Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security
22
Αυγ

Επερχόμενες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού για το χώρο γραφείου

Καθώς σχεδιάζετε ή ανακαινίζετε το γραφείο σας, πρέπει να σκεφτείτε το συνεχώς εξελισσόμενο χώρο εργασίας. Ακολουθούν μερικές επερχόμενες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα έχουν άμεσο σημαντικό αντίκτυπο. Όπως και με οποιονδήποτε άλλο τομέα, η βιομηχανία εσωτερικού σχεδιασμού αγκαλιάζει συνεχώς νέες τάσεις. Όχι μόνο οι σχεδιαστές γραφείων δημιουργούν συνεχώς νέες ιδέες, αλλά πρέπει επίσης να αναζητούν τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού σε άλλες βιομηχανίες που μπορούν να αναπαραχθούν στη σφαίρα τους. Με τους μεταβαλλόμενους χρόνους, μερικές από τις επερχόμενες τάσεις που θα δείτε σήμερα κλίνουν προς το να κάνουν τους χώρους γραφείων πιο μοντέρνους και τολμηρούς – ενώ άλλοι έχουν την τάση να κάνουν τους χώρους πιο οικιακούς και χωρίς αποκλεισμούς για τους υπαλλήλους. Σε κάθε περίπτωση, οι επερχόμενες τάσεις θα αλλάξουν το πρόσωπο της εσωτερικής διακόσμησης σε χώρους γραφείων, μεταφέροντας τα από παραδοσιακά, ήπια σχέδια σε καλά μελετημένα και προσωποποιημένα σχέδια. Οι παρακάτω λόγοι θα σας αποδείξουν ότι η ανακαίνιση γραφείου είναι μια ουσιαστική επένδυση.

Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security
Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security στον Άγιο Δημήτριο από την Innovo

1. Vegan, οργανικό και ανακυκλωμένο ύφασμα.

Τα βιώσιμα υφάσματα, τα οποία είναι είτε οργανικά, vegan ή ανακυκλωμένα, αναμένεται να κάνουν σημαντικά κύματα στην κοινότητα του εσωτερικού σχεδιασμού. Θα υπάρξει η χρήση πιο φιλικών προς τα ζώα, χαμηλών εκπομπών και βιώσιμων υφασμάτων αντί των συνθετικών υλικών.

2. Έντονες, χτυπητές, παλέτες χρωμάτων

Όσον αφορά το χρώμα, θα πρέπει να αναμένετε ότι η εμφάνιση τολμηρών και χτυπητών / τολμηρών αντιθέσεων θα έχει το προβάδισμα στις επερχόμενες τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού. Αυτές θα περιλαμβάνουν φωτεινές αποχρώσεις. Ενώ στο παρελθόν, τα εσωτερικά σχέδια γραφείων έχουν φιλοξενήσει ασφαλή χρώματα, ήρθε η ώρα να σπάσουν τα όρια και να αμφισβητήσουν την παράδοση και να απολαύσουν ό, τι δίνει στον χώρο τον επιδιωκόμενο χαρακτήρα του. Έτσι,να περιμένετε απαλά, οργανικά χαρακτηριστικά με μερικά σκληρά στοιχεία να εμφανίζονται σε πολλά σχέδια. Ενώ τα έντονα χρώματα θα είναι επιτυχία, θα ενσωματωθούν επίσης με προσοχή, επειδή οι χώροι γραφείων είναι πρεσβευτές επωνυμίας της ταυτότητας του κατόχου. Τα χρώματα και οι διατάξεις, επομένως, πρέπει να παραμείνουν νόμιμα στην επωνυμία των χρηστών του γραφείου.

3. Περιβάλλοντα σχεδιασμένα με γνώμονα τη σωματική και πνευματική ποικιλομορφία

Με την ποικιλομορφία στο σύγχρονο εργατικό δυναμικό, υπάρχει συνεχής ζήτηση για περισσότερη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας. Οι σχεδιαστές και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν αγνοούν πλέον τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική ποικιλομορφία. Εκτός από τη νομική υποχρέωση, η συμπερίληψη είναι επίσης ηθική υποχρέωση που διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ασφαλείς κατά την πλοήγηση στο εργασιακό περιβάλλον. Ορισμένα χαρακτηριστικά της ένταξης και της ποικιλομορφίας περιλαμβάνουν την ευαισθησία σε θέματα ψυχικής υγείας, τις σκέψεις για τη σωματική αναπηρία, την υποστήριξη της συμμετοχής και της συνεργασίας και την αναγνώριση της ρευστότητας στην προσωπική ταυτότητα. Θυμηθείτε, το φυσικό περιβάλλον επηρεάζει έντονα τη συμπεριφορά, τη στάση και την ευημερία των εργαζομένων. Ο σχεδιασμός γραφείου θα πρέπει να προωθεί και να κοινοποιεί θετικά τις αξίες και τον πολιτισμό της εταιρείας. Μια εταιρεία που αγκαλιάζει και φροντίζει για την ποικιλομορφία στο χώρο εργασίας φαίνεται να αγκαλιάζει την ένταξη και, ως εκ τούτου, θεωρείται ότι είναι προνοητική.

4. (Ακόμη) περισσότερη ένταξη στην επαγγελματική ζωή

Είναι σαφές ότι η επαγγελματική και η προσωπική ζωή αλληλοσυνδέονται καθημερινά και ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο εργασίας από ποτέ. Με τις τάσεις σχεδίασης του χώρου εργασίας να συνεχίζονται, θα πρέπει να αγκαλιάσετε αυτήν την αλλαγή κουλτούρας και να αντιδράτε προληπτικά σε αυτήν εισάγοντας πράγματα όπως ζώνες αναζωογόνησης, αίθουσες παιχνιδιών, γυμναστήριο, σπιτικές κουζίνες, καφετέριες εργασίας και κοινωνικούς χώρους.

Οι χώροι εργασίας που έχουν την αίσθηση ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι διατηρούν τους υπαλλήλους χαρούμενους και άνετους – προωθώντας έτσι τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Με τη συνεχιζόμενη ασάφεια μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, περισσότερες επιχειρήσεις θα αγκαλιάσουν αυτήν την τάση που εξαπλώνεται γρήγορα σε διαφορετικές βιομηχανίες. Όπως κάθε άλλη θετική τάση, οι παραπάνω εξελίξεις μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιονδήποτε επιθυμητό βαθμό, αρκεί να μην αφαιρέσουν την ελκυστικότητα της επωνυμίας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Αγκαλιάστε μόνο αυτό που σας ταιριάζει. Αλλά μην φοβάστε να αμφισβητήσετε τον κανόνα και να ακολουθήσετε τους μεταβαλλόμενους χρόνους. Αξίζει τον κόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης αυτών των τάσεων για την κατασκευή των γραφείων σας.