Εξοπλισμός Φαρμακείου, Χαλάνδρι
04
Οκτ

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Χαλάνδρι

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Χαλάνδρι

Η επικοινωνία του φαρμακείου με τον πελάτη ξεκινάει από τις προσόψεις του, σύμφωνα με την μελέτη του φαρμακείου στο Χαλάνδρι. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του κτίσματος οδηγεί το μάτι του καταναλωτή στο φαρμακείο, με τη χρήση χρωμάτων και υφών, δημιουργώντας αντιθέσεις και αρμονία.

Επιλέξτε τον καλύτερο φωτισμό

Τα περισσότερα σύγχρονα φαρμακεία μπορούν να βεβαιώσουν ότι ο φωτισμός LED είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσει πελάτες, καθώς και να τραβήξει την προσοχή στα προϊόντα που εμφανίζονται στα ράφια. Για να εγκαταστήσετε τέτοιο φωτισμό για εσάς, επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας.

Εκτός από την εγκατάσταση φώτων, μπορείτε πάντα να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική δυνατότητα σχεδίασης ή βαφή που μπορεί να διαχωρίσει τον φωτισμό διαφορετικών περιοχών. Αυτό ισχύει όταν, για παράδειγμα, θέλετε η περιοχή συνταγών να είναι πιο φωτεινή από την περιοχή πωλήσεών σας.

Επιλέξτε Κατάλληλα Ράφια

Συνιστάται να φτιάξετε εύκαμπτα ράφια σε όλο το φαρμακείο, έτσι ώστε οι αλλαγές μπορούν να γίνουν εύκολα, με ελάχιστες παρεμβολές. Για να ικανοποιήσετε αυτήν την προϋπόθεση, επιλέξτε μεταλλικά ράφια, καθώς είναι το πιο κατάλληλο ράφι για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Σε αντίθεση με τα ξύλινα και τα γυάλινα, είναι φθηνό, ρυθμιζόμενο, ευκολότερο στη συντήρηση. Είναι υψίστης σημασίας να τοποθετείτε εύκαμπτες θήκες στις περιοχές συνταγών σας επειδή ενισχύουν το χώρο. Όσο για τις περιοχές πωλήσεων, πηγαίνετε για χαμηλότερα ράφια που προσφέρουν χώρο για ευκολότερη προβολή του καταστήματος, προκειμένου να αποφευχθεί η κλοπή.

Η πολυετής εμπειρία της Innovo Constructions στην μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου, η συνεχής κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και η συνεπής παρακολούθηση των νέων τάσεων της αγοράς, της δίνει την δυνατότητα να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ανάγκες του κλάδου των φαρμακοποιών, με γνώμονα το μέλλον.