Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης

Στους χώρους μαζικής εστίασης περιλαμβάνονται όλα τα καταστήματα που προσφέρουν γεύματα με κάθε είδος τροφίμων και ποτών. Βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης είναι ο σχεδιασμός και ο επαγγελματικός του εξοπλισμός. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης πρέπει να είναι απαλλαγμένος από εστίες ρύπων και με τέτοια διάταξη ώστε να τηρεί τους κανόνες ορθής υγιεινής. Η διαμόρφωση του χώρου και ο εξοπλισμός του πρέπει να εγγυούνται την ασφάλεια των γευμάτων και ταυτόχρονα να ευνοούν την ανεμπόδιστη εργασία του προσωπικού.

Η επίπλωση, τα μηχανήματα και κάθε είδους εξαρτήματα θα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένα και να βοηθούν στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης περιλαμβάνει τον εξοπλισμό του χώρου παρασκευής προϊόντων, τον εξοπλισμού του χώρου διάθεσης των προϊόντων, τον εξοπλισμό των αποθηκευτικών χώρων και τέλος τον χώρο συνάθροισης των πελατών.

Ο σχεδιασμός είναι το πιο σημαντικό σημείο της διαδικασίας ανέγερσης ενός χώρου εστίασης. Η ποιότητα και η αισθητική είναι τα ζητούμενα κριτήρια για τον σωστή επιλογή του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης. Η εμπειρία στο σχεδιασμό των συγκεκριμένων επιχειρήσεων αποτελεί το κλειδί για την αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον.

Κατά τον σχεδιασμό του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης, είναι αναγκαίο να λαμβάνονται υπόψη οι απαιτήσεις της νομοθεσίας, η εργονομία του χώρου, το μέγεθος και το ύφος της επιχείρησης, το επιχειρηματικό όραμα, ο εξοπλισμός της κουζίνας και το είδος του χώρου εστίασης.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης περιλαμβάνει ψυγεία, χώρους αποθήκευσης και προβολής προϊόντων, πάγκους εξυπηρέτησης και εντοιχισμένα μηχανήματα, όλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το κάθε κατάστημα. Στην Innovo γνωρίζουμε ότι ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης αποτελεί ένα σύνθετο γρίφο που ξέρουμε να επιλύουμε με σοβαροτητα και υπευθυνότητα.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί, τον δικό σας επαγγελματικό εξοπλισμό.

Περιγραφή