Εστίαση

Κατασκευή / Ανακαίνιση Χώρων εστίασης

  • Home
  • /
  • Εστίαση

Εστίαση

Κατασκευή / Ανακαίνιση Χώρων εστίασης

Πρωτότυπες κατασκευές, αντιληπτές από μεγάλη απόσταση, για να μετατρέψετε τους πελάτες σε θαμώνες του καταστήματος!

Εστίαση

Μελέτη κατασκευής ψητοπωλείου στη Ραφήνα

Η πόλη της Ραφήνας μπορεί να είναι γνωστή για το λιμάνι και τις ακτές της, όμως για να απογειωθεί έπρεπε να αποκτήσει ένα εξίσου ξακουστό ψητοπωλείο.

Μελέτη κατασκευής καταστήματος παγωτού στο Ίλιον

Στη συγκεκριμένη μελέτη, δώσαμε μεγάλη έμφαση στα χτυπητά χρώματα και στις ονειρικές συνθέσεις. Καταφέραμε να σχεδιάσουμε έναν χώρο που μπορείς να βρεις μόνο στα στενά της Μονμάρτης και της Ρώμης.

Μελέτη κατασκευής εστιατορίου στον Κορυδαλλό

Ένας χώρος που να προδιαθέτει τους πελάτες, από το να πιουν τον καφέ ή το ποτό τους, μέχρι να απολαύσουν ένα λουκούλλειο γεύμα. Πρόκειται για ένα χώρο πολυμορφικό, που όμως πρέπει να διατηρεί την μοναδικότητα των τομέων του.

Κατασκευή μπαρ – εστιατορίου στο Γκάζι

Η νέα ταυτότητα του χώρου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βιομηχανικού παρελθόντος του ακινήτου. Το στυλ καθορίζεται από τις πολύμορφες επενδύσεις των τοίχων, του μπαρ, του δαπέδου που αντικρούονται αισθητικά με την μαύρη οροφή και τα εμφανή λειτουργικά της στοιχεία.

Μελέτη ανακαίνισης σνακ – καφέ στην Σούτσου

Ένα μικρό καφέ ξεπροβάλλει στο κέντρο της πόλης. Αναλάβαμε την προετοιμασία της ανακαίνισης καφέ, προκειμένου όταν γίνει η κατασκευή καφέ, να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Κατασκευή καφέ – μπαρ Yoomoo στη Νέα Σμύρνη 

Αρχικά η δημιουργική ομάδα αναζήτησε τις ανάγκες και τους στόχους αυτού του καταστήματος καθώς πρόκειται για ένα πρωτοποριακό είδος καταστήματος στην ελληνική επικράτεια.

Ανακαίνιση καταστήματος burger στο Ίλιον

Ο νέος χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα λόγω της άνεσης, της οργάνωσης, των εργονομικών λύσεων και της αισθητικής του.

Κατασκευή σνακ – καφέ «το Χρυσό» 

Ο σχεδιασμός του εξοπλισμού, η λειτουργικότητα της διακόσμησης και η εμπορική αρχιτεκτονική είναι σε πλήρη αρμονία με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Κατασκευή παιδότοπου – εστιατορίου στο Μικρολίμανο

Η Innovo Constructions, θα συμβάλλει δραστικά στην κατασκευή παιδότοπου, με την τεχνογνωσία και την πείρα που διαθέτει. Θα ένας χώρος, γεμάτος χρώματα και βοηθητικούς χώρους, που όμοιος του δεν θα υπάρχει.

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στα Πετράλωνα 

Η ταυτότητα της επιχείρησης αντανακλάται σε κάθε σημείο του. Η ανάδειξη όλων των μορφών της διακόσμησης και η δημιουργία της ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας γίνεται με την εφαρμογή της ιδανικής μελέτης φωτισμού.

Κατασκευή καφέ – μπιστρό στην Πανόρμου 

Η γαλλική παράδοση συναντάει τον αθηναϊκό εκσυγχρονισμό σε ένα αρμονικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα. Το νέο εμβληματικό κατάστημα αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των εραστών της γαλλικής γαστρονομίας.

Μελέτη σνακ – καφέ στον Γέρακα

Το νέο σνακ – καφέ στον Γέρακα αποτελεί πόλο έλξης για τους περαστικούς χάρη στην πρωτοποριακό του στυλ, το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, την λειτουργική του οργάνωση.

Κατασκευή καφέ στην Πετρούπολη

Το βιομηχανικό στυλ της διακόσμησης συμβάλει στην διαμόρφωση του ελκυστικού και λειτουργικού περιβάλλοντος αναδεικνύοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κοινό.

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Πειραιά 

Η κατασκευή της καφετέριας εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό της από την ονομασία του καταστήματος. Η επωνυμία «Arazo» παραπέμπει στο είδος του χώρου που προσκαλεί τους καταναλωτές να αράξουν και να απολαύσουν ξεχωριστές λιχουδιές και ροφήματα τονώνοντας την σωματικής αλλά και ψυχολογική τους υπόσταση.

Διακόσμηση μεζεδοπωλείου στην Αργυρούπολη

Βασικό στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαρρύθμιση των χώρων αποτέλεσε η ανοιχτή κουζίνα. Ο πελάτης έρχεται σε άμεση οπτική επαφή με τον τρόπο προετοιμασίας και παρασκευής του φαγητού, γεγονός που απαιτεί άριστη οργάνωση και τάξη μέσα στην κουζίνα.

Ανακαίνιση καταστήματος με παγωτά στο Αιγάλεω 

Η εικόνα του «Sweet Sins» στο Αιγάλεω αποτελεί το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας του επιχειρηματία και των προϊόντων του. Η πρωτότυπη μελέτη και κατασκευή από την Innovo Constructions καθόρισε την ταυτότητα του νέου χώρου ώστε να μένει ανεξίτηλο στην μνήμη των πελατών.

Κατασκευή Yoomoo στη Γλυφάδα 

Ο μοντέρνος σχεδιασμός συμβαδίζει με την εργονομία για την βέλτιστη εξυπηρέτηση και άνεση των πελατών όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο

Ο σωστός και εργονομικός σχεδιασμός του σνακ- καφέ σε συνδυασμό με την μοναδική του ταυτότητα συνιστά το βασικότερο εργαλείο για τον καταστηματάρχη ώστε να προσελκύει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Κατασκευή σνακ – καφέ – μάρκετ στη Σαντορίνη 

Στην διακόσμηση του καταστήματος κυριαρχεί η λευκή απόχρωση παραπέμποντας νοητά στην καθαρότητα των μορφών και του χώρου. Έτσι τα πολύχρωμα προϊόντα αποκτούν το ιδανικό φόντο για την ανάδειξή τους.

Ανακαίνιση ψητοπωλείου στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιχειρηματία είναι ο χώρος και ο εξοπλισμός του, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, προκειμένου να επιτυγχάνει αυξημένη προσέλκυση καταναλωτών.

Κατασκευή σνακ – καφέ στον Άγιο Δημήτριο 

«Το ζυμωτήρι», όπως ονομάζεται το κατάστημα, δεν είναι ένα απλό σνακ – καφέ. Όπως αναφέρει και η ονομασία, ο χώρος αποτελεί ένα μικρό ζυμωτήρι όπου όλα είναι φρέσκα και ζυμωμένα με τα χέρια.

Κατασκευή ψητοπωλείου στο Παγκράτι 

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του χώρου καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και συμβάλει στην εξατομίκευση των υπηρεσιών του προσαρμοσμένων στην μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη.

Κατασκευή σνακ – καφέ στη Βάρη

Η κατασκευή του σνακ – καφέ στη Βάρη ήταν ένα έργο πολύπλευρο που απαιτούσε εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή τεχνική κατάρτιση.

Ανακαίνιση σνακ – καφέ στην Αγία Παρασκευή 

Η ανακαίνιση του σνακ – καφέ στην Αγία Παρασκευή στοχεύει στη αύξηση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας μέσω της επιτυχημένης διαμόρφωσης του χώρου.

Κατασκευή εστιατορίου στην Ακαδημίας 

Ο χρωματικός συνδυασμός του λευκού με τις πορτοκαλο – καφέ συνθέσεις «ανοίγει» την όρεξη, υποκινώντας την αυξημένη κατανάλωση. Επιστέγασμα όλων των κατασκευών αποτελεί η εφαρμογή της ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης μελέτης φωτισμού.

Ανακαίνιση σνακ – καφέ Πειραιάς

Ο τρόπος προβολής και προώθησης των προϊόντων σε συνδυασμό με την ελκυστική διαμόρφωση του σνακ – καφέ στον Πειραιά συμβάλουν στην αύξηση της εμπορικότητας και της ανταγωνιστικότητάς του.

Ανακαίνιση καφετέριας – μπαρ στην Ηλιούπολη

H τοποθεσία της επιχείρησης σε κεντρικό σημείο της περιοχής και η ύπαρξη πολλών άλλων ανταγωνιστικών χώρων εστίασης γύρω της έθεσε το θέμα της ανεύρεσης της ιδανικής λύσης ώστε η ανακαίνιση καταστήματος να αναζωογονήσει τον χώρο και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Μελέτη αναψυκτηρίου στην Πλ. Κοτζιά

Η πλατεία Κοτζιά είναι από τις κεντρικότερες της Αθήνας. Στην INNOVO CONSTRUCTIONS, κληθήκαμε να κάνουμε την μελέτη για την ανακαίνιση και την κατασκευή, ενός καταστήματος με βιολογικά είδη, στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μελέτη κατασκευής bar στην Κάρυστο

Με την συγκεκριμένη ανακαίνιση café bar, μας δόθηκε η ευκαιρία, να αξιοποιήσουμε το ταλέντο μας στη μελέτη καταστημάτων, στο έπακρο.

Μελέτη κατασκευής σνακ-καφέ στην Ηλιούπολη

Ένα μικρό snack cafe στην Ηλιούπολη, αποφάσισε να κάνει έναρξη και να είναι διαθέσιμο για τους μοναδικούς του πελάτες. Ο επιχειρηματίας, εμπιστεύτηκε την επιμέλεια και τον σχεδιασμό αυτού του μικρού και ζεστού χώρου, στην INNOVO CONSTRUCTIONS.

Μελέτη ανακαίνισης ταβέρνας στον Περισσό

Μια ψαροταβέρνα θα κάνει την εμφάνιση της στον Περισσό και, αν μη τι άλλο, θέλει να είναι τόσο καταπληκτική, όσο τα προϊόντα που θα προσφέρει. Ο μαγαζάτορας, ανέθεσε στην INNOVO CONSTRUCTIONS, την χωροταξική και διακοσμητική μελέτη του καταστήματος.

Μελέτη ανακαίνισης Café στα Μελίσσια

Η μελέτη καφέ μπαρ στα Μελίσσια, αλλιώτικου από τα άλλα, ήταν η δουλειά της INNOVO CONSTRUCTION, αυτή τη φορά. Μικρό, ζεστό και φιλόξενο.

Ανακαίνιση καφέ – μπαρ στην Ανάβυσσο

Η ανακαίνιση του καταστήματος ολοκληρώθηκε σε αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, προσδίδοντας σοβαρότητα και χλιδή στην ατμόσφαιρα. Το άνετο και μεγάλο μπαρ υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής μακριά από την κουραστική καθημερινότητα.

Μελέτη snack-cafe- στην Καλλιθέα

Σας παρουσιάζουμε την μελέτη που δημιουργήσαμε, για ένα καφέ σνακ στην Καλλιθέα η οποία είναι το ιδανικότερο παράδειγμα της ευελιξίας που διαθέτει η INNOVO Constructions. Δίνουμε τρείς διαφορετικές προτάσεις με κύριο γνώμονα την εργονομία.

Μελέτη σνακ – καφέ στην Καλλιθέα 

Στη σύγχρονη εποχή που ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα, ένα διαφορετικό κατάστημα κάνει την εμφάνισή του στον δήμο Καλλιθέας με στόχο την προσέλκυση αυξημένου αγοραστικού κοινού.

Μελέτη μεζεδοπωλείου στην Αργυρούπολη

Κατά την μελέτη του μεζεδοπωλείου στην Αργυρούπολη έδωσε έμφαση στην άριστη λειτουργία των εγκαταστάσεων, στον εργονομικό σχεδιασμό του χώρου και στην μινιμαλιστική διάθεση της ατμόσφαιρας.

Μελέτη κατασκευής καταστήματος Loukoumania στο Παγκράτι

Στο κατάστημα λουκουμάδων, κυριάρχησε το μαύρο χρώμα. Αυτό έγινε, γιατί θέλαμε να υπάρχουν τα χρώματα της μέλισσας, αλλά και γιατί έτσι γίνεται πιο έντονο το κίτρινο που είναι το επόμενο χρώμα και που αφορά τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία.

Μελέτη ανακαίνισης καταστήματος Loukoumania στο Χαλάνδρι

Όταν ακούμε την λέξη λουκουμάδες, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μέλι. Τι πιο ωραίο, από μια ωραία μερίδα λουκουμάδες, περιχυμένες με μπόλικο μέλι. Οπότε, στο συγκεκριμένο μαγαζί, έπρεπε να υπάρχει παντού το στοιχείου του μελιού.

Μελέτη ανακαίνισης Café στο Παγκράτι

Στο Παγκράτι, θα δημιουργηθεί ένας εντυπωσιακός χώρος, που θα εμπνέει οικειότητα και γαλήνη. Τα γήινα χρώματα, που θα χρησιμοποιηθούν κατά κόρον, θα προσφέρουν χαλάρωση στους πελάτες και στο προσωπικό.

Μελέτη εστιατορίου στην Αρτέμιδα

Η αποτύπωση του ακινήτου και οι εκτενές συζητήσεις με τον επιχειρηματία έφεραν στο προσκήνιο τις ανάγκες του καταστήματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Μελέτη κατασκευής book cafe Nakas

Στο καφέ στον εξωτερικό χώρο, θα διαμορφωθεί ένας εσωτερικός κήπος, μία όαση στην μέση ενός πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου. Ένα σημείο που οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία, να χαλαρώσουν, να συζητήσουν ή να ονειρευτούν με την συντροφιά ενός καλού βιβλίου.

Μελέτη Σνακ Καφέ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, η Innovo Constructions, ανέλαβε τη μελέτη καφέ μπαρ, ενός καταστήματος το οποίο θα δημιουργηθεί με εξαιρετικό μεράκι και πανέμορφες γωνιές που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Σχεδιαστική πρόταση Σνακ καφέ στη Νάξο

Η μελέτη καταστήματος που διενεργεί κατά καιρούς η Innovo Constructions, βοηθά πολύ για τη μετέπειτα κατασκευή καταστημάτων εστίασης. Αυτό το ξέρουν όλοι οι επιχειρηματίες και για αυτό, εμπιστεύονται τους καλύτερους του είδους, προκειμένου να ετοιμάσουν τη μελέτη καταστήματος, για το δικό τους μαγαζί.

Μελέτη ανακαίνισης snack-cafe στου Ζωγράφου

Όλο το πάτωμα του καφέ στου Ζωγράφου, θα επενδυθεί από ανοιχτόχρωμο ξύλο, με έντονα πιο σκούρα νερά. Κίτρινο χρώμα θα χρησιμοποιηθεί στις καρέκλες και σε διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Μελέτη πρόσοψης Σνακ Μπαρ στου Ζωγράφου

Η Innovo Constructions, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο. Τη μελέτη καφετέριας, με σκοπό την ανακαίνιση πρόσοψης καφετέριας. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση και διαρρύθμιση, συνδέοντάς τα με τα καινούρια δεδομένα.

Μελέτη Σνακ Καφέ στο Περιστέρι

H Innovo Constructions, φροντίζει πάντα για την κατασκευή καταστήματος καφέ. Σε αυτό βοηθάει η άριστη και εξειδικευμένη μελέτη καταστήματος καφέ, που θα προηγηθεί. Γι αυτό ένας επιχειρηματίας στο Περιστέρι Αττικής, μας ανέθεσε τη μελέτη καταστήματος καφέ για την επιχείρησή του.

Κατασκευή παιδότοπου – εστιατορίου στο Άργος

Στην INNOVO CONSTRUCTIONS, φροντίσαμε η μελέτη παιδότοπου, να μοιάζει με τις καταβολές από την νεραϊδοχώρα. Αναλάβαμε να κάνουμε πρόσφορο το έδαφος, έτσι ώστε η ανακαίνιση αυτού του πανέμορφού παιδότοπου να είναι η πλέον ανταγωνιστική στον συγκεκριμένο τομέα.

Μελέτη καταστήματος γρήγορου φαγητού στη Καλλιθέα

Στη σημερινή εποχή ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με το αγοραστικό κοινό να αναζητά νέες διεξόδους χαλάρωσης και ανανέωσης. Έτσι ένα σύγχρονο και φιλικό κατάστημα γρήγορου φαγητού διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάνει την εμφάνισή του στην Καλλιθέα Αττικής δίνοντας πνοή στους κατοίκους της περιοχής.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση χώρων εστίασης και διασκέδασης, ώστε να είναι προσιτοί και άνετοι στον κόσμο όλο το 24ωρο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Φροντίζουμε ώστε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, παγωτατζίδικα να γίνονται αντιληπτά από το ευρύ κοινό σε μεγάλη απόσταση. Πρωτότυπες ιδέες, πρωτοποριακά υλικά και κατασκευές συνδυάζονται με το προσωπικό σας στυλ από το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, ενώ με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται και προβάλλεται ο χώρος με μοναδικό τρόπο.

Όλοι οι χώροι ενός καταστήματος μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του. Η διαδικασία κατασκευής περνάει από τρία στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: στάδια κατασκευής

Σε μια ανακαίνιση το κομμάτι το οποίο είναι ορατό στους πελάτες είναι η διακόσμηση και η επίπλωση του. Γι΄αυτό και δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή στον τομέα. Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικά για κάθε χώρο και διακοσμούμε με ξεχωριστές δημιουργίες το κατάστημα σας. Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς πατώντας εδώ: μοναδικά έπιπλα για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες