προτασεις για ανακκαινιση γραφειου
15
Ιούλ

4 ιδέες σχεδιασμού για την ανακαίνιση του γραφείου σας

4 ιδέες σχεδιασμού για την ανακαίνιση του γραφείου σας

γραφεία innovo
Τα γραφεία της εταιρείας Innovo Construction

Για να είναι επιτυχημένη οποιαδήποτε επιχείρηση, είναι απαραίτητη η ανακαίνιση γραφείου. Η επένδυση πόρων για την ανακαίνιση και τον επανασχεδιασμό του γραφείου σας μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει την επωνυμία σας αλλά και να ενισχύσει την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική αποδοτικότητα.

Αν και η ανακαίνιση γραφείων μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία, είναι στην πραγματικότητα μια ευκαιρία να μετατρέψετε τον χώρο εργασίας σας σε ένα σύγχρονο, ευνοϊκό περιβάλλον που εμπνέει τους ενδιαφερόμενους. Ένας καλά σχεδιασμένος χώρος εργασίας μπορεί να βελτιώσει το ηθικό των υπαλλήλων σας και να εντυπωσιάσει τους πελάτες, τους επισκέπτες, τους επενδυτές, τους μελλοντικούς υπαλλήλους και άλλους ενδιαφερόμενους. Όπως μπορείτε να δείτε στις ανακαινίσεις γραφείων που έχουμε σχεδιάσει δίνουμε ένφαση στη λεπτομέρεια.

Κατά το σχεδιασμό ενός σύγχρονου και λειτουργικού γραφείου, μπορεί να είναι συντριπτική αναζήτηση μέσω αφθονίας ιδεών και πρόκληση για την επιλογή των πιο αποτελεσματικών για τον χώρο εργασίας σας. Ακολουθεί μια συλλογή από 4 όμορφες ιδέες σχεδιασμού για ανακαίνιση γραφείου που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον εργασίας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

1. Σκεφτείτε το πράσινο χρώμα

Η υιοθέτηση ενός βιώσιμου σχεδιασμού γραφείου όχι μόνο μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα, αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα της εργασίας. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το πράσινο με την ανακαίνιση του γραφείου σας ενισχύει την υγεία των εργαζομένων, τη διάθεση και μειώνει την απουσία του εργαζομένου από την εργασία. Ας δούμε μερικά άλλα οφέλη του βιώσιμου σχεδιασμού γραφείων.

Λογαριασμοί χαμηλής ενέργειας: Το πράσινο πηγαίνει μειώνει το κόστος θέρμανσης και ψύξης, επιτρέποντάς σας να μειώσετε το συνολικό ενεργειακό κόστος και να οδηγήσετε σε σημαντική εξοικονόμηση μακροπρόθεσμα.
Αυξημένη παραγωγικότητα εργαζομένων: Μελέτες επιβεβαιώνουν, η προσέγγιση των υπαλλήλων στη φύση μειώνει το εργασιακό άγχος και βελτιώνει την αποδοτικότητα.
Καθιέρωση πίστης: Η εταιρική περιβαλλοντική ευθύνη είναι πλέον μια διαδεδομένη πρακτική. Το να δείξετε ότι η εταιρεία σας είναι περιβαλλοντικά συνειδητή και κοινωνικά υπεύθυνη δημιουργεί μια ευκαιρία για εσάς να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς με τα ενδιαφερόμενα μέρη σας. Η εταιρική περιβαλλοντική ευθύνη είναι γνωστό ότι σχετίζεται άμεσα με την κερδοφορία και την ικανοποίηση της επωνυμίας.
Καλύτερη εικόνα επωνυμίας: Η οδήγηση στο συγκρότημα βιωσιμότητας θα ενισχύσει τη φήμη, την αξιοπιστία και τη δικαιοσύνη της επωνυμίας σας, προσφέροντας έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα σας.

2. Συμπεριλάβετε Breakout Spaces

Οι χώροι ξεμπλοκαρίσματος γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά, οι χώροι ξεμπλοκαρίσματος είναι περιοχές με ένα απλό περιβάλλον που βρίσκεται εκτός μιας τυπικής περιοχής εργασίας.

Η συνεδρίαση για πολλές ώρες στη δουλειά σε σταθερό σημείο μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ψυχική και σωματική υγεία ενός εργαζομένου. Οι χώροι ξεκούρασης ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους να απομακρυνθούν από τα γραφεία τους, μειώνοντας έτσι τους κινδύνους για την υγεία ενός καθιστικού τρόπου ζωής όπως ο πόνος στην πλάτη και το υπερβολικό σωματικό λίπος.

Αυτοί οι χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περιστασιακές συνομιλίες, συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών ή για ψυχαγωγικούς σκοπούς, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να σκέφτονται καθαρά και να κατακτούν δημιουργικά μπλοκ. Οι αυτοσχέδιες συζητήσεις και οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις σε αυτό το χαλαρό περιβάλλον συχνά προκαλούν δημιουργικές ιδέες, ενισχύοντας έτσι την οργανωτική παραγωγικότητα.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό έργο μας για ταξιωτικό γραφείο στην Αθήνα :

Από την Innovo Constructions στην Αθήνα κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου
Από την Innovo Constructions στην Αθήνα κατασκευή Ταξιδιωτικού Γραφείου

3. Αποκτήστε εργονομικά γραφεία και καρέκλες

Παρόλο που δεν συνιστάται, οι περισσότεροι υπάλληλοι περνούν μεγάλο μέρος των ωρών εργασίας τους καθισμένοι στα γραφεία τους. Επομένως, είναι σημαντικό να επενδύσετε στα σωστά έπιπλα γραφείου που προωθούν μια καλύτερη κουλτούρα ασφάλειας και προσφέρουν άνεση στο εργατικό δυναμικό. Τα εργονομικά έπιπλα γραφείου είναι ειδικά εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη υγιών στάσεων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μυοσκελετικών διαταραχών.

4. Ενσωματώστε μια ενεργητική χρωματική παλέτα

Τα χρώματα είναι εξαιρετικά ισχυρά για να επηρεάσουν τη διάθεση και την ενέργειά μας. Ορισμένα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ευημερίας μας, ενώ άλλα διακόπτουν τη διαδικασία της θετικής σκέψης μας και μειώνουν την παραγωγικότητά μας. Έτσι, εάν οι υπάλληλοί σας εργάζονται σε ένα ήπιο και αόριστο περιβάλλον γραφείου για αρκετά χρόνια, προχωρήστε και ενσωματώστε λίγο χρώμα και ενέργεια για να ενισχύσετε το ηθικό τους.

Για παράδειγμα, οι αποχρώσεις του μπλε μπορούν να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση και να ρυθμίσουν τον τόνο για σαφήνεια και εστίαση. Το μπλε σχετίζεται με την εμπιστοσύνη, το βάθος και τη σταθερότητα. Το μαύρο, από την άλλη πλευρά, εκπέμπει ατμόσφαιρα εξουσίας, ελέγχου και κυριαρχίας και δεν εκτιμάται σε περιβάλλον γραφείου.