Επίπλωση Φαρμακείου, Νέο Ηράκλειο
04
Οκτ

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Νέο Ηράκλειο

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Νέο Ηράκλειο

Η δύναμη της φύσης και τα οφέλη της είναι ο νέος σύμβουλος φροντίδας, υγείας, ομορφιάς και ευεξίας για τον σύγχρονο άνθρωπο. Η εσκεμμένη απομάκρυνση από τις τόσο διαδεδομένες βιομηχανίες φαρμάκων και η επιστροφή στις φυσικές ιδιότητες των ουσιών αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας ταυτότητας του φαρμακείου στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Η λευκότητα των μορφών δίνει ένα εκλεπτυσμένο στυλ και επαγγελματισμό στον νέο χώρο. Παράλληλα αποτελεί το ιδανικό υπόβαθρο για την δημιουργία έντονων αντιθέσεων. Οι πολύχρωμες συσκευασίες των προϊόντων διακρίνονται με την πρώτη ματιά μέσα στο λευκό φόντο. Το νέο ύφος του φαρμακείου αποτυπώνεται στις επιφάνειες, στους τοίχους, στις τζαμαρίες με έγχρωμα διακοσμητικά στοιχεία και γραφιστικά.

Η διευρυμένη έκταση για την κατασκευή του φαρμακείου αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την προβολή του μεγάλου όγκου εμπορεύματος που διαθέτει ο φαρμακοποιός. Ο ρόλος του φαρμακείου απομακρύνεται από την απλή εκτέλεση μιας συνταγής. Νέες εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες, συμβουλευτικές συζητήσεις, δειγματισμοί προϊόντων έρχονται σε ειδικά σχεδιασμένες περιοχές του χώρου για να κινήσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Ο εργονομικός πάγκος εξυπηρέτησης που βρίσκεται κοντά στην είσοδο επιτρέπει την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή που δεν χρειάζεται να κάνει χρήση του ταμείου. Έτσι ο πελάτης κερδίζει χρόνο και ψυχική ικανοποίηση.

Σημαντική παράμετρος κατά την διαμόρφωση της τελικής ιδέας είναι η εφαρμογή τεχνικών merchandising. Η διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας στο κατάστημα επιτρέπει τον προσανατολισμό του καταναλωτή και την ενίσχυση της αυτοεξυπηρέτησης. Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων, η εφαρμογή τεχνικών που προωθούν τις αυθόρμητες αγορές, οι σημάνσεις, ο φωτισμός είναι παράγοντες που αυξάνουν την εμπορικότητα της επιχείρησης.

Η νέα πρόταση κατασκευής του φαρμακείου αποτελείται από μοναδικά στοιχεία και πρωτότυπες συνθέσεις που με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργούν ένα ευχάριστο, ζεστό και πειστικό για αγορές περιβάλλον. H Innovo Constructions, η εξειδικευμένη εταιρεία στην μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου, αποτελεί εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα δίνοντας αξία στην επένδυση του φαρμακοποιού.