Ανακαίνιση σνακ-καφέ, Πειραιάς
07
Αυγ

Ανακαίνιση και εξοπλισμός σνακ-καφέ στον Πειραιά

Ανακαίνιση και εξοπλισμός σνακ-καφέ στον Πειραιά

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου-σημείου στάσης μέσα στην πόλη. Ανοιχτό παρασκευαστήριο, οργανωμένη προβολή, φιλικό περιβάλλον και εντυπωσιακά βιομηχανικά στοιχεία σε απόλυτη ισορροπία. Οι βιτρίνες έχουν επενδύσεις ξύλου – λούστρου ενώ οι πάγκοι εργασίας είναι από inox.

Μετά από ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του καταστήματος, των απαραίτητων χώρων εργασίας και χώρων συντήρησης, ακολούθησε η μελέτη του σνακ-καφέ. Λόγω της στενότητας, ο εξοπλισμός του καταστήματος (inox) σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο. Η διαμόρφωση και διακόσμηση των εσωτερικών χώρων αναδεικνύει τα προϊόντα με τον κατάλληλο τρόπο. Η ποιότητα και η εμφάνιση είναι πάντα σε πρώτη μέριμνα, για την καλύτερη αίσθηση απέναντι στους πελάτες.

Πρόκληση αποτέλεσε η παροχή συμβουλών και οργάνωση του καταστήματος έπειτα από την ολοκλήρωση της κατασκευής. Καθώς οι ιδιοκτήτες δεν γνώριζαν το αντικείμενο, η Innovo Constructions πρότεινε προμηθευτές και επιμελήθηκε το μενού του καταστήματος με γνωστούς σεφ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών!