Κατασκευή φαρμακείου, Ζωγράφου
05
Οκτ

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στου Ζωγράφου

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στου Ζωγράφου

Η εκπαίδευση και η επανεξέταση των νέων δεδομένων για την αποδοτική ένταξη του φαρμακοποιού στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό είναι ο τρόπος αντιστάθμισης των αλλαγών στο επάγγελμα και την οικονομική κρίση. Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις όμως το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιστήμονα για την παροχή ολοκληρωμένης συμβουλής και προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, πέρα από την επιστημονική του κατάρτιση, είναι ο χώρος του, το φαρμακείο.

Ο φαρμακοποιός στη Ζωγράφου αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες ανάγκες απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη του χώρου του ώστε να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Απώτερος στόχος είναι η αποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη, οπτική και λεκτική, ώστε κάθε καταναλωτής να νιώθει μοναδικός και ικανοποιημένος από την εμπειρία του μέσα στο φαρμακείο.

Το πρώτο επίπεδο επαφής του φαρμακείου με τον περαστικό είναι μέσα από την πρόσοψή του. Ο μοναδικός του χαρακτήρας αντανακλάται στον συνδετικό κρίκο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος, ιδιωτικού και δημόσιου χώρου. Η βιτρίνα με τις πρωτότυπες κατασκευές και τα φωτεινά χρώματα προσελκύει το βλέμμα προκαλώντας το ενδιαφέρον του ατόμου να εισέλθει στο κατάστημα. Τα καλαίσθητα, προσεγμένα, ανώτερης ποιότητας υλικά της επιγραφής, του σταυρού και των κατασκευών δίνουν αξία στον χώρο και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στον εσωτερικό χώρο, το φαρμακοπωλείο είναι σχεδιασμένο με απλές και λιτές γραμμές, όμορφα κοψίματα και παλ χρώματα. Η μίνιμαλ διακόσμηση σε συνεργασία με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλόξενο και γαλήνιο, που απομακρύνει το στρες και την αρνητικότητα. Η ζεστή ατμόσφαιρα προδιαθέτει θετικά τον πελάτη να καταναλώσει όσο χρόνο χρειάζεται για να συζητήσει, να ερευνήσει, να συγκρίνει και να επιλέξει το προϊόν που τον ενδιαφέρει.

Ο λεπτομερής σχεδιασμός για την κατασκευή του φαρμακείου συμβάλει στην μελλοντική του ανάπτυξη και την ανάδειξή του σε επιστημονική και επιχειρηματική μονάδα. H Innovo Constructions αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την μελέτη, την κατασκευή και την ανακαίνιση φαρμακείου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό και λειτουργικό με εμπορικό χαρακτήρα.