έξυπνη καφετερία
15
Φεβ

«Eξυπνη» καφετέρια

«Eξυπνη» καφετέρια

1ο Πηγαίνοντας στη καφετέρια

Απλά με ένα sms το έξυπνο σύστημα θα τα φροντίσει όλα όπως τα επιθυμούμε. Ζεστό νερό στις βρύσες, θερμοκρασία σε συνθήκες άνεσης,..

2ο Μπαίνοντας στον χώρο

Μπαίνοντας μέσα στο μαγαζί τα ρολά και οι τέντες ανεβαίνουν, τα φώτα ανάβουν απαλά, η μουσική παίζει χαμηλά, η μηχανή του καφέ αρχίζει να ζεσταίνεται. Απλά πατώντας σε διακόπτη το σενάριο «καλημέρα». Σε μια ηλιόλουστη ημέρα δεν χρειάζεται να τρέχουμε πανικόβλητοι για να κλείσουμε τα σκίαστρα.

3ο Σκοτεινιάζει

Η μουσική δυναμώνει, τα φώτα ρυθμίζονται, η θερμοκρασία και ο εξαερισμός προσαρμόζονται. Εφέ με τον φωτισμό και προγράμματα μουσικής δεν μας απασχολούν πλέον, επιλέγοντας το κατάλληλο σενάριο.

4ο Ειδικές περιστάσεις

Ώρα για αγώνα; Η μουσική κλείνει, οι τηλεοράσεις ανοίγουν στο κατάλληλο κανάλι, τα ηχεία και τα φώτα δυναμώνουν. Βράδιασε και η καφετέρια λειτουργεί σαν bar; Δίνοντας στο σύστημα αυτή την επιλογή τα φώτα χαμηλώνουν, εφέ δημιουργούνται, η μουσική δυναμώνει. Ανάλογα με την περίσταση επιλέγουμε το κατάλληλο σενάριο και ξενοιάσαμε!

5ο Οι πελάτες φεύγουν
Απλά επιλέγοντας το σενάριο «καληνύχτα», το σύστημα σβήνει σε λίγα λεπτά τα φώτα, ασφαλίζει την καφετέρια, σβήνει την θέρμανση. Πλέον το σύστημα παραμένει σε εγρήγορση με σενάρια ασφαλείας. Σε αυτά τα σενάρια μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, να αναβοσβήνει φώτα εσωτερικά και εξωτερικά, σειρήνες, να στείλει sms αυτοματοποιημένα κλπ.

6ο Φεύγοντας βιαστικά
Δεν μας απασχολεί αν έχουμε αφήσει κάποιο ρολό, τέντα, φως, θέρμανση, κουζίνα, θερμοσίφωνα ανοιχτό. Το σύστημα θα φροντίσει για όλα, κάθε μέρα, πατώντας σε διακόπτη το σενάριο «καληνύχτα». Ακόμα και sms στους δικούς μας πως επιστρέφουμε σπίτι…

7ο Κατά την απουσία μας

Θέλουμε να ενημερωθούμε ή να ελέγξουμε την εσωτερική ή εξωτερική θερμοκρασία; Αν βρέχει ή έχει ήλιο; Αν είναι κάποιος στην είσοδο; Πολύ εύκολα μέσω sms ή internet. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μαγαζί, όπως ένδειξη πλημμύρας, φωτιάς ή αν χτύπησε ο συναγερμός; Το σύστημα μας ενημερώνει άμεσα με sms και ελέγχουμε τα πάντα μέσω internet ή από το web κινητό μας.

8ο Απόσβεση κοστολογίου εγκατάστασης

Το σύστημα αυτοματοποιώντας λειτουργίες απενεργοποιεί συσκευές στη σωστή ώρα προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης με την έξυπνη διαχείριση της θέρμανσης και με ηλεκτρονικούς θερμοστάτες επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων θέρμανσης. Η ηλεκτρονική εγκατάσταση απλοποιείται και συμπιέζεται στο κοστολόγιο.

9ο Αυτόματες διαδικασίες

Δεν χρειάζεται να θυμόμαστε διαδικασίες ρουτίνες όπως φώτα ασφαλείας περιβάλλοντος, alarms πλημμύρας, εξαερισμός κλπ. Το σύστημα είναι ενεργό 24 ώρες και εποπτεύει να ενεργοποιήσει σενάρια ανάλογα με την φωτομετρία, την βροχή, τις εποχές κλπ. Αυτές τις διαδικασίες απλώς …τις ξεχνάμε.