συμβουλες και σωστη ανακαινιση γραφειου
23
Νοέ

6 Συμβουλές για μια επιτυχημένη ανακαίνιση γραφείου

Η αναβάθμιση του γραφείου σας μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά υπάρχουν τρόποι για να το κάνετε πιο εύκολο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για μια επιτυχημένη ανακαίνιση γραφείου.

συμβουλες και σωστη ανακαινιση γραφειου

Ξεκινήστε με ένα σχέδιο

Πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει τι στυλ θέλετε να ακολουθήσετε. Κάτι μοντέρνο; Κάτι που τηρεί την αρχική εμφάνιση του κτηρίου;

Χωρίς ένα σαφές όραμα για το στυλ σας, θα είναι πιο δύσκολο να λαμβάνετε αποφάσεις καθώς προχωρά η εργασία. Ίσως χρειαστεί ακόμη και να αναιρέσετε την εργασία που έχετε ολοκληρώσει καθώς το σχέδιό σας συνδυάζεται.

Λάβετε υπόψη ότι εάν ανακαινίζετε ένα ιστορικό κτήριο, το έργο σας μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα. Από τη μία πλευρά, η κοινότητά σας μπορεί να έχει πολύ αυστηρές οδηγίες για τη διατήρηση του ιστορικού χαρακτήρα του κτηρίου. Αλλά μπορεί επίσης να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιχορηγήσεις και άλλες χρηματοδοτήσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτόν τον χαρακτήρα.

Να είστε υπομονετικοί και να σχεδιάζετε τα χειρότερα

Η ανακαίνισή σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Μπορεί να θέλετε να νοικιάσετε ένα κτίριο ή κάποιο άλλο είδος γραφείου για χρήση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Και ένας καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να έχετε έναν προϋπολογισμό 10 τοις εκατό μεγαλύτερο από αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε, για να καλύψετε τυχόν απρόβλεπτο κόστος. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ειδικά όταν μιλάμε για ανακαινίσεις με παλαιότερα κτίρια.

Εργαστείτε με αυτό που υπάρχει

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχουν ιδιορρυθμίες στο σχεδιασμό του κτιρίου σας που μπορείτε να κάνετε για εσάς.

Χαρακτηριστικά όπως το εκτεθειμένες παλιές κατασκευές μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του χώρου σας. Κάτι που χτυπάει πολύ στο μάτι μπορεί πραγματικά να γίνει το κομμάτι της συζήτησης, όταν οι πελάτες επισκέπτονται το γραφείο σας.

Μην το πετάτε όταν μπορείτε να το πουλήσετε

Οι κάδοι απορριμμάτων θα έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια της ανακαίνισής σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να πουλήσετε μερικά από τα πράγματα που θέλετε να διώξετε. Οι παλιές συσκευές, τα φωτιστικά και τα πλακάκια έχουν αγοραστική αξία και ίσως είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τον σχετική εταιρεία για τους παλαιότερους χαλκοσωλήνες ή οποιοδήποτε μέταλλο που θέλετε να πετάξετε. Με την πώληση ανεπιθύμητων υλικών, μπορείτε να εξοικονομήσετε μέρος του κόστους των ανακαινίσεων.

Επιλέξτε με σύνεση

Αναγνωρίστε ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τα πάντα. Ο προϋπολογισμός σας μπορεί να ανέβει μερικά σκαλιά. Δεν παρέχουν όλες οι εταιρείες και επαγγελματίες τις ίδιες τιμές, όπως και δεν έχουν όλοι το ίδιο επίπεδο εμπειρίας!

Μάθετε από άλλους

Δεν είστε το πρώτο άτομο που αναδιαμορφώνει ένα γραφείο και δεν θα είστε ο τελευταίος. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και δείτε τι έχουν κάνει οι άλλοι για να λάβουν ιδέες και να αποφύγουν τα λάθη τους.

Εάν είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας σας, η Innovo Constructions μπορεί να σας βοηθήσει.

Έχουμε ένα ευρύ φάσμα εμπειριών σε εμπορικές κατασκευές, είτε πρόκειται για ανακαίνιση, προσαρμογή γραφείου ή νέα κατασκευή.

Τα ολοκληρωμένα έργα μας περιλαμβάνουν εγκατάσταση γυψοσανίδας, προσαρμοσμένα γραφεία, θαλάμους και διαμερίσματα, φωτιστικά και άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα δημιουργήσουμε το πλάνο ώστε να δώσουμε στο γραφείο σας μια νέα εμφάνιση.