simvoules gia veltiosi esoterikou xorou xenodoxeiou
10
Δεκ

3 συμβουλές για την βελτίωση του εσωτερικού σχεδιασμού ξενοδοχείου

Τα σύγχρονα ξενοδοχεία έχουν έξυπνα προσαρμοστεί στις γρήγορες κοινωνικές αλλαγές με δημιουργικές λύσεις. Σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε 3 από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού ξενοδοχείων που διαμορφώνουν τη σημερινή φιλοξενία.

Από την επανεξέταση των διαμορφώσεων των δωματίων έως την εξασφάλιση εξαιρετικά εξατομικευμένων εμπειριών, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μετατρέπουν μονάδες διαμονής σε κορυφαίες στιγμές απόδρασης. Είτε διαθέτετε ξενοδοχείο είτε σχεδιάζετε το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι στο εξωτερικό, ακολουθούν μερικές από τις νέες ανατροπές του κλάδου:

1. Τα λόμπι οραματίζονται ως δυναμικοί χώροι πολλαπλών χρήσεων

Έχουμε δει πολλά ξενοδοχειακά έργα επικεντρωμένα στο να προσφέρουν μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση. Η σημασία των λόμπι εισόδου αυξάνεται, καθώς οι κοινωνικές συναντήσεις εξαρτώνται όλο και περισσότερο από τη συγκεκριμένη περιοχή του ξενοδοχείου. Με τη νέα τάση για επαγγελματικά ταξίδια, τα λόμπι των ξενοδοχείων θα πρέπει να παρέχουν χώρο πολλαπλών χρήσεων για απλές και επίσημες συνομιλίες, σε φορητούς υπολογιστές, συνδέοντας διάφορες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μια απλή διάταξη τραπεζιού καναπέ-καφέ δεν θα την κόψει. Η δημιουργική τμηματοποίηση του χώρου είναι απαραίτητη, παρέχοντας οικείες και κοινωνικές ζώνες, καθώς και έπιπλα που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα. Πιο υπερβολικά χαρακτηριστικά εισόδου στη σημερινή αναδυόμενη αγορά ξενοδοχείων περιλαμβάνουν μεγάλους πράσινους τοίχους, εσωτερικούς καταρράκτες, μεγάλους πολυελαίους και σταθμούς πολυμέσων. αίθουσα υποδοχής ξενοδοχείου

2. Επανεξετάζοντας τις διαμορφώσεις των δωματίων

Δεν είναι πλέον ο κλασικός συνδυασμός κρεβατιών-τραπεζιού για να κάνει το δωμάτιο του ξενοδοχείου να αισθάνεται φιλόξενο. Στον σημερινό κόσμο οι επισκέπτες περιμένουν εκπλήξεις και πού αλλού, αλλά μακριά από το σπίτι. Ίσως γιατί κάθε εσωτερικό στη σύγχρονη βιομηχανία φιλοξενίας είναι πολύ διαφορετικό από το άλλο. Δημιουργικά γραφεία για επαγγελματίες ταξιδιώτες, ενδιαφέροντα τηλεοπτικά πάνελ και ένας επιπλέον καναπές δίπλα στο king-size κρεβάτι είναι μερικά από τα βασικά «συστατικά» για ένα μοντέρνο δωμάτιο ξενοδοχείου. Έχουμε επίσης δει εκρήξεις χρωμάτων και εκλεκτικά μείγματα διακόσμησης, τα οποία σίγουρα μπορούν να προσελκύσουν τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μοναδικά καταλύματα.

3. Χαρακτηριστικά μπάνιου που μοιάζουν με σπα

Τα μπάνια σταμάτησαν να θεωρούνται βοηθητικά δωμάτια, χώροι που πρέπει να ελαχιστοποιηθούν, προκειμένου να επεκταθούν οι χώροι διαβίωσης. Ο σύγχρονος τουρίστας περιμένει περισσότερα από ό, τι παίρνει στο σπίτι στα ταξίδια του. Ένα μπάνιο θερέτρου με χαρακτηριστικά που μοιάζουν με σπα είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για χαλάρωση και μια σίγουρη μέθοδος δελεασμού των επισκεπτών μέσω της υπόσχεσης της εφήμερης πολυτέλειας. Σκεφτείτε υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ντους καταρράκτη, μπανιέρες μεγάλου μεγέθους, νεροχύτες και δικές του, γιγαντιαίες πετσέτες, είδη ομορφιάς και άφθονο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάζουμε το πλάνο του δικού σας ξενοδοχείου.