Επισκόπηση του Cube +:

  • Εξαιρετική προσαρμοστικότητα λόγω της δομής του
  • Ελεύθερη επιλογή θέσης λόγω του χαμηλού του βάρους
  • Εξαιρετική σχέση τιμής / απόδοσης
  • Χειρίζεται πακέτα μήκους έως 300 mm
  • Απλή, γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
  • 15 χρόνια εγγύηση για την προμήθεια των ανταλλακτικών του

 

Το Cube+ είναι το πρώτο αρθρωτό ρομποτικό σύστημα για φαρμακεία.  Εκτελεί ακριβώς βάσει των αντίστοιχων αναγκών αυτών. Ξεκινήστε με τη μονάδα εκκίνησης και επεκτείνετε τη χωρητικότητα του μηχανήματός σας, μαζί με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το Cube+ μπορεί να επεκταθεί ή μπορεί ακόμη και να μειωθεί χωρίς την ταλαιπωρία των ανακατασκευών , επειδή η εγκατάσταση και η επέκταση γίνεται γρήγορα και εύκολα.

Η τεράστια προσαρμοστικότητα και το μικρό του βάρος επίσης αποδίδει όταν αποφασίζεται η θέση του κύβου Cube+ , στο ισόγειο, στον πρώτο όροφο ή στο υπόγειο. Το ρομπότ ενσωματώνεται τέλεια σε οποιοδήποτε concept δωματίου και μπορεί να μετακινηθεί χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: Οι μονάδες αποθήκευσης είναι βιομηχανικά προκατασκευασμένες, παρέχοντας ελκυστικά οφέλη κόστους για εσάς. Αυτό κάνει το Cube + μια καλή και ασφαλή επένδυση με μια βραχυπρόθεσμη επιστροφή και σας δίνει ένα μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το νέο μοντέλο αποτελείται από την ισχυρή και αξιόπιστη τεχνολογία της Apostore σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

 

 

Περιγραφή

Το Cube+ είναι το πρώτο αρθρωτό ρομπότ για φαρμακεία.  Εκτελεί ακριβώς βάσει των αντίστοιχων αναγκών αυτών. Ξεκινήστε με τη μονάδα εκκίνησης και επεκτείνετε τη χωρητικότητα του μηχανήματός σας, μαζί με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.