Ιατρεία

Κατασκευή / Ανακαίνιση Ιατρείου

  • Home
  • /
  • Ιατρεία

Ιατρεία

Κατασκευή / Ανακαίνιση Ιατρείου

Η φιλοξενία των ασθενών είναι η προτεραιότητα μας. Δημιουργούμε ζεστούς και άνετους χώρους σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ!

Ιατρεία

Μελέτη και κατασκευή ρινοπλαστικής κλινικής στην Παλλήνη

Ο σχεδιασμός αλλά και η κατασκευή του ιατρείου ξεκίνησε από την διαρρύθμιση των χώρων ώστε το ακίνητο να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες ανάγκες του ιατρού.

Κατασκευή εργαστηρίου μοριακής κυτταρολογίας στα Ιλίσια

Στη σύγχρονη εποχή, η ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης και οι αυξημένες ανάγκες του ανθρώπου επιτάσσουν τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών κέντρων. Η ανταγωνιστικότητά τους καθορίζεται από την ταυτότητα που υιοθετείται κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Κατασκευή Ιατρείου Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers”

Η κατασκευαστική εταιρεία Innovo Constructions, ανέλαβε ακόμα μία Κατασκευή Ιατρείου. Αυτή τη φορά, του Πλαστικού Χειρούργου κ. Βελημβασάκη Γεώργιου στην όμορφη Κηφισιά. Ο κ. Βελημβασάκης είναι πλαστικός χειρούργος, ο οποίος, εκτός των άλλων ειδικεύεται στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στον Πειραιά

Ο χώρος αναμονής της δερματολογικής κλινικής στον Πειραιά σχεδιάστηκε με απώτερο στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση του ασθενή αλλά και την θετική επίδραση στην ψυχολογία του. Διαφορετικά υλικά συνδράμουν στην δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Μελέτη και κατασκευή γυναικολογικού ιατρείου της Κυρίας Μαραγουδάκη στον Πειραιά

Η διακόσμηση του σύγχρονου γυναικολογικού ιατρείου αντανακλά την ενσυναίσθηση του γιατρού απέναντι στην γυναίκα. Ατμοσφαιρικό περιβάλλον με τα καινοτόμα υλικά, την ευρυχωρία και τους εξειδικευμένους χώρους κάλυψης των αναγκών της γυναίκας.

Μελέτη και κατασκευή ιατρείου πλαστικού χειρουργού στο Μαρούσι

Κατασκευάσαμε ένα χώρο που βρίθει από άσπρες πινελιές. Έτσι πρέπει άλλωστε, έτσι ώστε να θυμίζει καθαριότητα και αρχοντιά. Η περηφάνια και η απαράμιλλη αισθητική περισσεύουν σε αυτό το πανέμορφη ιατρείο, που χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις χρωμάτων.

Μελέτη κατασκευής ορθοδοντικού ιατρείου

Ένα πανέμορφο ορθοδοντικό ιατρείο θα κάνει την εμφάνισή του χάρη στην Innovo Constructions. Αναλάβαμε τη μελέτη οδοντιατρείου, προκειμένου η μετέπειτα κατασκευή οδοντιατρείου, να γίνει ακριβώς όπως πρέπει. Ο ορθοδοντικός, μας ανέθεσε τη μελέτη οδοντιατρείου του, για να γίνει το δεύτερο σπίτι του, ακριβώς όπως το φαντάστηκε.

Δερματολογικό Ιατρείο Ιλίσια

Ένα ιατρείο ζεστό και φιλόξενο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μαγεύει τον ασθενή με την αισθητική και την λειτουργικότητά του. Ο επαγγελματισμός της ατμόσφαιρας μεταδίδει την μέριμνα του γιατρού για τον συνάνθρωπο κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του.

Μελέτη και κατασκευή ιατρείου ΩΡΛ στη Νέα Σμύρνη

Η υψηλή κατάρτιση του ιατρού σε συνδυασμό με έναν τεχνολογικά εξοπλισμένο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα σύγχρονο ιατρείο. Για τον λόγω αυτό ο επιστήμονας απευθύνθηκε στην Innovo Constructions  για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου του.

Kατασκευή δερματολογικού ιατρείου Μπαγεώργου Φωτεινής

Η Κα Μπαγεώργου Φωτεινή είναι Αφροδισιολόγος – Δερματολόγος και ήθελε να φτιάξει το ιατρείο της στη Βασσιλίσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτη της μέριμνα ήταν να βρει μια κατασκευαστική, που να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που είχε στο μυαλό της, για τον επαγγελματικό της χώρο.

Κατασκευή Ιατρείου Πλαστικής Χειρουργικής στην Τρίπολη

Μέσα στο πέρασμα τον χρόνων έχει παγιωθεί η σκέψη ότι η ομορφιά συνδυάζεται με την ευτυχία. Η εξέλιξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων και των μηχανημάτων έχει καταστήσει πιο ασφαλές την διαδικασία των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής.

Ανακαίνιση Δερματολογικού Ιατρείου στην Αθήνα

Ο σχεδιασμός του ιατρείου είναι μια διαδικασία πολύπλευρη και καθώς οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, αναδεικνύεται όλο και περισσότερο η δημιουργία των έξυπνων και λειτουργικών ιατρείων και όχι μόνο των εμφανισιακά ελκυστικών.

Μελέτη και Κατασκευή Οφθαλμιατρείου στη Λεωφ. Κηφισίας

Ο νέος χώρος του οφθαλμιατρείου σέβεται τις ανάγκες των ασθενών όλων των ηλικιών. Η Innovo Constructions με την συνεχή κατάρτιση και την κατάλληλη τεχνογνωσία στην ανακαίνιση ιατρείου ολοκλήρωσε το έργο με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Κατασκευή δερματολογικού ιατρείου στην Ελευσίνα

Ο επιστήμονας του δερματολογικού ιατρείου στην Ελευσίνα αναγνωρίζοντας την αξία της ανανέωσης του χώρου για την παροχή υπηρεσιών συνεργάστηκε με την Innovo Constructions για να πραγματοποιήσει το όραμά του.

Ανακαίνιση Ιατρείου Γενικής Χειρουργικής Κολωνάκι

Ο γιατρός γενικής χειρουργικής αποφάσισε την αναβάθμιση του χώρου κάνοντας ανακαίνιση του ιατρείου του. Καθοριστική παράμετρος σε αυτή του την επένδυση έπαιξε η επιλογή της Innovo Constructions ως συνεργάτη για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Κατασκευή ενδοδοντολογικού ιατρείου Σπύρου Φλωράτου στο Χίλτον

Η ανακαίνιση, λοιπόν, που έπρεπε να παραδώσει η INNOVO CONSTRUCTIONS, σε μια τέτοια επιχείρηση, θα έπρεπε να είναι ανάλογη των απαιτήσεων της φύσης της.

Ανακαίνιση ιατρείου γενικής ιατρικής

Ένα σύγχρονο ιατρείο χαρακτηρίζεται για τις ιατρικές γνώσεις του ειδικού αλλά και την καλαισθησία και την λειτουργικότητά του. Ο άψογος συνδυασμός των παραπάνω όμως απαιτεί της εφαρμογή μιας λεπτομερής μελέτης ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη εκμετάλλευση και εκσυγχρόνιση του χώρου.

Κατασκευή διαγνωστικού κέντρου στην Καλλιθέα

Οι νέες υποδομές του διαγνωστικού κέντρου εξασφαλίζουν την υποστήριξη λειτουργίας νέων σύγχρονων μηχανημάτων για την εγκυρότερη διάγνωση των ασθενειών. Ο εκσυγχρονισμός και η ελκυστικότητα του χώρου δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ανακαίνιση Γυναικολογικού Ιατρείου στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας

Το νέο γυναικολογικό ιατρείο είναι πλήρως εκσυγχρονισμένο και εξατομικευμένο στις ανάγκες της γυναίκας. Η μελέτη και η εφαρμογή της από την Innovo Constructions οδήγησε στην κατασκευή ενός πρωτοποριακού ιατρείου αντάξιο των προσδοκιών.

Κατασκευή Πολυιατρείου Χαλανδρίου

Το πολυϊατρείο στο Χαλάνδρι είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο με ειδικότητες οφθαλμιάτρου, δερματολόγου και ωριλά. Οι ανάγκες κάθε ειδικότητας είναι διαφορετικές και ποικίλες. Ο δερματολόγος χρειάζεται ξεχωριστό χώρο αναμονής και ευρυχωρία του εξεταστηρίου για την τοποθέτηση ποικίλων ιατρικών μηχανημάτων.

Κατασκευή Οφθαλμιατρείου στη Βάρη

Η ιατρική ως επάγγελμα απαιτεί από τον γιατρό να διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποδοχή του κοινωνικού του ρόλου, ανιδιοτέλεια, δίκαιη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης, υπομονή και αποφασιστικότητα. H ποιότητα του χώρου του ιατρείου καθορίζει την ποιότητα ζωής.

Κατασκευή οφθαλμιατρείου στις Αχαρνές Κυρίου Σοφιανού

Αναλάβαμε την ανακαίνιση ιατρείου ενός οφθαλμιατρείου για τα μάτια σας μόνο. Έναν χώρο που δεν είναι μια απλή επιχείρηση, αλλά αποτελεί μια πανδαισία χρωμάτων και αντιθέσεων, οι οποίες πηγάζουν διακριτικά μέσα από τους απαλούς φωτισμούς και το παιχνίδισμα των αδιάκοπων πτυχών.

Κατασκευή Φυσικοθεραπευτηρίου στην Αγία Παρασκευή

Η ανακαίνιση του φυσικοθεραπευτηρίου στην Αγία Παρασκευή έγινε με σκοπό την δημιουργία νέων χώρων με ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και τη δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους.

Κατασκευή Οφθαλμιατρείου στην Λ.Κηφισιάς

Οι γιατροί συχνά επικεντρώνονται μόνο στις επιστημονικές τους γνώσεις, θεωρώντας ότι επαρκούν για να προσελκύσουν τους ασθενείς και να τους εμπιστευτούν. Όμως ο ασθενής κρίνει συνολικά την εμπειρία του εντός του ιατρείου, από την στιγμή που διαβαίνει την πόρτα της εισόδου μέχρι την έξοδό του από αυτήν.

Κατασκευή Φυσικοθεραπευτηρίου στα Ιλίσια

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η αύξηση του ανταγωνισμού καθιστά επιτακτική την κατασκευή των ιατρείων σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές. Η ανακαίνιση ιατρείου δίνει αξία στον άνθρωπο και δείχνει σεβασμό για τις ανάγκες του ασθενή.

Κατασκευή Οδοντιατρικής κλινικής στην Λ.Κηφισιάς

Η φύση της ιατρικής απαιτεί από τον επαγγελματία να διαθέτει υπομονή, αποφασιστικότητα, ψυχική αντοχή, υψηλό αίσθημα ευθύνης για το κοινωνικό του ρόλου, ανιδιοτέλεια, συναισθηματική ωριμότητα και σταθερότητα. 

Ανακαίνιση Οδοντιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Το οδοντιατρείο στο Παλαιό Φάληρο είναι πλέον εξοπλισμένο με καινοτόμο οδοντιατρικό εξοπλισμό, παρέχοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στον ασθενή την ευκαιρία για μια μοναδική εμπειρία που θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Κατασκευή Οφθαλμιατρείου στον Κορυδαλλό

Τα ιατρικά προβλήματα πολύ συχνά επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του ασθενούς. Επίσης αντίστροφα η συναισθηματική κατάσταση του ατόμου συμβάλει στην εκδήλωση διαφόρων ασθενειών.

Κατασκευή Γυναικολογικού Ιατρείου

Ένας όμορφος και καλαίσθητος χώρος, εξοπλισμένος με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καλλιεργεί την αισιοδοξία της γυναίκας και την αξιοπιστία για ποιότητα των υπηρεσιών του ιατρείου.

Κατασκευή Ουρολογικού ιατρείου στη Δροσιά

Ο γιατρός είναι ο επιστήμονας που ασχολείται με την έρευνα και την εφαρμογή μεθόδων και τεχνικών για την πρόληψη, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των ασθενειών του ανθρώπου. Σήμερα το ιατρικό επάγγελμα έχει υψηλό επιστημονικό και κοινωνικό γόητρο.

Μελέτη κατασκευής ιατρείου μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κηφισίας

Η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής του. Στην σύγχρονη εποχή, η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί ίσως την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση στον ανδρικό πληθυσμό.

Κατασκευή Ιατρείου Πλαστικού Χειρουργού στο Κολωνάκι

Tο χάρισμα της επικοινωνίας, η διάθεση και το αίσθημα ευθύνης για υπηρεσίες υγείας παραμένουν σημαντικές ιδιότητες του καλού ιατρού. Ένας σύγχρονος γιατρός είναι αυτός που δίνει την θεραπευτική κατεύθυνση, και αυτό προϋποθέτει εκτός από την επιστημονική γνώση μια γερή δόση αισιοδοξίας σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Ανακαίνιση Δερματολογικού Ιατρείου στη Μεταμόρφωση

Σε μια κοινωνία στην οποία ο δυτικός τρόπος σκέψης και ζωής αναζητά την “αιώνια” νεότητα και την εν γένει καλαισθησία, το δέρμα αποτελεί το καλειδοσκόπιο της ψυχής. Ο κλάδος της δερματολογίας, την σημερινή εποχή αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ειδικότητες της ιατρικής παγκοσμίως.

Κατασκευή και Διακόσμηση Πολυϊατρείου στο Χαλάνδρι

Η ανθρωποκεντρική αντίληψη του πολυϊατρείου δίνει αξία στον άνθρωπο – ασθενή και στις ανάγκες του. Οι χώροι των γραφείων και των εξεταστηρίων μετατράπηκαν μέσω έξυπνων σχεδιαστικών λύσεων σε ένα άνετο περιβάλλον που ενισχύει την επικοινωνία του γιατρού με τον ασθενή.

Μελέτη ορθοπεδικού ιατρείου στη Νέα Σμύρνη

Η ορθοπεδική είναι ένας τομέας ιδιαίτερος, ο οποίος χρειάζεται ένα χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει τους ασθενείς, αλλά και τους ανθρώπους που θα εργάζονται μέσα σε αυτόν. Πρέπει να τον οριοθετεί η άνεση και η ασφάλεια. Πρόκειται, εκεί μέσα, να αποκατασταθούν οι κινητικές τους δυνατότητες.

Μελέτη ανακαίνισης οδοντιατρείου στην Πανόρμου

Ένα οδοντιατρείο στην καρδιά της Αθήνας, στην πολυσύχναστη Πανόρμου, όλο χρώματα, αρώματα και γλυκές μυρωδιές. Το παιχνίδισμα με την εναλλαγή των χρωματισμών, μέσα σε αυτό το ιατρείο, είναι το πρώτο που κάναμε για να πετύχουμε έναν χώρο, που θα θες να πας και να ξαναπάς.

Μελέτη κατασκευής οφθαλμολογικής κλινικής στη Γλυφάδα

Κατευθείαν μόλις μπαίνει ο ασθενής, τον υποδέχεται ένα μεγάλο και ευρύχωρο σαλόνι, σε χρώματα παλ και ήπια, που προκαλούν ηρεμία και χαλάρωση. Ότι ακριβώς χρειάζονται οι άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σχεδιασμός ανακαίνισης γυναικολογικού ιατρείου στην Ηλιούπολη

Ένα γυναικολογικό ιατρείο στην Ηλιούπολη, αλλιώτικο από τα άλλα. Γεμάτο χρώμα και φαντασία, μοιάζει σα να ξεπήδησε από την νεραϊδοχώρα. Αυτή τη φορά, στην INNOVO CONSTRUCTIONS, ξεπεράσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Μελέτη ανακαίνισης οφθαλμιατρείου στην Αργυρούπολη

Από το χώρο αναμονής ακόμα, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως έχουν επιλεχθεί χρώματα που είναι πέρα για πέρα φωτεινά. Κυρίως το άσπρο που αντιπροσωπεύει τη χαρά, την καθαριότητα και το φως.

Κατασκευή ιατρείου ορθοπεδικού στη Νέα Σμύρνη

Η ορθοπεδική είναι μια πολύ σημαντική επιστήμη. Βοηθάει τους ανθρώπους, να ξεπερνούν τα προβλήματά, με την κίνηση τους σώματός τους. Οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη σημασία στην κίνηση του σώματος.

Μελέτη κατασκευής αγγειοχειρουργικού ιατρείου στην Αθήνα

Σε γενικές γραμμές, παραδόθηκε η μελέτη ιατρείου ενός χώρου, που να αποπνέει πρωτίστως ασφάλεια και σιγουριά. Βέβαια, αυτό έγινε χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην στιλιστική διαμόρφωση του χώρου και στην άρτια διακόσμηση ιατρείου.

Μελέτη κατασκευής Ενδοκρινολογικού ιατρείου στη Ναύπακτο

Ένας ενδοκρινολόγος, στην Ναύπακτο, επέλεξε το πεπειραμένο γραφείο μας για να δώσει μορφή στον επαγγελματικό του χώρο. Το ενδοκρινολογικό γραφείο στην Ναύπακτο, ήταν πρόκληση για εμάς, λόγω έλλειψης φυσικού φωτός, αλλά και των ασυμμετριών του χώρου.

Μελέτη ιατρείου γενικής χειρουργικής στη Βασ. Σοφίας

Οι βασταγερές κατασκευές και ακριβοθώρητες λεπτομέρειες, συνθέτουν έναν χώρο, που μπορεί να δώσει ασφάλεια και σιγουριά στους πελάτες που θα τον επισκεφθούν. Άλλωστε, αυτό είναι και το ζητούμενο για τους χώρους υγείας.

Μελέτη κατασκευής πολυϊατρείου στη Βασ. Σοφίας

“Ένα πολυμορφικό πολυιατρείο”, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του project. Η INNOVO CONSTRUCTIONS, ανέλαβε την μελέτη ενός πολυιατρείου, στην Βασιλίσσης Σοφίας. Ο

Μελέτη Διαγνωστικού Εργαστηρίου Παθήσεων Μαστού  στην Κηφισιά

Στο ακτινολογικό στην Κηφισιά, θα δημιουργηθεί ένας όμορφος και χαλαρός χώρος. Τα χτυπητά χρώματα, έχουν την τιμητική τους, όπως και τα άνθη της φύσης.

Κατασκευή αγγειοχειρουργικού ιατρείου στη Κηφισιά

Η Innovo Constructions, ανέλαβε τη μελέτη ιατρείου, για λογαριασμό ενός αγγειοχειρουργικού ιατρείου στην Κηφισιά. Ο αγγειοχειρούργος, εμπιστεύτηκε την Innovo Constructions, έτσι ώστε, μετά η κατασκευή ιατρείου, να είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία με σωστά και άρτια αποτελέσματα.

Ανακαίνιση παθολογικού ιατρείου στο Πόρτο Ράφτη

Η επιστήμη της παθολογίας, είναι η πρώτη που σκεφτόμαστε όταν έχουμε κάτι. Οπότε οι χώροι της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι.

Μελέτη οδοντιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Η οδοντίατρος κυρία Παπαγεωργίου επιλέγοντας την Innovo Constructions ως συνεργάτη για την πραγματοποίηση του οράματός της, θέλησε να δώσει αξία στην επένδυσή της αποσκοπώντας σε ένα άριστο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών.

Κατασκευή ιατρείου γενικής χειρουργικής στον Άλιμο

Η ανακαίνιση του ακινήτου ξεκινάει από τον χώρο αναμονής καθώς είναι ο πρώτος σταθμός του κάθε ασθενή. Κατά τον σχεδιασμό του χώρου υποδοχής – αναμονής ειδική έμφαση δόθηκε στην οροφή του χώρου.

Μελέτη & κατασκευή οφθαλμιατρείου στις Αχαρνές

Μένοντας πιστοί στην επιστημονική ταυτότητα του ιατρείου, χρησιμοποιήσαμε υλικά που να θυμίζουν καθαρότητα και διαύγεια. Οι άνθρωποι που πάνε σε ένα ιατρείο, είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν πως είναι καθαρό και, φυσικά, πώς ο γιατρός και το προσωπικό δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

Μελέτη κατασκευή οφθαλμιατρείου στη Δάφνη

Η μελέτη και κατασκευή του οφθαλμιατρείου στη Δάφνη ολοκληρώθηκε από την Innovo Constructions έχοντας ως βασικό της γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των ασθενών τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Η φιλική ατμόσφαιρα γαληνεύει τις αισθήσεις κερδίζοντας την εμπιστοσύνη.

Μελέτη κατασκευής φυσικοθεραπευτηρίου στο Πικέρμι

Φροντίσαμε να κάνουμε όλους τους χώρους, πιο φωτεινούς, πιο ευχάριστους και κατ’ επέκταση πιο φιλόξενους. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται ένα φυσικοθεραπευτήριο, έχουνε πρόβλημα με την υγεία τους και κυρίως με τις κινητικές τους ικανότητες.

Μελέτη ανακαίνισης παιδιατρείου στη Νέα Σμύρνη

Ένας από τους αμέτρητους τομείς, με τους οποίους ασχολείται η INNOVO CONSTRUCTIONS, είναι ο χώρος της υγείας. Η μελέτη και ανακαίνιση ιατρείου, βρίσκεται κατά κόρον στις δραστηριότητές μας. Ένας συγκεκριμένος υποτομέας, κατ’ επέκταση είναι και τα παιδιατρεία.

Μελέτη οφθαλμιατρείου στο Παλαιό Φάληρο

Ένας οφθαλμίατρος στο Παλαιό Φάληρο, θέλησε να κάνει ανακαίνιση ιατρείου, για να υποδεχτεί τους ασθενείς του. Ο τομέας της οφθαλμιατρικής είναι πολύ σημαντικός και οι άνθρωποι που τον υπηρετούν επίσης.

Μελέτη δερματολογικού ιατρείου στο Κολωνάκι

Η κατάλληλη διαρρύθμιση και διάταξη των χώρων επιτρέπει την άμεση πρόσβαση του γιατρού σε όλων τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια ολοκληρωμένη διάγνωση, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα του ασθενή.

Σχεδιασμός οδοντιατρείου Ζωγράφου

Για την μελέτη του χώρου υποδοχής διαλέξαμε τα γήινα χρώματα, όπως το χρώμα της άμμου και το καφέ. Το ξύλινο στοιχείο κάνει δυναμική εμφάνιση και ντύνει τον ένα τοίχο απο άκρη σε άκρη, σπάζοντας το μονότονο άσπρο του δωματίου. Η ανακαίνιση θα είναι κάτι το φαντασμαγορικό.

Σχεδιασμός οδοντιατρείου στην Σαντορίνη

Στις πανέμορφες Κυκλάδες, ο οδοντίατρος Κος Παπαβασιλόπουλος, επέλεξε να ξεκινήσει την επιχείρησή του, προκειμένου να ασκήσει την επιστήμη του. Η INNOVO CONSTRUCTIONS, φρόντισε να του παρέχει ένα χώρο, που να μπορεί να δουλέψει ευχάριστα και με όρεξη.

Μελέτη κατασκευής γυναικολογικού ιατρείου στις Αχαρνές

Το γυναικολογικό ιατρείο, είναι ένας χώρος που επισκέπτονται οι γυναίκες, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα. Λόγω του ότι πρόκειται για το πιο ευαίσθητο κομμάτι του σώματος τους, τις κάνει ευάλωτες και ευαίσθητες.

Μελέτη reception διαγνωστικού κέντρου στην Καλλιθέα

Στο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο στην Συγγρού, δώσαμε χαρακτήρα επαγγελματισμού. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε, να κάνουμε αλλιώς, αφού μόνο επαγγελματισμός ταιριάζει σε αυτού τους είδους την επιχείρηση.

Διακόσμηση και Κατασκευή Πολυϊατρείου Χαλανδρίου

Οι γιατροί του πολυϊατρείου στο Χαλάνδρι εστιάζοντας στην ισορροπία των σχέσεων με τους ασθενείς, αποφάσισαν να κατασκευάσουν τον χώρο τους εμπιστευόμενοι την Innovo Constructions για την πρωτοτυπία και την λειτουργικότητα της νέας πρότασης.

Σχεδιασμος γυναικολογικού ιατρείου στη Λεωφ. Αλεξάνδρας

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο project, το οποίο για να υλοποιηθεί χρειάζεται σωστή εργονομική διάταξη και προσεκτική κατανομή, προκειμένου να μπορούν τόσο να εργασθούν άνετα οι άνθρωποι που θα είναι μέσα, όσο και να ικανοποιούνται οι ασθενείς που θα τον επισκέπτονται.

Σχεδιασμός φυσικοθεραπευτηρίου στο Κερατσίνι

Η αποκατάσταση των ασθενών γίνεται πιο αποτελεσματική και άμεση μέσα στις θεραπευτικές πισίνες, όπου τα άτομα κινούνται χωρίς την επίδραση της βαρύτητας και η αντίσταση του νερού κατά την άσκηση εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλες τις μυϊκές ομάδες.

Μελέτη κατασκευής γυναικολογικού ιατρείου στη Γλυφάδα

Η INNOVO CONSTRUCTIONS, έφτιαξε ένα ιατρείο, ικανό να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει με αξιοπρέπεια, την κάθε κλινική περίπτωση ξεχωριστά.

Μελέτη ιατρείου ορθοπεδικού χειρουργού παίδων στο Μαρούσι

Η φιλοξενία νέων ατόμων στον χώρο αναμονής και στο γραφείο του ιατρού είναι αρκετά απαιτητική. Πολλές φορές οι ανήλικοι φορτίζονται συναισθηματικά, αγχώνονται σε υπερβολικό βαθμό, φοβούνται.

Μελέτη κατασκευής φυσικοθεραπευτηρίου στο Περιστέρι

Δημιουργήσαμε δωμάτια στο χρώμα του άσπρου, που αντιπροσωπεύει αυτομάτως την υγεία, καθώς παραπέμπει στις άσπρες φόρμες των γιατρών. Επίσης είναι το χρώμα της καθαριότητας και της αποστείρωσης.

Κατασκευή πολυιατρείου στον Πειραιά

Ένα πολυιατρείο φέρει την ευθύνη για την επίλυση ποικίλων ιατρικών θεμάτων. Οι τάσεις της αγοράς απαιτούν την μετατροπή των ιατρείων από έναν ψυχρό χώρο υγείας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Μελέτη δερματολογικού ιατρείου στο Παγκράτι

Το πρώτο πράγμα που θα αντικρίζουν οι άνθρωποι που θα εισέρχονται στο ιατρείο, θα είναι μια επιδαπέδια φωτεινή επιγραφή, η οποία θα φέρει την επωνυμία του γραφείου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ιατρείων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Η εργονομία των χώρων και η δημιουργία πολυμορφικών επίπλων παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έχουμε την ικανότητα να μεταμορφώσουμε ένα διαμέρισμα από κατοικία σε ιατρείο.Το εξειδικευμένο επιτελείο μας, δίνει έμφαση στην αίσθηση καθαριότητας και ηρεμίας που πρέπει να αποπνέει ένας τέτοιος χώρος.

Όλοι οι χώροι ενός ιατρείου μελετούνται ξεχωριστά και ο σχεδιασμός τους προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες. Στο video που ακολουθεί θα δείτε ενδεικτικά δείγματα της δουλειά μας.

Η διαδικασία κατασκευής περνάει από 3 στάδια που μπορείτε να τα δείτε εδώ: Στάδια κατασκευής

Ένα σημαντικό κομμάτι τηv ανακαίνιση  ιατρείου η την κατασκευη ιατρειου είναι η διακόσμηση και τα έπιπλα που ντύνουν τον χώρο. Στην INNOVO διακοσμούμε τους χώρους με πρωτότυπες δημιουργίες, που κατασκευάζουμε αποκλειστικά για σας και το ιατρείο σας. Με το δικό σας στυλ και για τις δικές σας ανάγκες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες