συμβουλες ανακαινισης χωρων
16
Δεκ

Απλές συμβουλές για να αποφύγετε προβλήματα στην ανακαίνιση

Η Innovo Constructions έχει συγκεντρώσει μερικές απλές συμβουλές και υπενθυμίσεις για κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνει ανακαίνιση, ή κατασκευαστικό έργο. Ενώ οι ανακαινίσεις είναι μια συναρπαστική στιγμή για τις επιχειρήσεις, μπορεί επίσης να είναι δαπανηρή και αναστατωτική, εάν συμβεί το απροσδόκητο. Ακολουθούν ορισμένα βασικά σημεία που θα βοηθήσουν την ομαλή λειτουργία της ανακαίνισής σας και θα προστατεύσουν την επιχείρησή σας από απρόβλεπτα κόστη και καθυστερήσεις:

συμβουλες ανακαινισης χωρων• Να χρησιμοποιείτε πάντα έναν κατασκευαστή με άδεια, με γραπτή σύμβαση που να καλύπτει όλο το εύρος της ανακαίνισης.

• Εάν αναμένετε να ολοκληρωθεί η ανακαίνισή σας εντός συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματώσει ένα χρονικό πλαίσιο στο γραπτό συμβόλαιο. Αυτό θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυχόν διαφορών σε περίπτωση που ο οικοδόμος δεν ολοκληρώσει την εργασία εγκαίρως. Να θυμάστε ότι στην Innovo Constructions αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες μελέτες ανακαινίσεων για διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

• Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή ασφαλιστική προστασία που καλύπτει συγκεκριμένα την ανακαίνισή σας. Αυτό μπορεί να αποτελεί επέκταση βάσει του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του σπιτιού, των ιδιοκτητών, επιχειρήσεων και / ή καλύπτεται από τον κατασκευαστή σας ως πολιτικό κατασκευής.

• Βεβαιωθείτε ότι το όριο κάλυψης για υπάρχουσες κατασκευές είναι αρκετά υψηλό για να αντικαταστήσει τις εγκαταστάσεις σας, εάν απαιτείται.

• Ζητήστε να δείτε γραπτές αποδείξεις από τον κατασκευαστή σας ότι διαθέτουν τρέχουσα και επαρκή ασφάλιση για να κάνουν τη δουλειά σας. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την ευθύνη του Δημοσίου, την ασφάλιση κατασκευής και την αποζημίωση των εργαζομένων.

• Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής ασφάλεια πριν από την έναρξη της ανακαίνισης. Οι περισσότεροι ασφαλιστές είτε θα περιορίσουν είτε θα αποκλείσουν οποιαδήποτε κάλυψη για ανακαινίσεις εάν έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες πριν από την έναρξη της ασφάλισης.