πως να επιλεξετε την σωστη τοποθεσια για την επιχειριση σας
20
Οκτ

Επιλέγοντας την ιδανική τοποθεσία για την επιχείρησή σας

Βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής της ιδανικής τοποθεσίας για την επιχείρησή σας; Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε μια πρακτική τοποθεσία που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όταν ανοίγετε ή μετακινείτε την επιχείρησή σας, μια κρίσιμη πτυχή είναι η τοποθεσία. Πώς θα μπορέσουν οι άνθρωποι να σας βρουν; Βρίσκεστε σε μια γειτονιά που είναι βολική για τους πελάτες σας ή δυσκολεύονται οι πελάτες να φτάσουν στην τοποθεσία σας; Ακολουθούν τέσσερα βήματα για να αποφασίσετε εάν μια τοποθεσία είναι κατάλληλη για εσάς.

Βήμα πρώτο: Κοιτάξτε την περιοχή

Βρήκατε αυτό που φαίνεται σαν το τέλειο γραφείο, με όλα όσα χρειάζεστε. Τώρα, κοιτάξτε γύρω σας. Η περιοχή έχει τα σωστά σχέδια για να φέρει την κίνηση που χρειάζεται η επιχείρησή σας; Ελέγξτε για να δείτε τι υπάρχει στη γειτονιά. Για παράδειγμα, εάν φροντίζετε παιδιά ή ενήλικες με παιδιά σχολικής ηλικίας, το να βρίσκεστε στην ίδια γειτονιά με το σχολείο μπορεί να προσφέρει τεράστιο όφελος.

Βήμα δεύτερο: Αξιολογήστε μοτίβα επισκεψιμότητας

Πώς φαίνεται η επισκεψιμότητα γύρω από την τοποθεσία που σκέφτεστε – ειδικά στις πιο πολυσύχναστες ώρες της ημέρας; Θα μπορούν οιπελάτες να φτάσουν εύκολα στη νέα σας τοποθεσία ή θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν για να προσέλθουν; Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε προσεκτικά εάν υπάρχει ή όχι αρκετός χώρος στάθμευσης για την υποστήριξη της πελατειακής σας βάσης.

Βήμα τρίτο: Βρείτε τους ανταγωνιστές σας

Ακολουθεί μια επαγγελματική συμβουλή που πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν σκέφτονται: Εάν ο ανταγωνιστής σας βρίσκεται ήδη στην περιοχή, θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για εσάς! Μερικές φορές, η καλύτερη επισκεψιμότητα των πελατών είναι ο όγκος των πελατών που απογοητεύεται από τον ανταγωνιστή σας, ο οποίος προσφέρει υπερβολικά υψηλές τιμές, έλλειψη εξυπηρέτησης πελατών, πάρα πολλούς ανθρώπους στο κτίριο ή άλλες βασικές λεπτομέρειες. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ανταγωνιστής σας πιθανότατα έχει ήδη βρει την ιδανική τοποθεσία και γνωρίζει ότι αυτή η περιοχή είναι υπέροχη.

Βήμα τέταρτο: Σκεφτείτε την ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς από τους πελάτες σας. Σκεφτείτε εάν η προσωρινή τοποθεσία σας βρίσκεται σε μια περιοχή υψηλής εγκληματικότητας και εάν έχετε ή όχι επαρκή φωτισμό, αστυνομικές περιπολίες και άλλες βασικές λεπτομέρειες για να βελτιώσετε τη συνολική ασφάλεια και να κάνετε τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Η επιλογή της σωστής τοποθεσίας είναι ένα κρίσιμο μέρος της βοήθειας της επιχείρησής σας στο δρόμο προς την επιτυχία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη μετατροπή της ιδανικής τοποθεσίας σας στον ιδανικό χώρο για την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.