Επαγγελματικός Εξοπλισμός Καφέ – Μπαρ

Ο καφές σε όλες του τις μορφές αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ένα εντυπωσιακό, προσεγμένο και καλαίσθητο κατάστημα κερδίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός καφέ μπαρ παίζει καταλυτικό ρόλο στην άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τα περισσότερα καφέ μπαρ αποτυγχάνουν μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας, λόγω κυρίως του κακού σχεδιασμού του επαγγελματικού τους εξοπλισμού. Η λανθασμένη επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού καφέ μπαρ μπορεί σύντομα να δημιουργήσει προβλήματα που θα επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία του και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η οικονομική λειτουργία, η απόδοση του προσωπικού και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον επαγγελματικό εξοπλισμό του καταστήματος. Κακός σχεδιασμός σημαίνει και κακή λειτουργία.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός σε ένα καφέ μπαρ αποτελείται από μια σειρά λειτουργικών επίπλων, μηχανημάτων και ψυγείων, που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων. Στην Innovo όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ξέρουμε να εκμεταλευόμαστε και την τελευταία σπιθαμή του διαθέσιμου χώρου. Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε εργονομικά σχεδιασμένο επαγγελματικό εξοπλισμό καφέ μπαρ, με τα inox να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα από το προσωπικό και η προβολή τους στα μάτια των πελατών γίνεται με μεθοδικό και ουσιαστικό τρόπο. Τα συστήματα ψύξης και θέρμανσης των θαλάμων διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα και ποιοτικά, κάτι που γίνεται ορατό με γυμνό μάτι από τους επισκέπτες.

Τέλος, στον επαγγελματικό εξοπλισμό καφέ μπαρ περιλαμβάνονται και αποθηκευτικοί χώροι που σχεδιάζονται με γνόμωνα την λειτουργικότητα και την άριστη χρήση των χώρων. Έτσι η προμήθειες του καταστήματος γίνονται απρόσκοπτα και αποφεύγονται προβλήματα δυσλειτουργίας που μπορεί να έχουν να κάνουν με την απόδοση του προσωπικού και τα αποθέματα του καταστήματος.

Δείτε τα Επαγγελματικά ψυγεία της Innovo Constructions.

Περιγραφή