Συρταριέρα φαρμακείου Farma – Firstline της tecnyfarma

Μπορείτε να απολαύσετε πλήρη ευελιξία, καθώς οι συρταριέρες φαρμακείου προσαρμόζονται στον διαθέσιμο χώρο πίσω από τον πάγκο του ταμείου.

Παρέχουμε το ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο προϊόν στην αγορά με απλούς οδηγούς αλουμινίου. Η κατασκευή του, που διεξάγεται ολοκληρωτικά από την ομάδα της Tecny-Farma, οι ποιοτικοί έλεγχοι και η εμπειρία μας στον τομέα αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία απόδειξης του επαγγελματισμού μας και της γνώσης των αναγκών των φαρμακοποιών σε βάθος μέχρι τον μικρότερη λεπτομέρεια.

Το σύστημα αποθήκευσης διαθέτει ένα πολύ ευέλικτο σχεδιασμό. Η αυτοδύναμη και ανεξάρτητη δομή του, επιτρέπει μελλοντική ενίσχυση ή μετατροπή, πάντα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Η μετατροπή αυτή μπορεί να αφορά την διάταξη, τον αριθμό των συρταριών σε κάθε κολώνα ή τον αριθμό των φαρμάκων που αποθηκεύεται σε κάθε συρτάρι (τροποποιείται χάρη στα ειδικά εσωτερικά χωρίσματα, κατασκευασμένα από πολυανθρακικό υλικό).

Χάρη σε αυτό το σύστημα ο φαρμακοποιός μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην εξυπηρέτηση των πελατών του. Εξασφαλίζοντας ότι όλα τα φάρμακα είναι αποθηκευμένα με τον σωστό τρόπο ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, ο χρόνος εύρεσης κάθε προϊόντος μειώνεται αισθητά.

Περιγραφή