαρ, του δαπέδου που αντικρούονται αισθητικά με την μαύρη οροφή και τα εμφανή λειτουργικά της στοιχεία.
Κατασκευή καφέ - μπαρ Yoomoo στη Νέα Σμύρνη 

Κατασκευή καφέ – μπαρ Yoomoo στη Νέα Σμύρνη 

Αρχικά η δημιουργική ομάδα αναζήτησε τις ανάγκες και τους στόχους αυτού του καταστήματος καθώς πρόκειται για ένα πρωτοποριακό είδος καταστήματος στην ελληνική επικράτεια. Στη συνέχεια προχώρησε στην εκπόνηση της μελέτης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και σε μοντέρνα αισθητική.
1-anakainisi-burger-renovation-burger-ilion-1928-3

Ανακαίνιση καταστήματος burger στο Ίλιον

Ο νέος χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα λόγω της άνεσης, της οργάνωσης, των εργονομικών λύσεων και της αισθητικής του. Είναι λοιπόν αντιληπτό ότι η Innovo Constructions σχεδιάζει τον χώρο εστίασης του επιχειρηματία για τον ίδιο τον…
1-kataskeuh-snack-kafe-2

Κατασκευή σνακ – καφέ «το Χρυσό» 

Ο σχεδιασμός του εξοπλισμού, η λειτουργικότητα της διακόσμησης και η εμπορική αρχιτεκτονική είναι σε πλήρη αρμονία με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.
anakainisi-snack-cafe-renovation-snack-cafe-peiraias-1545-18

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Πειραιά 

Η κατασκευή της καφετέριας εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό της από την ονομασία του καταστήματος. Η επωνυμία «Arazo» παραπέμπει στο είδος του χώρου που προσκαλεί τους καταναλωτές να αράξουν και να απολαύσουν ξεχωριστές λιχουδιές και ροφήματα τονώνοντας την σωματικής αλλά και ψυχολογική…
1-kataskevi-mezedopoleiou-argyroupoli-4

Διακόσμηση μεζεδοπωλείου στην Αργυρούπολη

Βασικό στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαρρύθμιση των χώρων αποτέλεσε η ανοιχτή κουζίνα. Ο πελάτης έρχεται σε άμεση οπτική επαφή με τον τρόπο προετοιμασίας και παρασκευής του φαγητού, γεγονός που απαιτεί άριστη οργάνωση και τάξη μέσα στην κουζίνα.
anakainisi-pagota-icecream-store-renovation-pagota-aigaleo-1569-15

Ανακαίνιση καταστήματος με παγωτά στο Αιγάλεω 

Η εικόνα του «Sweet Sins» στο Αιγάλεω αποτελεί το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας του επιχειρηματία και των προϊόντων του. Η πρωτότυπη μελέτη και κατασκευή από την Innovo Constructions καθόρισε την ταυτότητα του νέου χώρου ώστε να μένει ανεξίτηλο στην μνήμη…
Σχεδιασμός ψητοπωλείου

Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιχειρηματία είναι ο χώρος και ο εξοπλισμός του, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, προκειμένου να επιτυγχάνει αυξημένη προσέλκυση καταναλωτών.
1-kataskevi-psitopoleiou-restaurant-construction-tsiolis-pagkrati-ousies-955-9

Κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι 

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του χώρου καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και συμβάλει στην εξατομίκευση των υπηρεσιών του προσαρμοσμένων στην μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη. Η ζεστή ατμόσφαιρα κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ η γευστική εμπειρία απογειώνει τις αισθήσεις.
1-anakainisi-snack-cafe-renovation-snack-ag.paraskevi-1769-13

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στην Αγία Παρασκευή 

Η ανακαίνιση του σνακ – καφέ στην Αγία Παρασκευή στοχεύει στη αύξηση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας μέσω της επιτυχημένης διαμόρφωσης του χώρου. Η ευχαρίστηση του πελάτη μέσα στο ελκυστικό περιβάλλον εξασφαλίζει την ανάπτυξη πελατειακών δεσμών και την μελλοντική κερδοφορία του καταστήματος.
Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας

Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας 

Ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού με τις πορτοκαλο – καφέ συνθέσεις «ανοίγει» την όρεξη, υποκινώντας την αυξημένη κατανάλωση. Επιστέγασμα όλων των κατασκευών αποτελεί η εφαρμογή της ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης μελέτης φωτισμού.
Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη

Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη

H τοποθεσία της επιχείρησης σε κεντρικό σημείο της περιοχής και η ύπαρξη πολλών άλλων ανταγωνιστικών χώρων εστίασης γύρω της έθεσε το θέμα της ανεύρεσης της ιδανικής λύσης ώστε η ανακαίνιση καταστήματος να αναζωογονήσει τον χώρο και να προσελκύσει νέους πελάτες.
Μελέτη κατασκευής σνακ-καφέ στην Ηλιούπολη

Μελέτη κατασκευής σνακ-καφέ στην Ηλιούπολη

Ένα μικρό snack cafe στην Ηλιούπολη, αποφάσισε να κάνει έναρξη και να είναι διαθέσιμο για τους μοναδικούς του πελάτες. Ο επιχειρηματίας, εμπιστεύτηκε την επιμέλεια και τον σχεδιασμό αυτού του μικρού και ζεστού χώρου, στην INNOVO CONSTRUCTIONS.
Μελέτη ανακαίνισης ταβέρνας στον Περισσό

Μελέτη ανακαίνισης ταβέρνας στον Περισσό

Μια ψαροταβέρνα θα κάνει την εμφάνιση της στον Περισσό και, αν μη τι άλλο, θέλει να είναι τόσο καταπληκτική, όσο τα προϊόντα που θα προσφέρει. Ο μαγαζάτορας, ανέθεσε στην INNOVO CONSTRUCTIONS, την χωροταξική και διακοσμητική μελέτη του καταστήματος.
Διακόσμηση καφέ – μπαρ

Ανακαίνιση καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο

Η ανακαίνιση του καταστήματος ολοκληρώθηκε σε αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, προσδίδοντας σοβαρότητα και χλιδή στην ατμόσφαιρα. Το άνετο και μεγάλο μπαρ υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής μακριά από την κουραστική καθημερινότητα.
Μελέτη σνακ - καφέ στην Καλλιθέα 

Μελέτη snack-cafe- στην Καλλιθέα

Σας παρουσιάζουμε την μελέτη που δημιουργήσαμε, για ένα καφέ σνακ στην Καλλιθέα η οποία είναι το ιδανικότερο παράδειγμα της ευελιξίας που διαθέτει η INNOVO Constructions. Δίνουμε τρείς διαφορετικές προτάσεις με κύριο γνώμονα την εργονομία.
Μελέτη σνακ - καφέ στην Καλλιθέα 

Μελέτη σνακ – καφέ στην Καλλιθέα 

Στη σύγχρονη εποχή που ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα, ένα διαφορετικό κατάστημα κάνει την εμφάνισή του στον δήμο Καλλιθέας με στόχο την προσέλκυση αυξημένου αγοραστικού κοινού. Η συνεργασία του επιχειρηματία με τον ΟΠΑΠ δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να…
Μελέτη κατασκευής καταστήματος Loukoumania στο Παγκράτι

Μελέτη κατασκευής καταστήματος Loukoumania στο Παγκράτι

Στο κατάστημα λουκουμάδων, κυριάρχησε το μαύρο χρώμα. Αυτό έγινε, γιατί θέλαμε να υπάρχουν τα χρώματα της μέλισσας, αλλά και γιατί έτσι γίνεται πιο έντονο το κίτρινο που είναι το επόμενο χρώμα και που αφορά τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία.
Μελέτη κατασκευής καταστήματος Loukoumania στο Παγκράτι

Μελέτη ανακαίνισης καταστήματος Loukoumania στο Χαλάνδρι

Όταν ακούμε την λέξη λουκουμάδες, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μέλι. Τι πιο ωραίο, από μια ωραία μερίδα λουκουμάδες, περιχυμένες με μπόλικο μέλι. Οπότε, στο συγκεκριμένο μαγαζί, έπρεπε να υπάρχει παντού το στοιχείου του μελιού.
Μελέτη κατασκευής book cafe Nakas

Μελέτη κατασκευής book cafe Nakas

Στο καφέ στον εξωτερικό χώρο, θα διαμορφωθεί ένας εσωτερικός κήπος, μία όαση στην μέση ενός πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου. Ένα σημείο που οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία, να χαλαρώσουν, να συζητήσουν ή να ονειρευτούν με την συντροφιά ενός καλού βιβλίου.
Σχεδιαστική πρόταση Σνακ καφέ στη Νάξο

Σχεδιαστική πρόταση Σνακ καφέ στη Νάξο

Η μελέτη καταστήματος που διενεργεί κατά καιρούς η Innovo Constructions, βοηθά πολύ για τη μετέπειτα κατασκευή καταστημάτων εστίασης. Αυτό το ξέρουν όλοι οι επιχειρηματίες και για αυτό, εμπιστεύονται τους καλύτερους του είδους, προκειμένου να ετοιμάσουν τη μελέτη καταστήματος, για το…
Μελέτη πρόσοψης Σνακ Μπαρ στου Ζωγράφου

Μελέτη πρόσοψης Σνακ Μπαρ στου Ζωγράφου

Η Innovo Constructions, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο. Τη μελέτη καφετέριας, με σκοπό την ανακαίνιση πρόσοψης καφετέριας. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση και διαρρύθμιση, συνδέοντάς τα με τα καινούρια δεδομένα.
Μελέτη Σνακ Καφέ στο Περιστέρι

Μελέτη Σνακ Καφέ στο Περιστέρι

H Innovo Constructions, φροντίζει πάντα για την κατασκευή καταστήματος καφέ. Σε αυτό βοηθάει η άριστη και εξειδικευμένη μελέτη καταστήματος καφέ, που θα προηγηθεί. Γι αυτό ένας επιχειρηματίας στο Περιστέρι Αττικής, μας ανέθεσε τη μελέτη καταστήματος καφέ για την επιχείρησή του.
Σχεδιασμός, κατασκευή Παιδότοπου

Κατασκευή παιδότοπου – εστιατορίου στο Άργος

Στην INNOVO CONSTRUCTIONS, φροντίσαμε η μελέτη παιδότοπου, να μοιάζει με τις καταβολές από την νεραϊδοχώρα. Αναλάβαμε να κάνουμε πρόσφορο το έδαφος, έτσι ώστε η ανακαίνιση αυτού του πανέμορφού παιδότοπου να είναι η πλέον ανταγωνιστική στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση χώρων εστίασης και διασκέδασης, ώστε να είναι προσιτοί και άνετοι στον κόσμο όλο το 24ωρο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Φροντίζουμε ώστε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, παγωτατζίδικα να γίνονται αντιληπτά από το ευρύ κοινό σε μεγάλη απόσταση. Πρωτότυπες ιδέες, πρωτοποριακά υλικά και κατασκευές συνδυάζονται με το προσωπικό σας στυλ από το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, ενώ με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται και προβάλλεται ο χώρος με μοναδικό τρόπο.

Όλοι οι χώροι ενός καταστήματος μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του. Η διαδικασία κατασκευής περνάει από τρία στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: στάδια κατασκευής

Σε μια ανακαίνιση το κομμάτι το οποίο είναι ορατό στους πελάτες είναι η διακόσμηση και η επίπλωση του. Γι΄αυτό και δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή στον τομέα. Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικά για κάθε χώρο και διακοσμούμε με ξεχωριστές δημιουργίες το κατάστημα σας. Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς πατώντας εδώ: μοναδικά έπιπλα για τον επαγγελματικό σας χώρο

Μενού

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες