Μοναδικός σχεδιασμός επίπλων από την INNOVO Constructions

Σχεδιάζουμε το κατάστημα σας όπως εσείς θέλετε και υλοποιούμε τις ιδέες σας! Πρωτότυπες και πρακτικές λύσεις για κάθε επιχείρηση!

Αναβαθμίστε αισθητικά και λειτουργικά τον επαγγελματικό χώρο σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ.

H ανανέωση της επίπλωσης αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ανακαίνισης ενός επαγγελματικού χώρου. Η σωστά σχεδιασμένη επίπλωση βοηθά τόσο από τον πελάτη όσο και το προσωπικό. Η βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ευταξίας του χώρου με τα νέα έπιπλα βοηθάει στη διάθεση και την αποδοτικότητα των εργαζομένων με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Προϊόντα και εξοπλισμος

Κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και εξοπλισμός επαγγελματικών χωρών για Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Η innovo constructions έχει στο δυναμικό της ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο. Έπιπλα φτιαγμένα με μεράκι που θα αποτελούν προέκταση του χώρου και θα εκφράζουν το δικό σας στιλ. Αν προτιμάτε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο το κοστολογούμε στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα για τον επαγγελματικό χώρο σας.

Κατόπιν συννενόησης έρχεται ο υπεύθυνος στον χώρο σας όπου γίνεται και μια πρώτη γνωριμία. Εκεί θα αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Κατόπιν γίνεται επιμέτρηση του χώρου σας ή μας στέλνετε μια κάτοψη.
Εμείς θα μελετήσουμε και θα ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας.
Σε εκ νέου επικοινωνία θα κλείσουμε κάποιο ραντεβού για να σχεδιάσουμε μαζί τα νέα και μοναδικά έπιπλα σας.

Καλέστε μας στο 2109717925 για να κλείσουμε ραντεβού.