Έπιπλα φαρμακείων
11
Αυγ

Έπιπλα φαρμακείων

Έπιπλα φαρμακείων

Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα ώστε το φαρμακείο σας να αποπνέει αέρα φρεσκάδας. Γιατί η σωστή επιλογή κάνει τον χώρο να ξεχωρίζει.

Τα φαρμακεία, ως χώροι σωματικής και ψυχικής υγείας και ευ ζην, οφείλουν να αποπνέουν αυτό το αίσθημα ευεξίας, τόνωσης και ανανέωσης στους πελάτες, που εισέρχονται σ’ αυτόν το χώρο είτε ως ασθενείς, είτε σαν άτομα που ενδιαφέρονται για μια συμβουλή υγείας ή για την απόκτηση ενός φαρμάκου.

Πριν από αρκετό καιρό ένα κύριο χαρακτηριστικό αρκετών φαρμακείων ήταν η λεγόμενη «φαρμακίλα» δηλαδή μια πολύ δυσάρεστη μυρωδιά που κυριαρχούσε στο χώρο, οι σωροί φαρμάκων στοιβαγμένων στα γύρω ράφια σε κοινή θέα και τα παλαιά έπιπλα. Ο επισκέπτης είχε την εντύπωση ότι έμπαινε σ’ έναν ξεχασμένο από τον χρόνο και τον… ιδιοκτήτη του χώρο !

Σήμερα πλέον, καθώς και ολοένα και περισσότερα φαρμακεία ανακαινίζονται, αυτή η αίσθηση αρχίζει να εκλείπει και την θέση της παίρνει η γεμάτη φρεσκάδα, ζωντάνια και καθαρότητα εικόνα που αντικρύζει κάποιος όταν εισέρχεται σ’ ένα μοντέρνο φαρμακείο.

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία της ανακαίνισης ενός φαρμακείου, είναι η ανανέωση επίπλωσης. Η προσθήκη νέων επίπλων στον χώρο ενός φαρμακείου, εκτός από την βελτίωση στο καθαρά «αισθητικό» κομμάτι μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις αλλά και την διάθεση και την αποδοτικότητα των ίδιων των εργαζόμενων, μέσα από την βελτίωση της λειτουργικότητας και της ευταξίας που αυτή φέρνει.

Ας δούμε όμως έναν έναν τους παράγοντες που η επένδυση σε νέα έπιπλα φαρμακείου μπορούν να επιδράσει, ώστε να αλλάξει θετικά η καθημερινή λειτουργία και ζωή ενός φαρμακείου.

Όλες οι παραπάνω βελτιώσεις που προσφέρει στην καθημερινή λειτουργία ενός φαρμακείου η ανακαίνιση και η ανανέωση επίπλωσης, συμβάλλουν καταλυτικά στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών άλλα και την βέλτιστη υπηρέτηση του σκοπού που ένα φαρμακείο επιτελεί.

Δείτε πως σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα φαρμακείου για σας!