Επισκόπηση του A 3000:

  • Δύο ανεξάρτητοι βραχίονες αρπαγής
  • 4 κάμερες
  • Απομακρυσμένη συντήρηση μέσω βίντεο
  • Λειτουργική ασφάλεια λόγω πολυάριθμων αντίγραφων ασφαλείας
  • Έλεγχος πρόσβασης λόγω του αρχείου καταγραφής ασφαλείας
  • Ασφάλεια αποθήκευσης λόγω του VidCap
  • Εξαιρετική αξιοπιστία μέσω πλεονασμού

 

Έχετε 400 ή περισσότερους πελάτες την ημέρα; Ειδικά στις ώρες αιχμής χρειάζεστε ένα λογιστικό σύστημα που λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και να παρέχει στην ομάδα σας βέλτιστη υποστήριξη. Καλώς ήρθατε στην κατηγορία premium. Ο A 3000 προσφέρει την καλύτερη απόδοση για φαρμακεία που επίσης προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Οι δύο grippers θα χειριστούν τα πακέτα στην περιοχή αποθήκευσης και η μία gripper εισαγωγής για την πλήρη αυτόματη είσοδο , αναλαμβάνει να φροντίσει τους πελάτες σας γρήγορα, ακόμη και κατά τις ώρες αιχμής. Έτσι, η αποθήκευση των πακέτων εξασφαλίζει το μικρότερο χρόνο διανομής στους πελάτες σας. Όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία έχουν ένα αντίγραφο ασφαλείας – ακόμα και οι δύο βραχίονες gripper.

Αυτό δεν είναι μόνο ταχύτερο αλλά και ασφαλέστερο μηχάνημα. Το A 3000 είναι το μοναδικό ρομποτικό σύστημα συλλογής στην αγορά που είναι κατασκευασμένο εντελώς πλεοναστικό. Με τους εκλεπτυσμένους συνδυασμούς αντιγράφων ασφαλείας των εξαρτημάτων και τον ευφυή πλεονασμό, που επιτρέπει διαφορετικά ηλεκτρικά εξαρτήματα που να αντικαθιστούν το ένα το άλλο, κατορθώσαμε να επιτύχουμε το υψηλότερο βαθμό ασφαλούς λειτουργίας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια – σε ποσοστό άνω του 98% περιπτώσεις, η τεχνική ανοικτή γραμμή μας είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα αμέσως. Παρόλα αυτά, οι τεχνικοί μας στην Apostore θα σας βοηθήσουν εάν αυτό απαιτείται και θα εκτελέσουν κανονικά εργασίες συντήρησης, θα πραγματοποιήσουν ενημερώσεις ή θα ρυθμίσουν τα ράφια σε μια νέα περιοχή προϊόντων.

 

Περιγραφή

Apostore A3000