συμβουλες ανακαινισης ξενοδοχειου
06
Δεκ

6 συμβουλές για μια επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου

Τα έργα ανακαίνισης δεν είναι απλή υπόθεση. Ας μείνουμε μόνο για ανακαίνιση ξενοδοχείου. Υπάρχουν όμως τρόποι για να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή. Συνεχίστε να διαβάζετε τον εύχρηστο οδηγό μας για τις κορυφαίες συμβουλές ανακαίνισης ξενοδοχείου.

συμβουλες ανακαινισης ξενοδοχειου

Προγραμματίστε το σχέδιο

Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση όταν πρόκειται για ανακαίνιση ξενοδοχείου. Σκεφτείτε την εποχή του χρόνου που θα ξεκινήσετε να εργάζεστε, ή την πιο πολυσύχναστη εποχή σας, καθώς δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε να μεταφέρετε έπιπλα στους χώρους ή να βάφετε τους διαδρόμους. Οι τάσεις πληρότητας μπορούν εύκολα να ελεγχθούν για να σας δώσουν μια σταθερή ιδέα στις πιο ήσυχες στιγμές του έτους του ξενοδοχείου σας. Όσον αφορά την προθεσμία του έργου σας, είναι καλύτερο να ενημερώσετε όλους τους εμπλεκόμενους από την αρχή. Λάβετε υπόψη ότι τα εμπόδια είναι σχεδόν δεδομένα σε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης, οπότε στοχεύοντας στην ολοκλήρωση την επόμενη μέρα πριν το μεγάλο άνοιγμα θα μπορούσε να είναι προβληματικό!

Καθορίστε τους στόχους και τον προϋπολογισμό σας

Έχοντας έναν σαφή ορισμό του τι θέλετε από την αρχή θα είναι το κλειδί για την αποφυγή τυχόν χρονοβόρων εκτροπών. Φροντίστε να γράψετε τις λεπτομέρειες, ώστε τυχόν διαχειριστές έργων, σχεδιαστές, κατασκευαστές κ.λπ. να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Ο καθορισμός του προϋπολογισμού σας είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικός. Έχοντας μια κορυφαία φιγούρα μπορείτε να αναγνωρίσετε τι μπορεί να επιτευχθεί στην ανακαίνισή σας και τι πρέπει να περιμένετε μέχρι το μέλλον.

Ορίστε το εύρος του έργου σας

Πώς μπορείτε να ορίσετε τι είναι απαραίτητο και τι θα ήταν απλώς ωραίο να έχετε; Πραγματοποιήστε μια πλήρη έρευνα για την ιδιοκτησία σας! Μια εμπεριστατωμένη επιθεώρηση γύρω από το ξενοδοχείο σας επιτρέπει να εντοπίσετε οτιδήποτε χρειάζεται ενημέρωση ή επιδιόρθωση, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα καταλάβουν ποιες εργασίες πρέπει να καλυφθούν στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό σας.

Επιλέξτε ανθεκτικά στυλ

Η επιλογή κλασικών στυλ που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου είναι συχνά καλύτερη επιλογή από ό, τι ακολουθώντας τις τρέχουσες βραχυπρόθεσμες τάσεις. Οι ανακαινίσεις δεν είναι συχνή τακτική, επομένως θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα σχέδιά σας θα φαίνονται το ίδιο ωραία σε λίγα χρόνια όσο είναι και τώρα. Ουδέτερα, συμπαγή χρώματα και ελάχιστα μοτίβα είναι πάντα ασφαλείς επιλογές εάν στοχεύετε σε ανθεκτικό. Ελαχιστοποιήστε τα αναμνηστικά και τις εικόνες στους τοίχους για να επιλέξετε μια φρέσκια, καθαρή και μινιμαλιστική ατμόσφαιρα.

Μίσθωση διαχειριστή έργου

Δεν λέμε να παραδώσετε τα κλειδιά του ξενοδοχείου σας και να φύγετε! Η πρόσληψη διαχειριστή του έργου σάς επιτρέπει να συνεχίσετε τη διαχείριση του ξενοδοχείου σας, ενώ ένας ειδικός σε ξενοδοχειακά έργα διαχειρίζεται τις κατασκευαστικές εργασίες. Ο διαχειριστής του έργου σας θα είναι το σημείο επαφής σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, σας ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο και τυχόν αλλαγές στην προθεσμία ή τον προϋπολογισμό σας. Η Innovo Constructions προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης έργων για ανακαινίσεις ξενοδοχείων.

Μην ξεχάσετε τους καλεσμένους σας!

Όπου πραγματοποιούνται μεγάλες εργασίες, βεβαιωθείτε ότι όλα τα δωμάτια που περιβάλλουν τη ζώνη κατασκευής είναι κενά ή ενημερώστε τους επισκέπτες ότι θα υπάρξουν διακοπές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να προσφέρετε κάποια μορφή αποζημίωσης Μπορείτε επίσης να ελαχιστοποιήσετε την αναστάτωση προγραμματίζοντας τις πιο θορυβώδεις κατασκευαστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες check-in και check-out, όταν οι επισκέπτες είναι λιγότερο πιθανό να είναι στο δωμάτιό τους. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη διεξαγωγή εργασιών κατά τη διάρκεια της νύχτας και να σκεφτείτε έναν ήσυχο χρόνο το απόγευμα για να προσφέρετε μια ανάπαυλα στους επισκέπτες.