Φαρμακεία

Κατασκευή / Ανακαίνιση Φαρμακείου

  • Home
  • /
  • Φαρμακεία

Φαρμακεία

Κατασκευή / Ανακαίνιση Φαρμακείου

Όταν ο σωστός σχεδιασμός φέρνει κοντά τον πελάτη με τα προϊόντα σας. Πρωτοποριακός σχεδιασμός, άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φαρμακεία

Συμμετοχή στην Expopham Dusseldorf Γερμανία

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Innovo Constructions στην έκθεση φαρμακείου που διοργανώθηκε 13 – 16 Σεπτεμβρίου στο Dusseldorf της Γερμανίας. Το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της ήταν παρόν και διαθέσιμο για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου στην Ηλιούπολη

Η Innovo Constructions, ανέλαβε για ακόμη μια φορά την ανακαίνιση φαρμακείου της Κυρίας Μπαγιώργου. Ακόμη ένας πελάτης, μας εμπιστεύτηκε τη μελέτη φαρμακείου που ήθελε να κάνει, καθώς η φήμη μας προηγείται. Η κατασκευή φαρμακείου, δεν μπορεί να διετελεστεί, αν πρώτα δεν γίνει η κατάλληλη μελέτη.

Κατασκευή Φαρμακείου στο Κιάτο

Το φαρμακείου στο Κιάτο αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τοπικό πληθυσμό. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου συνδυάζεται άψογα με τον εξοπλισμό του φαρμακείου οδηγώντας σε ένα αρμονικό αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η μοναδική ταυτότητα του φαρμακείου υιοθετεί όλες τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στις Αχαρνές

Καλαισθησία, λειτουργικότητα, εργονομία, οργάνωση, τάξη, εμπορικότητα είναι μερικές από τις έννοιες που αντιπροσωπεύουν το φαρμακείο στις Αχαρνές. Η φιλική ατμόσφαιρα και η μέριμνα για τον πελάτη γίνονται αντιληπτά από την πρώτη στιγμή με την είσοδο του κοινού στον χώρο.

Κατασκευή Φαρμακείου στα Μέγαρα

Η ανακαίνιση του φαρμακείου στα Μέγαρα αποτέλεσε το επίσημο ένδυμά του ώστε να κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον απαιτητικό χώρο του κλάδο του με τον αυξημένο ανταγωνισμό και τον εκσυγχρονισμένο ρόλο. Ο νέος του χαρακτήρας παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υγείας.

Κατασκευή Φαρμακείου στην Πετρούπολη

Όταν μιλάμε για ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο φαρμακείο αναφερόμαστε στο φαρμακείο της Πετρούπολης. Οι αυτοματισμοί, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι πρωτότυπες κατασκευές, η χρήση καινοτόμων υλικών το καθιστούν ως το φαρμακείο του μέλλοντος στην σύγχρονη εποχή.

Κατασκευή Φαρμακείου στην Αργυρούπολη

Ο επικοινωνιακός χαρακτήρας του φαρμακείου στην Αργυρούπολη φαίνεται με την πρώτη ματιά στις εξωτερικές του όψεις. Η πρωτότυπη επιγραφή με τα πράσινα φωτεινά κλαδιά αποτελούν τα κατάλληλα οπτικά ερεθίσματα για τους περαστικούς.

Κατασκευή Φαρμακείου στη Νέα Ερυθραία

Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του φαρμακείου στην Νέα Ερυθραία με τις καμπυλότητες και τα πρωτότυπα στοιχεία διακόσμησης γίνεται αντιληπτός με την πρώτη ματιά του περαστικού. Το οβάλ σχήμα αποτελεί το ιδιαίτερο μοτίβο που χαρακτηρίζει τον χώρο.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο

Ο λεπτομερής σχεδιασμός για την κατασκευή του φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο με τα πρωτότυπα στοιχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής παραπέμπουν σε ένα εκσυγχρονισμένο κατάστημα ενώ παράλληλα προβάλουν την μέριμνα του φαρμακοποιού για τον χώρο του.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Γέρακα

Η μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου στον Γέρακα πέρασε από πολλά στάδια και πολλές προτάσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί η βέλτιστη λύση που εκφράζει την φαρμακοποιό και ταιριάζει στον χώρο.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στη Βάρη

Αναρωτιέστε λοιπόν πώς μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας να ξεχωρίσει; Πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες και να τους δελεάσετε στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων σας; Η λύση βρίσκεται στη αλλαγή της εικόνας που έχει το αγοραστικό κοινό για το φαρμακείο σας.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στη Βούλα

Στην σύγχρονη εποχή η υψηλή ανταγωνιστικότητα και οι αυξημένες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού προκαλούν τους φαρμακοποιούς να δημιουργήσουν μοναδικούς χώρους, φιλόξενους, οικείους, ελκυστικούς, λειτουργικούς.

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στην Αθήνα

Σε αυτή τη σχεδιαστική πρόταση κάναμε τα αδύνατα δυνατά, για να προτείνουμε έναν χώρο χαρούμενο, πρακτικό και λειτουργικό. Μετά από αυτή τη μελέτη, μπορεί να γίνει άνετα η ανακαίνιση ή η κατασκευή ενός υπάρχοντος φαρμακείου, εύκολα, γρήγορα και με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Μελέτη – Κατασκευή φαρμακείου στον Πειραιά

Εκσυγχρονισμός και παράδοση «παντρεύονται» στο νέο φαρμακείο στον Πειραιά. Η διακόσμησή του ξυπνάει μνήμες στους ηλικιωμένους και διδάσκει στους νεότερους. Η αρμονική συνύπαρξη «του νέου και του παλιού» δίνει τον μοναδικό χαρακτήρα στην επιχείρηση, ξεχωρίζοντάς την από την μεγάλη μάζα και τον αυξημένο ανταγωνισμό.

Κατασκευή φαρμακείου στην Καλλιθέα

Ένα νέο, πρωτοποριακό και πλήρως εκσυγχρονισμένο φαρμακείο άνοιξε τις πύλες του πρόσφατα επί της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα. Οι μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων, τα εργονομικά σχεδιασμένα έπιπλα δημιουργούν συνθήκες άνεσης και θετικότητας.

Κατασκευή Φαρμακείου στο Γέρακα

Η κατασκευή του φαρμακείου στον Γέρακα εγγυάται την υψηλή ποιότητα, την καλαισθησία, την λειτουργικότητα επανακαθορίζοντας την θέση στον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Κατασκευή Φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο (Athens Metro Mall)

Η προσαρμογή της κατασκευής του νέου φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο στις τρέχουσες ανάγκες έγινε από την Innovo Constructions, σε συνεργασία πάντα με τον φαρμακοποιό.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Ίλιον

Ο φαρμακοποιός στο Ίλιον επιλέγοντας την Innovo Constructions ως συνεργάτη για την πραγματοποίηση του οράματός του θέλησε να δώσει αξία στην επένδυσή του αποσκοπώντας σε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στη Γλυφάδα

Η πρωτότυπη κατασκευή του φαρμακείου στη Γλυφάδα υιοθετεί νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις για ένα μοναδικό αποτέλεσμα με θέμα την μέλισσα. Η φύση αλλά και πιο συγκεκριμένα η μέλισσα και τα προϊόντα της έχουν πολλές θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην διατήρηση της υγείας και της ευεξίας του οργανισμού.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Κολωνάκι

Η σύγχρονη εποχή επιβάλει τολμηρές αλλαγές στον τρόπο προσέλκυσης του αγοραστικού κοινού. Ο φαρμακοποιός στο Κολωνάκι προσαρμοζόμενος στις τάσεις της αγοράς αναζήτησε τον κατάλληλο συνεργάτη για την αναβάθμιση του χώρου του και την πραγματοποίηση του οράματός του.

Κατασκευή Φαρμακείου στο Κορωπί

Η φαρμακοποιός στο Κορωπί απευθύνθηκε στην Innovo Constructions για την μελέτη του χώρου της, ώστε εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα να επιτύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Οι κατάλληλες αισθητικές και λειτουργικές επεμβάσεις στο φαρμακείο δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον, οικείο και φιλόξενο.

Κατασκευή Φαρμακείου στο Πέραμα

Η κατασκευή του φαρμακείου στο Πέραμα αποτελεί μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για την φαρμακοποιό προκειμένου να ενταχθεί δυναμικά στην αγορά και να προσελκύσει το τοπικό αγοραστικό κοινό. Η προσωπικότητα της φαρμακοποιού αντανακλάται στο σύγχρονο ανάλαφρο ύφος του χώρου.

Κατασκευή Φαρμακείου στην Πλατεία Μαβίλης

Η κατασκευή του φαρμακείου από εξειδικευμένους συνεργάτες αποτελεί μια στρατηγική επένδυση καθώς προσδιορίζει την προσωπικότητα του φαρμακοποιού, την ποιότητα εξυπηρέτησης και την ταυτότητα του χώρου. Βρίσκεται στη πλατεία Μαβίλης.

Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Ρέντη

Η ενιαία εικόνα που διατηρούσαν για το φαρμακείο τόσο οι φαρμακοποιοί όσο και το κοινό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Λόγω της αυξημένης ανταγωνιστικότητας, το κάθε φαρμακείο αναζητάει το δικό του μοναδικό ύφος για να ξεχωρίσει και να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό.  

Κατασκευή Φαρμακείου στην Καλλιθέα – Δημοσθένους

Η Innovo Constructions εμπνέεται και δημιουργεί μοναδικούς χώρους προσαρμοσμένους στις ανάγκες του φαρμακοποιού αλλά και στις δυνατότητες του ακινήτου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο επίμηκες σχήμα της κάτοψης του χώρου.

Ανακαίνιση φαρμακείου στη Γκάνα Αφρικής

Στα πλαίσια της φαντασίας τους πελάτη, δημιουργήσαμε για εκείνον ένα καταπληκτικό και ονειρικό φαρμακείο, για να στεγάσει μέσα την επιστήμη του. Το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία δική μας και άφησε ακόμα έναν πελάτη ευχαριστημένο και μαγεμένο.

Μελέτη κατασκευής φαρμακείου στο Άμστερνταμ

Πελάτες από το εξωτερικό και δη από την Ευρώπη, εμπιστεύονται την Innovo Constructions, για τη μελέτη φαρμακείου. Η κατασκευή φαρμακείου, δεν μπορεί να διατελεστεί, αν πρώτα δεν γίνει η κατάλληλη μελέτη.

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στο Κατάρ

Η πρόσοψη του καταστήματος, είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη λόγω της μεγάλης αφηρημένης βιτρίνας. Δεν ακολουθήσαμε την πεπατημένη και σχεδιάσαμε βιτρίνα που θυμίζει κύματα. Η χώρα καλύπτεται επί το πλείστον από άμμο και έπρεπε να δείξουμε κάτι που να θυμίζει νερό ή θάλασσα.

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στη Γερμανία

Στην βιομηχανική Γερμανία, ένας φαρμακοποιός μας ανέθεσε, την κατασκευή του φαρμακείου του κι εμείς την φέραμε εις πέρας, ως συνήθως. Μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου στη Γερμανία από την INNOVO Construction.

Μελέτη / Διακόσμηση για Ανακαίνιση Φαρμακείου στο Πεδίον Άρεως

Ο σχεδιασμός των επίπλων, η λειτουργία του χώρου, η εμπορική αρχιτεκτονική και το merchandising είναι σε πλήρη αρμονία με τον χαρακτήρα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Σχεδιασμός φαρμακείου στην Ελευσίνα

Η μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου στην Ελευσίνα είναι μοναδική, πρωτοποριακή, εμπνευσμένη από το μέλλον. Ένα φαρμακείο ελκυστικό και φουτουριστικό που υπόσχεται στον πελάτη πλήρη ικανοποίηση τόσο σωματική με τις άριστες συνθήκες άνεσης που επικρατούν, όσο και πνευματική με την ατμοσφαιρική ηρεμία που διαθέτει.

Μελέτη και κατασκευή φαρμακείου στο Περιστέρι

Η κατασκευή του φαρμακείου στο Περιστέρι από την Innovo Constructions αποτελεί μια στρατηγική επένδυση που προσδιορίζει την προσωπικότητα του φαρμακοποιού, την ποιότητα της εξυπηρέτησης και τον χαρακτήρα του χώρου. Μελέτη και κατασκευή φαρμακείου στο Περιστέρι από την INNOVO Construction.

Σχεδιασμός φαρμακείου στο Αιγάλεω

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός συμβάλει στην μελλοντική του εξέλιξη του φαρμακείου και την ανάδειξή του σε επιστημονική αλλά και επιχειρηματική μονάδα. Ο καθαρός, φωτεινός, ζωντανός χώρος με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του προσελκύει το αγοραστικό κοινό και το προτρέπει σε αυξημένες αγορές.

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στην Αθήνα

Ο χώρος του φαρμακείου γίνεται «σημείο αναφοράς» για την ομορφιά της γυναίκας και την περιποίησή της. Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες του φαρμακείου στη Νίκαια υποστηρίζονται λειτουργικά και προβάλλονται με την δημιουργία μιας ειδικής περιοχής μέσα στο χώρο πώλησης.

Μελέτη – Διακόσμηση Φαρμακείου στη Δροσιά

Η λιτότητα των συνθέσεων επιτρέπουν την προβολή των προϊόντων σε πρώτο πλάνο. Ο χώρος γίνεται πιο εμπορικός, ενώ οι γήινες αποχρώσεις προσδίδουν ένα κλίμα ζεστασιάς και φιλικότητας.

Μελέτη / Διακόσμηση Φαρμακείου στο Παλαιό Φάληρο

Υψηλή αισθητική, λειτουργική εργονομία και εμπορικότητα είναι τρεις έννοιες αλληλένδετες που συνθέτουν την νέα ταυτότητα του χώρου.

Μελέτη Κατασκευή Φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο

Κατά την διαρρύθμιση του χώρου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον άμεσο προσανατολισμό του εισερχομένου στο φαρμακείο. Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων, οι ειδικές σημάνσεις, η κατασκευή βιτρινών που προάγουν τις αυθόρμητες αγορές, αποτελούν μερικές από τεχνικές του merchandising.

Κατασκευή φαρμακείου στην Καλλιθέα 

Ένα φαρμακείο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ενηλίκων αλλά και των παιδιών. Ένας επαγγελματικός χώρος φιλόξενος και άνετος που ενισχύει τις εμπορικές συνδιαλλαγές και ανυψώνει την ψυχική διάθεση.

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στη Χαλκίδα

Το φαρμακείο στην Χαλκίδα θα δημιουργηθεί με βάση τα γήινα χρώματα. Προσπαθήσαμε να αντικατοπτρίσουμε τις αποχρώσεις της φύσης. Ο Πάολο Κοέλιο είπε, ότι ο Θεός έκρυψε το φαρμακείο του στη φύση και αυτό ακριβώς θελήσαμε να εκπέμπει ο χώρος, στο σύνολό του.

Μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου στα Τρίκαλα

Η INNOVO CONSTRUCTIONS, ανέλαβε την μελέτη ενός φαρμακείου στα μεσοελλαδίτικα Τρίκαλα, για να διεκπεραιωθεί μετέπειτα ανακαίνιση και κατασκευή.

Ανακαίνιση φαρμακείου στον Πειραιά

Η πλειοψηφία των φαρμακείων σήμερα δίνει έμφαση στη διάθεση και προώθηση παραφαρμάκων και καλλυντικών και λιγότερο στην πώληση φαρμάκων. Έτσι οι λειτουργικές ανάγκες ενός φαρμακείου αλλάζουν αναζητώντας την κατάλληλη οργάνωση, ταξινόμηση και προβολή προϊόντων.

Μελέτη Φαρμακείου στον Άγιο Στέφανο

Η νέα ταυτότητα του χώρου γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά. Η πρόσοψη αποπνέει έναν αέρα φρεσκάδας και αισιοδοξίας. Φωτεινά χρώματα ντύνουν τις σύγχρονες κατασκευές, μοντέρνα έπιπλα κομψά σχεδιασμένα τραβούν το μάτι του περαστικού.

Κατασκευή Φαρμακείου στις Αφίδνες

Η διακόσμηση του φαρμακείου γίνεται με ουδέτερα χρώματα αποσκοπώντας στην καλύτερη προβολή των πολύχρωμων συσκευασιών των προϊόντων πώλησης.

Μελέτη ανακαίνισης φαρμακείου στην Αθήνα

Σχεδιάσαμε ένα φαρμακείο, διάχυτης καλαισθησίας και ομορφιάς στην πόλη των Αθηνών. Σε αυτή την ανακαίνιση φαρμακείου, φροντίσαμε η υπόνοια των υλικών της μητέρας φύσης, να κινείται νωχελικά, αλλά και με σιγουριά παντού μέσα σε αυτό το μαγαζί.

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Χαλάνδρι

Το φαρμακείο του μέλλοντος δεν περιορίζεται στα πλαίσια εκτέλεσης μιας συνταγής. Δίνει έκδηλα την εικόνα του ευ ζην και της ομορφιάς σε όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου. Ο πάγκος – ταμείο πολλές φορές δεν εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα που απαιτείται ανά περίσταση.

Μελέτη φαρμακείου στο Περιστέρι 

Οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς καθιστούν το χώρο του φαρμακείου ως το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επιστήμονα, πέρα από την γνωστική του κατάρτιση, για την παροχή ολοκληρωμένης συμβουλής και προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας.

Μελέτη / Διακόσμηση Φαρμακείου στην Σταυρούπολη

Οι εντυπωσιακές κατασκευές επίπλων «δένουν» την οροφή με το δάπεδο προβάλλοντας τα επιθυμητά προϊόντα. Η πρόβλεψη επιφάνειας για την ανάρτηση της οθόνης των εφημεριών και την προβολής αφισών δείχνει τον σύνθετο ρόλο που παίζουν τα έπιπλα της τζαμαρίας.

Μελέτη φαρμακείου στην Καλλιθέα

Στην σύγχρονη εποχή ο ρόλος του φαρμακείου διευρύνεται ξεφεύγοντας από το περιορισμένο πλαίσιο δραστηριότητας της διανομής φαρμάκων. Ένας καθαρά επιστημονικός χώρος αποκτάει πολλά εμπορικά στοιχεία αυξάνοντας έτσι το ανταγωνιστικό του προφίλ.

Ανακαίνιση φαρμακείου στον Νέο Κόσμο

Η εξειδίκευση της Innovo Constructions στην διακόσμηση, ανακαίνιση και κατασκευή φαρμακείου δίνει στον χώρο μια διαφορετική εικόνα από τη συνηθισμένη ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, λειτουργικά και αισθητικά.

Κατασκευή φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο, Καλαμάκι

Το φαρμακείο είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που χρήζει εξέχουσας προσοχής. Πάνε εκεί οι άνθρωποι όταν πονούν, αλλά πρέπει να δίνει την εντύπωση της ανθρώπινης προσέγγισης στο πρόβλημα τους. Γι αυτό, η INNOVO CONSTRUCTIONS, φρόντισε, με την αρχιτεκτονική της μελέτη, να τους κάνει να αισθάνονται όσο καλύτερα μπορούν.

Ανακαίνιση φαρμακείου στους Αμπελόκηπους

Η συνεργασία του φαρμακοποιού στους Αμπελόκηπους με την Innovo Constructions έθεσε τα θεμέλια και το σωστό υπόβαθρο μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η νέα ταυτότητα του φαρμακείου αντανακλάται εσωτερικά και εξωτερικά του ακινήτου, ενώ γίνεται αντιληπτή από το κοινό ακόμα και από μεγάλη απόσταση.

Ανακαίνιση φαρμακείου στην Αριστείδου

Η μελέτη του φαρμακείου στην Αριστείδου ξεκίνησε καθορίζοντας την εταιρική του ταυτότητα η οποία πρέπει να εκφράζει τον φαρμακοποιό ώστε στο μέλλον να μπορεί να την υποστηρίξει λειτουργικά και αισθητικά.

Σχεδιαστική πρόταση και κατασκευή εξοπλισμού φαρμακείου στην Πετρούπολη

Ένας φαρμακοποιός από την Πετρούπολη Αττικής, ο Κος Σεφέρης, μας εμπιστεύτηκε τη μελέτη φαρμακείου που ήθελε να κάνει για την επιχείρησή του. Εμείς, εκτός από την εμπεριστατωμένη μελέτη φαρμακείου, μεριμνήσαμε και για τη μετέπειτα άρτια και καθοδηγημένη κατασκευή φαρμακείου.

Σχεδιασμός φαρμακείου στα Άνω Πατήσια

Η μεθοδικότητα της Innovo Constructions στη μελέτη για την κατασκευή του φαρμακείου στα Άνω Πατήσια οδήγησε στην δημιουργία ενός εκσυγχρονισμένου επιστημονικού χώρου με επιχειρηματικό χαρακτήρα, που παρέχει αδιάλειπτα τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τα προϊόντα του στους υποψήφιους πελάτες.

Μελέτη και κατασκευή φαρμακείου στη Χαλκιδα

Ένα νέο φαρμακείο άνοιξε τις πύλες του πριν λίγο καιρό, φιλικό στον πελάτη, επικοινωνιακό με τον περαστικό, εργονομικό για την φαρμακοποιό. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες και η κοινωνική του υπόσταση αναβαθμισμένα πλέον παίρνουν αξία μέσα από την μελέτη της Innovo Constructions.

Ανακαίνιση και εξοπλισμός φαρμακείου στον Υμηττό

Εργονομία και αισθητική συνδυάζονται για την πετυχημένη ανακαίνιση του φαρμακείου στον Υμηττό. Ο σχεδιασμός της μοναδικής του ταυτότητας ξεκινάει από την κεντρική ιδέα ώστε να μένει ανεξίτηλος στην μνήμη των νεοεισερχόμενων ενώ παράλληλα εξυπηρετεί το επάγγελμα και τις ανάγκες των πελατών.

Σχεδιασμός φαρμακείου στην Αθήνα

Η αυξημένη ανταγωνιστικότητα της σημερινής εποχής θέτει τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του φαρμακείου. Η κατάρτιση και ο επαγγελματισμός του φαρμακοποιού σε συνδυασμό με το φιλόξενο περιβάλλον επηρεάζουν άμεσα την επιτυχία της επιχείρησης.

Μελέτη και Διακόσμηση Φαρμακείου στο Αιγάλεω

Το φαρμακείο και ο χώρος του, εξωτερικός και εσωτερικός, αποτελεί το πιο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του φαρμακοποιού για την προώθηση της επιχείρησής του.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διακόσμηση, κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου, καθώς ο σωστός σχεδιασμός του φέρνει κοντά τον πελάτη με τα προϊόντα. Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον προσιτό στους περαστικούς. Οι απαιτήσεις του πελάτη μας συνδυάζονται με το προσωπικό του στυλ και την εργονομία του χώρου ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πρωτότυπων ιδεών και πρωτοποριακών υλικών από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Στη κατασκευή φαρμακείου ιδιαίτερη βάση δίνουμε στην ευρυχωρία της ρεσεψιόν, ώστε να επιτυγχάνεται η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Λειτουργικές βιτρίνες, χώροι ανάπαυσης και μοναδικά έπιπλα προσαρμόζονται, έτσι ώστε να εκφράζουν τον φαρμακοποιό και τους πελάτες.

Σε μια ανακαίνιση φαρμακείου λαμβάνονται υπόψη οι χώροι προπαρασκευής φαρμάκων, τα κινητά μέρη του φαρμακείου και ο όγκος της εργασίας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποδοτικότητα του προσωπικού και η βέλτιστη διαρρύθμιση του χώρου.

Η μελέτη και οργάνωση των επίπλων γίνεται μεθοδικά με σκοπό την μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και την σωστή κατανομή των προϊόντων μέσα σε αυτόν. Πέρα από την γκάμα έτοιμων επίπλων που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε την κατασκευή πρωτότυπων επίπλων αποκλειστικά για τον χώρο σας. Δημιουργίες μοναδικές που θα αντιπροσωπεύουν εσάς και το κατάστημα σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να υπολογίζουμε τις επισκέψεις και τις πηγές επισκεψιμότητας, ώστε να μπορούμε να μετρήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοση του ιστότοπού μας.

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες