Μελέτη εξοπλισμού γραφείων security
09
Σεπ

Δίνει ο σχεδιασμός του γραφείου σας τη σωστή πρώτη εντύπωση;

Ο σχεδιασμός του γραφείου σας δημιουργεί την πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι πελάτες για την επιχείρησή σας, από τη ζεστασιά μέχρι το πόσο επαγγελματίες είστε. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για το γραφείο σας. Όταν συναντάτε για πρώτη φορά ένα νέο άτομο, θα σχηματίσει εντύπωση για εσάς μέσα στα πρώτα επτά δευτερόλεπτα αυτής της συνάντησης. Το γραφείο σας έχει την ίδια ποσότητα χρήσιμων δευτερολέπτων για να δημιουργήσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση στους πελάτες που μπαίνουν. Το γραφείο σας δημιουργεί τη σωστή πρώτη εντύπωση; Εξετάστε αυτά τα σημαντικά στοιχεία. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το γραφείο σας; Όταν πρόκειται για στόχους του γραφείου σας, πιθανότατα έχετε κατά νου δύο βασικά πράγματα. Πρώτα απ ‘όλα, θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας, ενημερώνοντάς τους ότι αξίζει να επενδύσουν στην επιχείρησή σας. Δεύτερον, θέλετε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε υπαλλήλους και όχι γενικά, αλλά και αυτούς που θα ταιριάζουν με τον πολιτισμό της εταιρείας σας και στόχους. Πώς μοιάζει το στυλ σας; Το στυλ του γραφείου σας λέει πολλά για το ποιοι είστε ως επιχείρηση. Το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε θέτει τον τόνο για πολλές από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους πελάτες, τόσο αυτούς που έχουν ήδη αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν την επιχείρησή σας όσο και αυτούς που εξετάζουν όλα όσα έχει να προσφέρει η επιχείρησή σας. Πώς μοιάζει το στυλ σας;

Μελέτη ταξιδιωτικού γραφείου στην Αθήνα 
Μελέτη ταξιδιωτικού γραφείου στην Αθήνα

Είναι Άνετο και φιλόξενο;

Ένα φιλόξενο περιβάλλον μπορεί να ξεκινήσει με μαλακά μαξιλάρια, ζεστά χρώματα και έργα τέχνης που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τόσο τους πελάτες σας όσο και τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο γραφείο. Είναι ήρεμο σαν ζεν; Τα παστέλ χρώματα, τα καταπραϋντικά έργα τέχνης και οι στρογγυλεμένες άκρες μπορούν όλα να συμβάλουν σε αυτό το αίσθημα ηρεμίας – όπως και ένα καθαρό, τακτοποιημένο γραφείο, όπου οι περισσότερες από τις προμήθειές σας είναι μακριά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα οπτικό χάος. Λαμπερό και κομψό; Μπορεί να θέλετε έναν μοντέρνο σχεδιασμό γραφείου με έντονες πινελιές στα σωστά μέρη. Τα μοντέρνα έπιπλα, μία μαύρη, άσπρη και γκρι παλέτα χρωμάτων, και τα σημάδια των προηγούμενων επιτυχιών σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε το γραφείο σας.

Είναι έντονο και συναρπαστικό ;

Τα φωτεινά χρώματα, ο ανοιχτός σχεδιασμός γραφείου και τα λειτουργικά έπιπλα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία της εικόνας ενός ενεργητικού, συναρπαστικού γραφείου όπου ολοκληρώνετε τα πράγματα.

Είναι εκλεκτικό και δημιουργικό;

Αυτή είναι μια εντύπωση που το καθιστά κρίσιμο για το μοναδικό στυλ σας να λάμψει. Επιλέξτε τη διακόσμηση και τα έπιπλά σας με προσοχή. Αν στοχεύετε σε μια εκλεκτική εντύπωση, μπορείτε να δοκιμάσετε την τοποθέτηση και λειτουργία ιδιαίτερων επίπλων, ανοιχτού σχεδιασμού γραφείου και άφθονου χώρου για δημιουργική συνεργασία. Ένας επανασχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει εάν το γραφείο σας δεν στέλνει τη σωστή πρώτη εντύπωση. Εάν η εταιρεία σας επικεντρώνεται στη συνεργασία και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, για παράδειγμα, ένα γεμάτο γραφείο με πολλά ατομικά κουβούκλια και υπαλλήλους που έχουν αποκλειστεί το ένα από το άλλο μπορεί να μην κάνουν τη σωστή πρώτη εντύπωση. Παρομοίως, εάν προσπαθείτε να ξεχωρίσετε ως λαμπεροί και με κύρος, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο ανοιχτός σχεδιασμός γραφείων πρέπει να υποχωρήσει σε περισσότερους ιδιωτικούς χώρους για τους υπαλλήλους σας και για πελάτες που επισκέπτονται. Καθώς επανασχεδιάζετε το γραφείο σας, κάντε αυτές τις βασικές ερωτήσεις:

Ο σχεδιασμός του γραφείου σας ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας; Πώς κάθε στοιχείο σχεδίασης βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας; Πώς θα λειτουργεί ο σχεδιασμός όταν το χρησιμοποιούν πραγματικά οι υπάλληλοί σας κάθε μέρα; Εάν είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς ο σχεδιασμός του γραφείου σας μπορεί να βελτιώσει την πρώτη σας εντύπωση και να ξεχωρίσει την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το γραφείο των ονείρων σας. Ένα γραφείο που όχι μόνο δημιουργεί καλύτερη λειτουργία για τους υπαλλήλους σας, αλλά επιτρέπει στους πελάτες να γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να περιμένουν από εσάς όσον αφορά το χαρακτήρα, την ποιότητα και πολλά άλλα.