Καψουλιέρες – Φτιάχνοντας κάψουλες 

Μηχανές παρασκευής καψουλών ιδανικές για την εξυπηρέτηση του κάθε επιστήμονα υγείας. Η διαδικασία παραγωγής καψουλών γίνεται πλέον ευκολότερη, ασφαλέστερη, γρηγορότερη, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής.

Γεμιστήρας και μηχανή πλήρωσης καψουλών, αν και πωλούνται χωριστά, αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την εργασία του επιστήμονα είτε πρόκειται για φαρμακείο ή ιατρικό εργαστήριο, είτε για νοσοκομείο. Ο ρόλος του γεμιστήρα είναι καθοριστικός καθώς βοηθάει στην τοποθέτηση των καψουλών στην σωστή τους θέση, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και τηρώντας άριστες συνθήκες υγιεινής.

Η μηχανή πλήρωσης καψουλών διατίθεται σε διάφορα μοντέλα. Ο ευέλικτος σχεδιασμός καθιστά δυνατή την ανταλλαγή πλακών διαφορετικών μεγεθών κάνοντας χρήση του ίδιου ραφιού. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να ανοίγει και να κλείνει κάψουλες 60, 100, 120, 200 τεμαχίων, χωρίς να έρχεται σε επαφή με τις περιεχόμενες ουσίες. Έτσι ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραγωγής καψουλών, ακόμα και διαφορετικών μεγεθών. Κάθε σκελετός καψουλιέρας περιλαμβάνει στη συσκευασία 1 πάνελ του επιθυμητού μεγέθους. Τα διαθέσιμα πάνελ διατίθενται σε μεγέθη 000, 00, 0, 1, 2, 3 και 4.

Η ελαφριά δομή της καψουλιέρας επιτρέπει την εύκολη μετακίνησή της και διευκολύνει τον χειριστή της. Ο σχεδιασμός του κάθε μοντέλου είναι προσεγμένος ως την τελευταία λεπτομέρεια, χωρίς αιχμηρές άκρες. Οι σχάρες υποδοχής των καψουλών είναι κατασκευασμένες από μεθακρυλικό υλικό, το οποίο είναι ανθεκτικό, μη απορροφητικό και καθαρίζεται εύκολα. Ο μεταλλικός σκελετός είναι από αλουμίνιο ενώ τα ποδαράκια στήριξης είναι από καουτσούκ, ώστε να μην γλιστράνε και να είναι σταθερά.

Η εταιρεία μας θέλοντας να διευκολύνει κάθε ενδιαφερόμενο στην καθημερινότητά του, διαθέτει μια ειδική προσφορά στο μέγεθος των 100 καψουλών που περιλαμβάνει τον σκελετό, 1 σετ πάνελ (με νούμερο της επιλογής σας) και έναν γεμιστήρα. Η Innovo Constructions βρίσκεται κοντά στον επιστήμονα και τις τρέχουσες ανάγκες του για εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις της αγορές και τις αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού.[/vc_column_text]

Καψουλιέρα φαρμακείου.

Περιγραφή