Επίπλωση φαρμακείου στα μέτρα σας από την INNOVO Constructions

Μοναδικά έπιπλα φαρμακείου για να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά το φαρμακείο σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ.

H ανανέωση της επίπλωσης αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ανακαίνισης ενός φαρμακείου. Τα σωστά σχεδιασμένα έπιπλα φαρμακείου βοηθούν στην εύκολη και αβίαστη πρόσβαση των φαρμάκων τόσο από τον πελάτη όσο κι από τον φαρμακοποιό. Η βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ευταξίας του χώρου με τα νέα έπιπλα φαρμακείου βοηθάει στη διάθεση και την αποδοτικότητα των εργαζομένων με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων, φαρμάκων και καλλυντικών.

Προϊόντα και εξοπλισμος

Κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και εξοπλισμός επαγγελματικών χωρών για Ελλάδα και εξωτερικό.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Μοναδικά έπιπλα φαρμακείου για να αναβαθμίσετε αισθητικά και λειτουργικά το φαρμακείο σας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, χρησιμοποιώντας το δικό σας στυλ.

H ανανέωση της επίπλωσης αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της ανακαίνισης ενός φαρμακείου. Τα σωστά σχεδιασμένα έπιπλα φαρμακείου βοηθούν στην εύκολη και αβίαστη πρόσβαση των φαρμάκων τόσο από τον πελάτη όσο κι από τον φαρμακοποιό. Η βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας και της ευταξίας του χώρου με τα νέα έπιπλα φαρμακείου βοηθάει στη διάθεση και την αποδοτικότητα των εργαζομένων με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων, φαρμάκων και καλλυντικών.

Κάθε φαρμακείο βασίζεται σε πολλαπλά έπιπλα, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά και να αυξήσει τις προσδοκίες των πελατών. Η βέλτιστη λύση είναι συχνά ένας συμβιβασμό μεταξύ λειτουργικότητας και η οπτικής ταυτότητας, μέσα στην ορθή πρακτική που θεσπίζεται στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Οι συρταριέρες είναι ίσως τα πιο απλά έπιπλα φαρμακείου που μπορείτε να βρείτε σε ένα φαρμακείο και είναι ιδανικές για τη οργάνωση μικρών αντικειμένων σε μια συγκεκριμένη σειρά. Συνήθως κατασκευάζονται από αλουμίνιο, τα συρτάρια έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερα. Ειδικά συρτάρια μπορούν να επιτελέσουν το δύσκολο έργο του να περιέχουν επικίνδυνες ουσίες και φάρμακα και την απομόνωσή τους από άλλα φαρμακευτικά προϊόντα. Οι συρταριέρες αποτελούν απαραίτητα έπιπλα φαρμακείου, για τη διατήρηση ενός καλά οργανωμένου και λειτουργικού χώρου και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο ευέλικτη μονάδα αποθήκευσης. Οι διαστάσεις των συρταριών καθιστούν ικανά για χρήση μέσα σε οποιοδήποτε φαρμακείο, και εδώ η διαφοροποίηση και η τυποποίηση διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι βιτρίνες σαν έπιπλα φαρμακείων έρχονται αμέσως μετά τις συρταριέρες, με βάση την ευρύτερη χρήση εντός των φαρμακείων. Είτε μιλάμε για την παραδοσιακή ενιαία βιτρίνα, ή για έπιπλα-γόνδολες, οι βιτρίνες παρέχουν μια μεγάλη εκμετάλλευση του χώρου. Φυσικά, μπορούμε να διαφοροποιήσουμε τις βιτρίνες που είναι τοποθετημένες ως έπιπλα στο χώρο υποδοχής, όπου οι πελάτες είναι ελεύθεροι να περιηγηθούν ανάμεσα τους, καθώς και τις βιτρίνες που τοποθετούνται στους πίσω χώρους. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο αυτών επίπλων φαρμακείου, είναι ότι οι βιτρίνες έξω από τη δημόσια θέα θα ανταποκριθούν σε λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την πτυχή τους. Από την άλλη πλευρά, οι βιτρίνες που τοποθετούνται στο χώρο της ρεσεψιόν πάντα παίζουν μικρότερο ρόλο στον συνολικό χώρο αποθήκευσης και ενεργούν κυρίως ως στοιχεία για να τοποθετηθούν τα προϊόντα ως προβολή. Το χρώμα,ο φωτισμός και η ποιότητα της τελικής επιφάνειας διαδραματίζουν καίριο ρόλο στη δημιουργία αρμονίας και οπτικής ταυτότητας μέσα στο φαρμακείο. Ο κύριος σκοπός αυτών των επίπλων φαρμακείων είναι να τραβήξει την προσοχή κάθε πιθανού πελάτη, προσφέροντάς του / της μια σύντομη ματιά στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση. Τα φάρμακα που τοποθετούνται σε τέτοιες προβολές μονάδες είναι συνήθως τα συμπληρώματα και βιταμίνες ή ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα, που ενεργούν ως άγκυρα για τους ανθρώπους που δεν ψάχνουν για φάρμακο για μια συγκεκριμένη πάθηση.

Οι βιτρίνες συχνά βασίζονται στα δομικά στοιχεία τους για να ενεργούν επίσης ως στοιχεία εσωτερικού σχεδιασμού. Τα έπιπλα αυτές μπορούν να φιλοξενήσουν πάνελ για διαφημίσεις και αφίσες, ενώ μερικά μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και άλλες λειτουργίες, όπως ένα χώρο ανάπαυσης. Για τα φαρμακεία που θέλουν να εκμεταλλευτούν το διαθέσιμο χώρο με πολύ αποτελεσματικό τρόπο, υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσετε τον πάγκο εξυπηρέτησης με αυτές τις βιτρίνες.

Ο πάγκος ταμείου είναι ένα έπιπλο φαρμακείου που αποτελεί συχνά το σημείο εστίασης του συνόλου του φαρμακείου. Δεδομένου ότι μεσολαβεί για την αλληλεπίδραση μεταξύ των πελατών και του προσωπικού του φαρμακείου, ο πάγκος λειτουργεί επίσης ως ένα όριο ανάμεσα στο χώρο που είναι προσιτός στο κοινό και στον χώρο που είναι περιορισμένης προσβασιμότητας. Κάθε πελάτης που εισέρχεται σε ένα νέο φαρμακείο θα κοιτάξει ενστικτωδώς το έπιπλο αυτό και ως εκ τούτου, υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο εξοπλισμό του φαρμακείου. Οι πάγκοι ως έπιπλα φαρμακείου διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών και είναι συχνά μια επιλογή που συμπληρώνει τον υπόλοιπο εξοπλισμό του φαρμακείου. Πρόκειται για έπιπλα φαρμακείων που συνήθως ενσωματώνουν συσκευές για την ασφαλή φύλαξη των μετρητών , καθώς και επιτρέπουν την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συσκευών ( όπως POS πιστωτικών καρτών ) επάνω σε αυτούς. Οι πάγκοι συνήθως εκπληρώνουν την ανάγκη του προσωπικού για λίγη απόσταση από την κοινή θέα κάνοντας τις προσωπικές του εργασίες στον υπολογιστή του. Για λόγους ασφαλείας , ορισμένα φαρμακεία επιλέγουν πυκνούς υαλοπίνακες για να τοποθετηθούν στον πάγκο εξυπηρέτησης.

Τα καθιστικά, ως έπιπλα φαρμακείων είναι πάντα μια μεγάλη προσθήκη για τον εξοπλισμό του. Ως μια στάση, το τοπικό φαρμακείο είναι συχνά τελευταίο στη λίστα των καθημερινών καθηκόντων και είναι πολύ βολικό να έχουμε ένα σημείο ανάπαυσης για εκείνους που χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα για να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη και να είναι σε θέση να αποφασίσουν. Τα έπιπλα – καθίσματα φαρμακείων μπορούν να είναι μεμονωμένα ή κινητά στοιχεία, στα οποία μπορείτε να αλλάξετε θέση, ή να ενωθούν με άλλα έπιπλα. Το τελευταίο προσφέρει το πλεονέκτημα της διατήρησης του πελάτη πιο κοντά στα προϊόντα, ακόμη και κατά την ανάπαυση, προσφέροντας μια άνετη θέση από την οποία μπορεί να περιηγηθεί στην πλούσια γκάμα προϊόντων που προβάλλεται πάνω στα ράφια των επίπλων.

Η επιλογή των κατάλληλων επίπλων φαρμακείου για τον χώρο της υποδοχής είναι συχνά η πιο δύσκολη απόφαση, διότι είναι το μόνο ορατό μέρος του φαρμακείου στα μάτια του κοινού. Το μήνυμα που προβάλει πρέπει να δηλώνει σαφώς ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνεχή προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Η innovo construction πέρα από την πλούσια γκάμα έτοιμων επίπλων που διαθέτει (συρταριέρες, γόνδολες, πάγκοι), έχει στο δυναμικό της ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα φαρμακείου αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο. Έπιπλα φαρμακείου φτιαγμένα με μεράκι που που θα αποτελούν προέκταση του χώρου και θα εκφράζουν το δικό σας στιλ.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα φαρμακείου, αποκλειστικά για το δικό σας κατάστημα

Κατόπιν συννενόησης έρχεται ο υπεύθυνος στον χώρο σας όπου και κάνει μια πρώτη αυτοψία για να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Κατόπιν μας στέλνετε μια κάτοψη του χώρου σας.
Εμείς θα μελετήσουμε και θα ετοιμάσουμε τις προτάσεις μας.
Σε εκ νέου επικοινωνία θα κλείσουμε κάποιο ραντεβού για να σχεδιάσουμε μαζί τα νέα και μοναδικά έπιπλα του φαρμακείου σας.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2109717925.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας του Innovo.gr